Crazy μορφές τρίχας

Αν τρελός ημέρα τρίχας είναι δίπλα μας, σίγουρα θα ήταν να σκεφτόμαστε όλα τα είδη των τρελά χτενίσματα που μπορεί να σας δώσει την πιό wackiest του μοιάζει. Αναρωτιέστε πώς να το κάνουμε τρελό στυλ μαλλιών; Αν είστε σε σύγχυση ως προς το οποίο χτένισμα θα φανεί καλό σε σας, επιτρέψτε μου να σας πω, ρίχνοντας μια ματιά σε περιοδικά, το στυλ των μαλλιών, θα βοηθήσει σίγουρα. Να είστε σε επιφυλακή για διασημότητες ή μοντέλα αθλητικών την τρελή ματιά.
Θυμηθείτε, είναι μια τρελή ημέρα τρίχας, έτσι το μόνο που χρειάζεται να τρελαθούν και να απελευθερώσουν τη φαντασία σας και να καταλήξουμε σε ένα τρελό στυλ μαλλιών, που θα εξετάσουμε δροσερό σε σας. Χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα, αξεσουάρ μαλλιών και styling μαλλιών σας σε ασύμμετρες περικοπές σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος. Διαβάστε περισσότερα για το κάνετε μόνοι σας χτενίσματα.
Crazy στυλ μαλλιών για παιδιά
Τα παιδιά είναι γενικά πολύ ενθουσιασμένος για την τρελή ημέρα τρίχας στο σχολείο, έτσι δεν είναι να σκοτώσει τη χαρά με το να είναι βαρετό. Περάστε από τα περιοδικά στυλ μαλλιών για να βρείτε τις πιο συναρπαστικές ιδέες για τρελό στυλ μαλλιών για τρελό ημέρα τρίχας. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε να χάσουν τη φαντασία σας και να κάνει τρελό ημέρα τρίχας μια ημέρα διασκέδασης για το παιδί σας.
Για τα μικρά κορίτσια, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την Μέδουσα ή το βλέμμα Ραπουνζέλ. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μικρο πλεξούδα χτενίσματα ή το wacky χτένισμα κουλούρι-γεράκι. Χρησιμοποιήστε το χρώμα των μαλλιών και να κάνουν πολλά ponytails ή ψωμάκια και βάλτε αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως κλιπ χάντρες, κορδέλες και να δημιουργήσετε ένα τρελό στυλ μαλλιών. Αν το μικρό κορίτσι σας έχει μακριά μαλλιά, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κώνο στο κεφάλι της και να καλύψει αυτό με τα μαλλιά της και γραβάτα μια χαριτωμένη κορδέλα στην κορυφή. Χρησιμοποιήστε τα χρώματα των μαλλιών και σπρέι για τα μαλλιά για να πάρει το ακιδωτά βλέμμα. Θα μπορούσατε επίσης να κουλουριαστώ τα μαλλιά μόνο στη μία πλευρά. Για τα αγόρια, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το βλέμμα faux-γεράκι. Αιχμηρός κόμμωση θα λειτουργήσει πάντα για τα αγόρια. Αν το αγόρι σας έχει μακριά μαλλιά, μπορείτε να δοκιμάσετε cornrows. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε τα frizzed ή το βρώμικο βλέμμα. Εξοικονομώντας περισσότερα από τα μαλλιά και διατηρώντας ένα patch μπορεί επίσης να δοκιμάσει. Σε περίπτωση που δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα μαλλιά του, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα χαριτωμένο περούκα για το μικρό σας. Διαβάστε περισσότερα για τρελές ιδέες ημέρα τρίχας.
Crazy μορφές τρίχας για τα κορίτσια
Κορίτσια, δεν υπάρχει τέλος σε ό, τι μπορείτε να κάνετε με τα μαλλιά σου. Κοιτάξτε γύρω σας και να πάρετε πολλές εαυτούς σας χαριτωμένα αξεσουάρ, τα χρώματα των μαλλιών και σπρέι για τα μαλλιά. Αν θέλετε ένα εύκολο τρελός το στυλ των μαλλιών, θα μπορούσατε απλώς να πάτε για το απεριποίητος εμφάνιση κρεβάτι. Εάν ξέρετε πώς να κοτσίδα τα μαλλιά, μπορείτε να κάνετε πλεξούδες χρησιμοποιώντας όλα τα μαλλιά σου και βάλε ψεύτικα λουλούδια και κλιπ.
