Πώς να Καθαριότητα χαλκού

Ο χαλκός είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστο μετάλλου στον κόσμο, το οποίο χρησιμοποιείται στην παραγωγή του διάφορα πράγματα, τα οποία κυμαίνονται από τα νομίσματα και κοσμήματα σε σκεύη και νεροχύτες. Βρίσκεται σε αφθονία, η χρήση του χαλκού έχει αυξηθεί μέρα με τη μέρα. Η πίστωση των ανωτέρω, πηγαίνει αναμφισβήτητα στην εκπληκτική χημικές ιδιότητες του χαλκού. Το μέταλλο, όμως, έχει αμαυρώσει όταν έρχεται σε επαφή με ορισμένα αέρια στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν σκουριάζει όπως και άλλα μέταλλα, όπως ο σίδηρος. Το λεπτό στρώμα του αμαυρώνει σήμερα πάνω σε χαλκό, επιχειρεί να δώσει το μέταλλο ένα καφεκόκκινο χρώμα. Σε ορισμένα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του χαλκού, η αμαύρωση λειτουργεί ως προστατευτικό στρώμα για το πραγματικό μέταλλο. Ωστόσο, δίνει το μέταλλο ανεπιθύμητη εμφάνιση, την οποία πολλοί άνθρωποι δεν αρέσει, και, συνεπώς, προτιμούν να το ξεφορτωθεί. Αν μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις, το άρθρο θα σας δώσει μερικές εύκολες συμβουλές για το πώς να καθαρίσει χαλκού, χρησιμοποιώντας κάποια από τα άμεσα διαθέσιμα υλικά, όπως το αλάτι και ξύδι.
Πώς να καθαρίσει κόσμημα χαλκού;? Αν κόσμημα χαλκού έχει γίνει ένα πράγμα του παρελθόντος, vintage αφής του κάνει ακόμα το επιθυμητό για πολλούς. Καθαρισμός κόσμημα χαλκού με λεμόνι και αλάτι μπορεί να ενισχύσει την λάμψη της και ως εκ τούτου, να γίνει πιο ελκυστικό. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν ένα δύσκολο έργο, ο καθαρισμός κόσμημα χαλκού είναι αρκετά εύκολο να εκτελέσει. Ετοιμάστε ένα διάλυμα χλιαρού νερού, ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και μερικές σταγόνες χυμό λάιμ. Βάλτε το κόσμημα που θέλετε να καθαρίσετε σε αυτή τη λύση, και διατηρείται εκεί για λίγα λεπτά. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αφαιρέστε το από το διάλυμα και ξεπλύνετε καλά, πριν σκουπίζοντας το στεγνό. Η λάμψη των κοσμημάτων σας είναι υποχρεωμένη να κάνει μερικούς ανθρώπους φθόνο κατοχή σας.
Πώς να καθαρίσει Cookware χαλκού;? Με τον καιρό, μαγειρικά σκεύη χαλκού τείνει να πάρει αποχρωματισμένες και αμαυρωθεί, και ως εκ τούτου κάποιος πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει καθαριστεί, μια στο τόσο. Για να καθαρίσετε σκεύη χαλκού, κόψτε ένα λεμόνι σε δύο ίσα μέρη και να εφαρμόσει λίγο αλάτι στο εσωτερικό μέρος του και τρίψτε το στο αμαυρωμένη περιοχή του σκεύος. Το αλάτι θα ενεργεί ως λειαντικό, ενώ το λεμόνι θα ενεργήσει ως καθαριστής, και ο συνδυασμός των δύο θα καθαρίσει την περιοχή αμαυρωθεί. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε χάλκινα σκεύη από τη θέση τους σε βραστό νερό, με μια κουταλιά της σούπας αλάτι και ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι. Μετά το βρασμό τους για λίγες ώρες, πλύνετέ τα με χλιαρό νερό και στεγνώστε τα με ένα μαλακό πανί. Καθαρισμός δοχεία χαλκού με αυτό τον τρόπο, κάποια στιγμή θα σιγουρευτεί ότι η λάμψη του παραμένει μετάλλων, καθώς και αγγεία από χαλκό σας να φανεί ελκυστική.
Πώς να καθαρίσει νεροχύτες χαλκού;? Αν και οι νεροχύτες χαλκού ως στόχο να προσθέσει στην κομψότητα της κουζίνας σας, εάν δεν καθαρίζονται σωστά, να μην εξετάσουμε μόνο πολύ ελκυστική, αλλά και να αρχίσει να επιδεινώνεται. Καθαρισμός αυτών νεροχύτες με καθαριστικό χαλκού δεν συνιστάται, δεδομένου ότι είναι γνωστό ότι βλάπτουν το μέταλλο. Η καλύτερη μέθοδος για να καθαρίσετε νεροχύτες χαλκού είναι με σαπούνι και νερό. Το πιο σημαντικό, λαμβάνοντας ορισμένα μέτρα για τη διατήρηση νεροχύτη σας καθαρό και να μην το χρησιμοποιεί για να επιλύουν τα αποφάγια, τα οποία είναι όξινο χαρακτήρα, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι δεν αποχρωματίσουν ή να αλλοιωθεί.
Πώς να καθαρίσει χάλκινα νομίσματα;? Τα Χάλκινα νομίσματα βραβευθείσα συλλογή για πολλούς, αλλά η αμαύρωση αυτών των χάλκινων νομισμάτων στερεί τους από τη λάμψη και τα κάνει να φαίνονται ελκυστικά. Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα σας μείνει με δεν μπορεί παρά να καθαρίσετε αυτά τα χάλκινα νομίσματα. Καθαρισμός χάλκινα νομίσματα είναι μια απλή διαδικασία. Χρειάζεστε μόνο μερικά επιτραπέζιο αλάτι και ξύδι. Ετοιμάστε μια πάστα από επιτραπέζιο αλάτι και ξύδι, και αυτό ισχύει για τα κέρματα. Αφήστε το να παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια να το αφαιρέσετε, τα κέρματα σας θα κοιτάξει ακριβώς όπως νέο. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο με τα πολύτιμα νομίσματα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες τόνο λάμψη του νομίσματος.
Θα πρέπει επίσης να περάσει από:? Γιατί άραγε χαλκού οξείδωση και να γίνει πράσινη? Χαλκού Στοιχεία και ιδιότητες του χαλκού? Αυτές ήταν μερικές απλές μέθοδοι που προορίζονται να δοθεί απάντηση στο λεπτό αυτό ζήτημα, πώς να καθαρίσει χαλκού ή προϊόντα. Μέχρι τώρα, πρέπει να έχετε καταλάβει ότι ο καθαρισμός του χαλκού δεν είναι τόσο επίπονη εργασία, όπως φαίνεται να είναι. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να την καθαρίσετε χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο απλά υλικά, να διατίθενται στην κουζίνα σας.