Καθαρισμός κουβερτών Συμβουλές

Μια κουβέρτα είναι ένα από τα πιο καλλιτεχνικά τρόπους για τη διακόσμηση ενός σπιτιού. Ωστόσο, όμορφα είναι τα κεραμίδια, ένα όμορφο χαλί προσθέτει περισσότερη ομορφιά και κομψότητα στο σπίτι! Εκτός αυτού, παρέχει επίσης την άνεση στα πόδια, ειδικά σε μια ψύχρα το βράδυ! Αλλά κουβέρτες σημαίνει επίσης πολλά επιπλέον εργασία, εάν δεν γνωρίζουν μερικές εύκολες χαλί καθαρισμό συμβουλές. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι χαλί καθαρισμού διατίθενται στην αγορά, ωστόσο, θα πρέπει να έχετε τα δύσκολα αν καθαρίσετε το χαλί σε τακτά χρονικά διαστήματα με το συνήθη εξοπλισμό καθαρισμού. Ωστόσο, τα διάφορα είδη των κουβερτών χρειάζονται διαφορετικά είδη καθαρισμού, για παράδειγμα, ένα ανατολίτικο χαλί μπορεί να χρειάζεται πλύσιμο, ωστόσο, το μπαμπού φροντίδα χαλί περιλαμβάνει μόνο ξεσκόνισμα και σκούπισμα.
Καθαρισμός ωστόσο, είναι το τελευταίο μέρος, πριν από αυτή θα πρέπει να γνωρίζετε αν το χαλί είναι πραγματικά βρώμικα. Όταν ένα χαλί είναι που αγοράστηκαν πρόσφατα, οι περισσότεροι από εμάς τείνουμε να το καθαρίσει σχεδόν κάθε αναπληρωτή μέρα! Χαλιά δεν χρειάζονται τέτοια υπερβολική καθαριότητα. Ένας εύκολος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν το χαλί είναι βρώμικο ή δεν είναι να άρει την κουβέρτα και την κλωτσιά πίσω πλευρά της κουβέρτας, όταν τα σύννεφα του ρύπου προκύπτουν, είναι σίγουρα βρώμικος. Έτσι, μόλις ξέρετε ότι είναι χαλί καθαρισμό, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συμβουλές δεδομένη.
Συμβουλές για την κουβέρτα Καθαρισμού
Υπάρχουν μόνο μερικά βήματα που εμπλέκονται στην κουβέρτα καθαρισμού που δεν διαφέρουν από τον καθαρισμό επίπλων. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να καθαρίσετε ένα μπαμπού χαλάκι.
Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα: Οι περισσότερες από τις κουβέρτες χαλιά φορές και να πάρει βρώμικο λόγω βρωμιά μόνο. Έτσι, πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό της εργασίας, να λάβει κάποιες προσπάθειες ώστε να αποφευχθεί το χαλί από λερωθούν. Ένας εύκολος τρόπος να γίνει αυτό είναι να κρατήσει ένα doormat, εάν ένα doormat τοποθετείται στην πόρτα, οι άνθρωποι αυτόματα σκόνη πόδια τους πριν μπουν στην αίθουσα η οποία εμποδίζει τη βρωμιά από την είσοδο του σπιτιού και καθιστώντας τα χαλιά βρώμικο. Θυμηθείτε, η υπερβολική σκόνη μπορούν να διασπάσουν τις ίνες της κουβέρτας.
Μερικές κουβέρτες όπως το δέρμα ή κουβέρτες θαλασσοκόρακας flokati κουβέρτες μπορούν να καθαριστούν με απλά αυτά ισχυρή ανάδευση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να σκουπίσετε τα χαλιά, απλά pat τα χαλιά ή γκανιότα τους, μετά από ανακίνηση για να καθαρίσετε τις ίνες. Ωστόσο, οι κουβέρτες όπως ανατολίτικα χαλιά ή κουβέρτες μπαμπού πρέπει να εκκενώνεται τακτικά. Κενού και οι δύο πλευρές της κουβέρτας, που πηγαίνει πέρα ​​σε ένα μοτίβο κυκλοφορίας. Εάν η κουβέρτα σας έχει ένα κλειστό υφή, δεν χρησιμοποιούν το περιστρεφόμενο μπαρ beater, χρησιμοποιήστε μόνο την επιλογή αναρρόφησης. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ κενού για τα κρόσσια! Αν ζείτε σε περιοχή με μεγάλη κίνηση, θα πρέπει να κενό το χαλί καθημερινά, αν όχι, δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετή. Διαβάστε περισσότερα για τις κουβέρτες περιοχής.