Bun-γεράκι κόμμωση θα εξετάσει επίσης μεγάλη. For bun-γεράκι χτένισμα, πρώτο σαμπουάν μαλλιών σας και χτένα τους για να απαλλαγούμε από κάθε μπερδευτεί μαλλιών. Χωρίστε τα μαλλιά σας, και να λάβει τρίχες που σχηματίζουν ένα ορθογώνιο τμήμα από τη μέση του κεφαλιού σας. Χρησιμοποιήστε ένα χαριτωμένο λάστιχο να το δέσω. Στρίψτε τα μαλλιά να κάνει ένα κουλούρι. Ομοίως, θα μπορούσατε να πάρετε σκέλη και να κάνει τα ψωμάκια στη μέση μέρος και στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και δέστε τα με χαριτωμένο μπάντες. Κάποτε, έχετε κάνει την ψωμάκια, βάλτε λουλούδια ή ισοπαλία χαριτωμένο κορδέλες γύρω από το ψωμάκια. Αυτό το στυλ θα είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για τρελό ημέρα τρίχας. Εξάλλου, αυτά τα χτενίσματα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το περίεργο βλέμμα πεθαίνοντας τα μαλλιά σας σε φωτεινά χρώματα όπως το ροζ ή μωβ. Θα μπορούσατε να κάνετε τα μαλλιά σας να σηκώνεται από απλόχερα τη χρήση σπρέι μαλλιών. Προσθήκη όγκο στα μαλλιά σας, θα κάνει επίσης το τέχνασμα. Εκείνοι που έχουν κοντά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν να καρφώσει τα μαλλιά τους και να χρησιμοποιούν όλα τα είδη των χρωμάτων για να πάρετε μια τρελή ματιά. Punk hairstyles για τα κορίτσια θα λειτουργήσει επίσης αναρωτιέται για να πάρει το επιθυμητό περίεργο βλέμμα την τρελή ημέρα τρίχας. Διαβάστε περισσότερα για σύντομο hairstyles emo για τα κορίτσια.
Crazy στυλ μαλλιών για Παιδιά
Όσον αφορά τα στυλ μαλλιών για παιδιά, το βλέμμα Mohawk ποτέ δεν θα χάσουν τη μάχη για την τρελή hairdos. Για αυτό το funky στυλ μαλλιών θα πρέπει να ξυρίσετε εκ του σύνεγγυς τα μαλλιά κατά μήκος των πλευρών του κεφαλιού, διατηρώντας παράλληλα μια λωρίδα της τρίχας από την κορυφή του κεφαλιού στο πίσω μέρος του λαιμού. Το επόμενο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα τζελ για τα μαλλιά σας καρφώσει. Για να φανεί εκκεντρικός, βαφής τις άκρες των μαλλιών σε φωτεινά χρώματα. Εκτός από τα αγκαθωτά βλέμμα, θα μπορούσατε απλά να πάρετε ένα μέρος του κεφαλιού σας ξυρισμένο ή να πάρουν αστείες εικόνες ή μηνύματα σκαλισμένα στο κεφάλι σας.
Παιδιά με σγουρά μαλλιά μπορούσατε να δοκιμάσετε διάφορα σχέδια cornrow ή να δοκιμάσετε το πλέξιμο εμφάνιση. Ασύμμετρα κουρέματα έχουν μακριά μαλλιά, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα hairstyle που αναμιγνύει τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα μαλλιά. Αφήστε μερικά μακριές αλυσίδες κουνάμε μαζί με κοντά μαλλιά σας. Funky hairstyles πανκ για παιδιά, όπως αιχμές της ελευθερίας, της αντίστροφης Mohawk ή κάστορας και αξίζει να τα αναφέρουμε. Αυτές θα μπορούσαν να δανείσουν και ένα στοιχείο wackiness στην προσωπικότητά σας. Διαβάστε περισσότερα για spikey χτενίσματα για τους άνδρες.
Ελπίζω να βρείτε τις πληροφορίες σχετικά με τρελό ενδιαφέρον για τα μαλλιά στυλ. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες για να δώσετε στον εαυτό σας μια τρελή ματιά και να έχουν πολλή διασκέδαση σε τρελή ημέρα τα μαλλιά σας. Είμαι βέβαιος ότι αυτές μυαλό ανατίναξη τρελό στυλ μαλλιών σίγουρα θα σας φέρω πολλή προσοχή. Λοιπόν, τι περιμένετε; Ήρθε η ώρα να κάνει κεφάλια να γυρίσουν!