Καθαρισμός Grout Μπάνιο

Μόλις είναι έξω από το ντους και να ετοιμάζεται για την ημέρα, δεν θέλετε να πάτε πίσω στο εσωτερικό και καθαρίστε τα τοιχώματα μπάνιο και πάλι. Σαπούνι αφρό και το ωίδιο λεκέδες μπορούν να μετατρέψουν λαμπερά τοίχους του μπάνιου θαμπά, βρώμικα, ή / και φθαρεί. Ως ένα εβδομαδιαίο σπίτι καθαρισμού αγγαρεία, εσείς ώθηση σε καθαρισμό ενέματα μπάνιο και το ωίδιο από κάθε ρωγμές είναι δυνατόν. Για να κάνετε τους τοίχους και μπανιέρα μοιάζοντας με νέο, μπορείτε τέλος κουραστικό εαυτό σας και λίγο πολύ μίσος τη διαδικασία. Εντούτοις, να πάρει ένα καθαρό, αστραφτερό μπάνιο δεν είναι ένα αδύνατο πράγμα που κάνει. Καθαρισμός ενέματα μπάνιο μπορεί να γίνει εύκολα με μερικά στο σπίτι των προϊόντων καθαρισμού. Τα ακόλουθα βήματα θα προσφέρει μιαν ιδανική ενέματα μπάνιο καθαρισμού συμβουλές για να φωτίζει grungy ενέματα. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό μπάνιο.
Πώς να καθαρίσει Grout Μπάνιο
Όπως μαγειρική σόδα θεωρείται ότι είναι η καλύτερη καθαρότερο ενέματα μπάνιο, εδώ είναι μια τεχνική που μπορείτε να συμπεριλάβετε στη μέθοδο καθαρισμού σας. Επειδή, αυτό είναι μια ασφαλής συνταγή για τον καθαρισμό ενέματα μπάνιο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην μπανιέρα, ντους και κουζίνα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες καθαρότερο ενέματα.
Υλικά που απαιτούνται? Σφουγγάρι? Μαγειρική σόδα? Νερό? Χρησιμοποιήστε οδοντόβουρτσα? Λαστιχένια γάντια? Μάσκα προσώπου? Βήμα # 1: Πριν ξεκινήσουμε, να τηρούν τις πόρτες και τα παράθυρα του μπάνιου ανοικτή για καλό εξαερισμό. Εάν έχετε έναν ανεμιστήρα εξάτμισης στο μπάνιο, το κρατήσει σε όσο καλά και σύρετε για να ανοίξει την κουρτίνα του ντους. Αυτό θα στεγνώσει το μπάνιο πολύ γρήγορα και να κρατήσει τον αέρα που κυκλοφορεί. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με σπιτικά προϊόντα καθαρισμού ενέματα.
Βήμα # 2: Πρώτα απ 'όλα, πάρτε το σφουγγάρι για να καθαρίσετε όλα τα ενέματα καλυπτόμενη περιοχή. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε αυτό το βήμα ως τακτική μέθοδος για να ελαττώσει τις πιθανότητες σχηματισμού ενέματα. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό ενέματα μπάνιο είναι μη τοξικά, απαλή χημικών / απορρυπαντικών και αποτελεσματική. Αλλά για να είναι στην ασφαλή πλευρά, κρατήστε το μπάνιο όσο αερίζεται το δυνατόν περισσότερο. Φορέστε τα λαστιχένια γάντια και μάσκα προσώπου, καθώς και.
Βήμα # 3: Θέστε τα φώτα στο μπάνιο και καθαρίστε την περιοχή ντους μαζί με την μπανιέρα σωστά. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε την κουρτίνα του ντους, επίσης, ως ενέματα και μούχλα μπορεί να συμβεί εκεί. Η αυλαία παίρνει ειδικά ένα απώθησης μυρωδιά εάν δεν καθαρίζονται σωστά ή και καθόλου. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαγειρική σόδα και το νερό να κάνει μια παχιά πάστα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό με μαγειρική σόδα.
Βήμα # 4: Πάρτε ένα παλιό, χρησιμοποιείται οδοντόβουρτσα και βουτιά είναι στην πάστα. Εφαρμόστε το μίγμα απευθείας στο ενέματα. Απλώστε γενναιόδωρα ποσά της πάστας και αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον 10 λεπτά. Αργότερα, τρίψτε το ένεμα των επενδυμένων επιφανειών με την οδοντόβουρτσα για την αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων. Κρατήστε κινήσεις σας σταθερή, όπως και, μετακινήστε το πινέλο πέρα ​​δώθε. Αυτό θα άρει τα ενέματα και το ωίδιο, όταν ασκήσει κάποια πίεση στην περιοχή.
Βήμα # 5: Ξεπλύνετε την περιοχή με χλιαρό νερό αφήνοντας τους τοίχους μπάνιο και μπανιέρα σας αναζητούν καθαρό. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε την κουρτίνα του ντους με ένα σφουγγάρι με την ίδια πάστα μαγειρική σόδα. Απλά φροντίστε να ξεπλύνετε τα πάντα σωστά.
Μπάνιο ρευστοκονίαμα Καθαρίζοντας άκρες? Για ένα γρήγορο προληπτικό μέτρο, να αγοράζει ένα στυλό χλωρίνη για να καθαρίσετε μικρές κηλίδες ενέματα. ? Μόλις τελειώσετε τον καθαρισμό ενέματα μπάνιο, εφαρμόζονται οι στεγανωτικό κονίαμα για την πρόληψη της περαιτέρω σκληρά λεκέδες. Μπορείτε να εφαρμόσετε sealer μία φορά κάθε χρόνο ή όσο συχνά χρειάζεται. ? Για να ελέγξετε αν το sealer εργάζεται, ηλικίας ψεκασμού σταγόνες του νερού σε αυτό. Το νερό πρέπει να αποτελεί μια χάντρα που μοιάζει με σταγονίδια στο ενέματα? Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ένα φρέσκο ​​παλτό. ? Μετά την εφαρμογή της στεγανωτικό κονίαμα, φροντίστε να καθαρίζετε τακτικά τα ενέματα και κεραμιδιών. Η μέθοδος αυτή θα σας αποτρέψει από τη χρήση δραστικές χημικές ουσίες για να αφαιρέσετε τους λεκέδες. ? Για μια λεπτομερή ενέματα μέθοδος καθαρισμού, πλαστικά χρησιμοποιούν τις τρίχες, τις παλιές οδοντόβουρτσες, πλυντρίδες νάιλον, και μαλακή βούρτσα νυχιών. Διαβάστε περισσότερα για τις συμβουλές ενέματα καθαρισμό. ? Ως καλύτερη προληπτική μέθοδος για τον καθαρισμό ενέματα μπάνιο, θα πρέπει να καθαρίσετε το απόβρασμα σαπούνι σε τακτική βάση, ώστε να μην υπάρχουν ενέματα συσσώρευση που βρέθηκαν. Αφού τελειώσετε με ντους, καθαρίστε τα τοιχώματα μπάνιο, κουρτίνες ντους, την μπανιέρα με ζεστό νερό. Τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω θα κάνει σίγουρα το μπάνιο διαδικασία καθαρισμού πολύ πιο εύκολη.