Πώς να ρευστοκονίαμα κεραμιδιών

Εάν έχετε προηγούμενη εμπειρία στην εγκατάσταση πλακάκια ή κουζίνα αντίθετες κορυφές, τότε αρμολόγηση πλακιδίων μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ένα κομμάτι του κέικ για σας. Αρμολόγηση είναι η διαδικασία σφράγισης των αρθρώσεων μεταξύ των κεραμιδιών. Αν και, με την εφαρμογή ενεμάτων σε νέα πλακίδια δαπέδου, δεν απαιτεί εξαιρετικές ικανότητες τοιχοποιία, Είστε σίγουροι ότι χρειάζεται για να εκτελέσει την κατάλληλη φροντίδα, ενώ ανάμειξη ενέματα και ισχύουν για τις αρθρώσεις. Επίσης, πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας, είναι επιτακτική ανάγκη για τη συλλογή των εργαλείων και των υλικών, που θα χρειαστείτε για το έργο σας. Δεδομένου παρακάτω είναι μια λίστα με τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρειαστείτε για το έργο σας και συμβουλές για το πώς να ρευστοκονίαμα κεραμιδιών. Περισσότερα για το πώς να εγκαταστήσετε το πάτωμα κεραμικών κεραμιδιών.
Πώς να ρευστοκονίαμα κεραμιδιών: Συμβουλές
Εργαλεία και υλικά? Grout μείγμα? Grout sealer? Σπάτουλα ή ενέματα float? Νερό? Σφουγγάρια? Καουτσούκ ή latex γάντια? Μικρό πινέλο ή μαστίχη εφαρμοστή? Πώς να Grout πάτωμα κεραμιδιών
Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ξηρή σκόνη ενέματα, αντί μείγμα ενέματα, θα πρέπει να αναμιγνύουν τη σκόνη στο νερό. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο πακέτο για να πάρετε μια επιθυμητή συνέπεια. Προετοιμάστε το μίγμα ανάλογα με το μέγεθος του έργου σας. Αν έχετε μικρότερες αρθρώσεις με ενέματα, τότε η σύσταση του μίγματος πρέπει να είναι αυτή που φυστικοβούτυρο λαμβάνοντας υπόψη ότι, οι μεγαλύτερες αρθρώσεις πρέπει να grouted με ένα μίγμα που είναι τόσο συνεπής ως ζύμη ψωμιού ή ελαφρώς ηπιότερη. Επίσης, διαβάστε δάπεδο και κεραμικά πλακίδια δαπέδου.
Μόλις έχετε το μείγμα έτοιμο, να τίθεται σε γάντια λάτεξ και ετοιμαστείτε για αρμολόγηση πλακιδίων. Προετοιμάστε την επιφάνεια των πλακιδίων σκουπίζοντας τον καθαρισμό τους και την εξάλειψη κάθε βρωμιά ή λεκέδες. Ενώ η αρμολόγηση πλακιδίων, θα πρέπει κατά προτίμηση αρχίσουν να εργάζονται από τις γωνίες του δωματίου προς το κέντρο. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά αρχίζουν να εφαρμόζονται οι ρευστοκονίαμα με πλωτήρα σπάτουλα ή ενέματα σε κάθε άρθρωση. Αρχίσουν να εργάζονται, κρατώντας το μυστρί στους 40 βαθμούς στην επιφάνεια των πλακιδίων. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία γυρίζοντας το μυστρί στην αντίθετη πλευρά. Αποφύγετε το χύσιμο το μείγμα ενέματα για το κεραμίδι και να συμπληρώσετε τα ενέματα ακριβώς κάτω από το επίπεδο των κεραμιδιών. Αφού τελειώσετε με το κοινό, κρατήστε το μυστρί στις 90 μοίρες και ισχυρό κτύπημα του σε ολόκληρο το κοινό. Αυτό αφαιρεί οποιοδήποτε υπερβολικό ρευστοκονίαμα από κοινού. Δεδομένου ότι, ενέματα είναι διαλυτή στο νερό, μπορείτε να καθαρίστε την με ένα υγρό πανί.
Στη συνέχεια, πασπαλίζουμε την ξηρή σκόνη τσιμεντενέσεων στο φρέσκο ​​εφαρμόζονται ενέματα στο κοινό. Εφαρμόστε την ξηρή σκόνη ενέματα με κυκλικές κινήσεις και να συμπιέσει, μέχρι να ταιριάζει με το φρέσκο ​​εφαρμόζονται ενέματα. Επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε άρθρωση. Πρέπει να διατηρήσετε μια ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλο το έργο σας, ώστε να πάρει ακόμη και τα αποτελέσματα. Το ένεμα αρχίσει να στεγνώνει μέσα σε 30 λεπτά εφαρμογής της. Χρησιμοποιώντας ένα υγρό σφουγγάρι ή ένα πανί, σκουπίζοντας ξεκινήσει το πλακάκι για να απαλλαγούμε από όλα τα ίχνη υπολειμμάτων αρμολόγησης. Επιτρέψτε στο ένεμα να στεγνώσει για τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την εφαρμογή του στεγανωτικού ενέματα. Μόλις το ένεμα σύνολα εντελώς, ισχύουν οι στεγανωτικό κονίαμα με ένα λεπτό πινέλο. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες του κατασκευαστή και να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαρροή. Το σφραγιστικό διαρκεί περίπου 24 ώρες για να στεγνώσει εντελώς. Ενέματα σφραγιστικό προστατεύει τα ενέματα από μούχλα, μύκητες και τυχόν λεκέδες.
Διαβάστε περισσότερα για:? Grout Καθαρίζοντας άκρες? Πώς να καθαρίσει ενεμάτων - Σπιτική Grout Καθαριστές? Grout Απομάκρυνση Εργαλεία: Πώς να αφαιρέσετε Grout? Αυτό ήταν όλο για αρμολόγηση ένα κεραμικό πλακάκι, σε περίπτωση που αναρωτιέστε για το πώς να ρευστοκονίαμα κεραμιδιών ντους σας, απλώς πρέπει να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία. Ελπίδα αυτές τις συμβουλές για το "πώς να ρευστοκονίαμα κεραμιδιών» σας βοηθήσουν στην αρμολόγηση πλακιδίων των δωματίων σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για την ολοκλήρωση στον εαυτό σας την εργασία, μπορείτε πάντα να βασίζονται σε επαγγελματική βοήθεια για να ολοκληρώσω το έργο μου.