Ατμού Καθαρισμός: Ένας άλλος τρόπος για να καθαρίσετε χαλιά είναι η χρήση καθαρισμού με ατμό, μπορείτε να πάρετε καθαριστές ατμού στην αγορά. Ζεστό νερό ψεκασμοί είναι επίσης μια καλή επιλογή, φυσικά ανάλογα με το χαλί. Για πρώτη φορά, χρησιμοποιούν ζεστό σπρέι νερού ή ατμού σκούπα σε ένα μικρό κομμάτι που μερικές κουβέρτες να χάσουν το χρώμα μετά έρχονται σε επαφή με το νερό. Μπορείτε να πλύνετε πραγματικά ανατολίτικο χαλί σας με ένα ήπιο χαλί σαμπουάν ή υγρό σαπούνι, όμως, δεν χρησιμοποιούν ζεστό νερό, γιατί αν υπάρχουν λεκέδες στο χαλί, θα καταστεί δυσκολότερη λόγω του ζεστού νερού. Μην τρίψτε δυνατά και πιέστε το χαλί έως ότου όλα τα περίσσεια νερού είναι στραγγισμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο ελαστικό σπάτουλα για αυτό. Στεγνό από τις δύο πλευρές καλά, μην αφήνετε ένα patch υγρό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καθαρίσετε ένα λεκιασμένο κουβέρτα, μερικά από τα πιο κοινά λεκέ λύσεις δίνονται παρακάτω. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό χαλιών.
Καθαρισμός του Διαρροές: Διαρροές μπορεί να είναι ένας πονοκέφαλος, εάν δεν επιτευχθεί έγκαιρα. Έτσι, ο πρώτος κανόνας είναι να επιτευχθεί ο λεκές, αμέσως! Εάν υπάρχει διαρροή των τροφίμων, στεγνώστε το υγρό με απορροφητικό χαρτί ή απαλό λευκό πανί, μην τρίβετε το υγρό ενώ αυτό θα καταστήσει διαρρεύσει in. Κάντε ένα διάλυμα 1 κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικού (ουδέτερο), 100 ml λευκό ξύδι και 1000 ml θερμού νερό, ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε πάνω στο λεκέ, αφήστε μια μέρα στην άλλη. Την επόμενη μέρα ξύνω το διάλυμα με τη βοήθεια του ένα υγρό σφουγγάρι. Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να απαλλαγούμε από διαρροές είναι να καλύψει το λεκέ με ένα χοντρό πανί και βάλτε κάτι βαρύ επάνω του και να αφήσει μια μέρα στην άλλη. Αυτό θα βοηθήσει να απορροφήσει το λεκέ.
Διάφορα κουβέρτα Καθαρίζοντας άκρες: Μια σημαντική συμβουλή για να κρατήσει το χαλί καθαρό και ίδια σε όλο είναι να περιστρέφεται μια φορά το χρόνο. Περιστρέφοντας το χαλί στους 180 βαθμούς θα το φορέσει ομοιόμορφα παντού, ο οποίος θα κάνει να φαίνεται το ίδιο παντού. Άλλο ένα εύκολο τέχνασμα για να κρατήσει τις κουβέρτες καθαρή είναι η χρήση κουβέρτα pads, αποφεύγεται η στροφή ή τέντωμα της κουβέρτας, οι οποίες με τη σειρά του καθιστά την κουβέρτα διαρκούν περισσότερο. Κουβέρτα επιθέματα πρέπει να χρησιμοποιούνται για όλους τους τύπους χαλιών. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μην άρει το χαλί για τη μετατόπιση, όποιο είδος της κουβέρτας είναι, ανυψώστε και ρολό. Μεταφέρετε το ρολό της κουβέρτας και όχι ολόκληρο το χαλί, όπως ο τρόπος που είναι. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό σπιτιών.
Αυτές ήταν μερικές εύκολες συμβουλές για τον καθαρισμό χαλί. Όπως προαναφέρθηκε, καθαρίστε τα χαλιά σε τακτική βάση για την αποφυγή λερωμένα και χρωματίζονται χαλιά. Μετά από όλα είναι μόνο καθαρά χαλιά που αυξάνουν την ομορφιά του σπιτιού, δεν το βρώμικο αυτά!