Fun παιχνίδια να παίξουν όταν Bored

Υπάρχουν φορές που πλήξη μονάδες το και το μυαλό σας πηγαίνει ναρκωμένος, σε θέση να καταλάβω πώς να το ξεφορτωθεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει μερικά παιχνίδια μπορεί να διευκολύνει το μυαλό σας, και σας παρέχει την τόσο αναγκαία ανακούφιση από τα μπλουζ πλήξη. Αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξουν όταν βαριούνται, κυμαίνονται από Tug of War και Αλήθεια και να τολμήσει να επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια trivia.
Fun παιχνίδια να παίξουν όταν Bored
Έχουμε την τάση να βαριούνται, είτε, όταν τα πράγματα δεν συμβαίνουν με τον τρόπο που τα θέλετε, ή όταν δεν έχουμε τίποτα να κάνω. Σε κάθε περίπτωση, το πιο απλό πράγμα, που μπορούμε να κάνουμε για να απαλλαγούμε από την πλήξη, είναι να παίξετε παιχνίδια. Η λίστα των παιχνιδιών που παίζουν, όταν βαριέται είναι αρκετά μεγάλη, και μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μεταξύ αυτών δίνονται παρακάτω.
Fun παιχνίδια να παίξουν όταν Bored at Home? Όταν βαριέται στο σπίτι, μπορείτε να προσφύγετε σε αρκετά μοναδικά παιχνίδια για να απαλλαγούμε από μπλουζ πλήξη. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν από οποιονδήποτε, ενώ μερικά είναι σημαίνουν για συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Παρακάτω αναφέρονται είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια διασκέδασης για να παίξει όταν βαρεθείτε.
Fun παιχνίδια για ενηλίκους: Μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για ενηλίκους περιλαμβάνουν αλήθεια ή τολμά και θα προτιμούσατε. Στην αλήθεια ή τολμά, να καθίσει σε ένα κυκλικό σχηματισμό και περιστρέψτε ένα μπουκάλι, το πρόσωπο στο οποίο τα σημεία φιάλη πρέπει είτε να επιλέξουν την αλήθεια, και η απάντηση στο ερώτημα άλλους παίκτες να ζητήσει, ή τολμούν, και να εκτελέσει κάποια τολμούν προτείνεται από άλλους παίκτες. Μέσα θα προτιμούσατε το παιχνίδι, θα δώσει έναν παίκτη δύο επιλογές οι οποίες είναι εξίσου επισφαλή και τον καλούν να επιλέξουν μία. Αν η επιλογή συμφωνεί του με αυτήν του υπόλοιπου ομίλου, αυτός κερδίζει έναν πόντο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με παιχνίδια για ενηλίκους.
Fun παιχνίδια για παιδιά: Τα παιδιά κάνουν βαριούνται εύκολα, αλλά δεν μπορούν να παραμείνουν βαριέται για πολύ καιρό. Μπορείτε να φέρετε το χαμόγελο πίσω στο πρόσωπό τους με την εισαγωγή δύο παιχνίδια σε αυτές. Ένα δημοφιλές παιχνίδι μεταξύ των παιδιών, το οποίο μπορεί να παιχτεί μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας είναι Κυνήγι του Θησαυρού, όπου ο στόχος είναι να επιτευχθεί ο στόχος ή να βρείτε κάτι που με βάση τη σειρά των ενδείξεων. Τα παιδιά, επίσης, τους αρέσει να παίζουν απλά παιχνίδια όπως το ΡΙΝ πάνω, όπου μπορείτε να τους δεμένα μάτια και πείτε τους να καρφώσει την ουρά σε ένα πορτρέτο ενός γαϊδούρι ή καρφίτσα τα σκουλαρίκια στα αυτιά μιας πριγκίπισσας. Μπορείτε να κάνετε αυτά τα παιχνίδια ακόμα πιο διασκεδαστικό για τα παιδιά σας, συμμετέχοντας σε αυτές. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με παιχνίδια για τα παιδιά.
Παιχνίδια για να παίξετε online Όταν βαρεθεί? Μοναξιά και πλήξη πάνε μαζί, αλλά είναι από μόνη της δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ή να μην μπορεί να παίξει οποιοδήποτε παιχνίδι για να απαλλαγούμε από την πλήξη. Εάν έχετε έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο Internet από τη σφαίρα των τυχερών παιχνιδιών είναι ανοιχτή για εσάς. Αρκετές ιστοσελίδες διευκολύνει σε απευθείας σύνδεση τυχερού παιχνιδιού για έναν παίκτη, καθώς και πολλούς παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια σειρά από ηλεκτρονικές πισίνα και σκάκι στα απλά Σκοπευτήριο και αγωνιστικά παιχνίδια, όπου μπορείτε να ελιγμό το αυτοκίνητο ή το όπλο σας με τη βοήθεια ενός ποντικιού. Έχοντας μια κονσόλα παιχνιδιών είναι ακόμα καλύτερα, όπως μπορείτε να παίξετε μια ευρεία ποικιλία των παιχνιδιών βίντεο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει πλήξη στον κόλπο. Διαβάστε περισσότερα για γυρίσματα παιχνίδια για να παίξουν δωρεάν.
Fun παιχνίδια να παίζουν έξω Όταν βαρεθεί? Ακόμα κι αν είναι υπαίθρια διασκέδαση είναι η ίδια, κάποια στιγμή να κάνετε την τάση να βαριούνται. Εάν η ανία θέτει μέσα όταν είστε έξω, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά παιχνίδια διασκέδασης για να παίξει έξω, όπως η διελκυστίνδα ή Paint-ball. Αν και, τα δύο αυτά είναι ομαδικά παιχνίδια, Tug of War είναι μια καλύτερη επιλογή, θεωρώντας ότι είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με το οποίο απαιτεί μόνο ένα μακρύ σχοινί. Όταν μιλάμε για διασκέδαση, Paint-ball δεν είναι πολύ πίσω, αλλά για να παίξουν αυτό το παιχνίδι θα απαιτήσει ορισμένες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων-μπάλα όπλα και συστήματα ασφαλείας για το σώμα σας. Ένα άλλο παιχνίδι που παίζει έξω είναι Balloon stomping, όπου ένα μπαλόνι δεμένο σε κάθε τους παίκτες αστράγαλο, με μια σειρά και ο στόχος είναι να μπαλόνι, ενώ όλοι έκρηξη του κρατώντας το ένα συνδέεται με το πόδι σας ασφαλή.
Fun παιχνίδια να παίξουν όταν Bored Κατά Ταξιδεύοντας? Μερικές φορές οι άνθρωποι, επίσης, βαριέμαι όταν ταξιδεύουν, ειδικά όταν το ταξίδι είναι μακρύ, και είναι έξω από τα θέματα. Υπό αυτές τις συνθήκες, διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξετε στο αυτοκίνητο μπορεί να έρθει στη διάσωσή σας. Δεν πραγματικά να αναλάβει ένα μεγάλο μέρος του χώρου, και μπορείτε να παίξετε σε ομάδες επίσης. Μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με το αυτοκίνητο περιλαμβάνουν χαζή συλλαβόγριφους, ορθογραφία μέλισσα κλπ. Αν έχετε ένα ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης να παίξετε, να μαντέψουν το τραγούδι ή μαντέψουν το συγκεκριμένο είδος μουσικής.
Αν και αυτά τα παιχνίδια είναι διασκέδαση, δεν χρειάζεται κατ 'ανάγκη να περιορίζουν τον εαυτό τους όταν βαριούνται. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγούμε από ανία:? πράγματα που κάνουν όταν έχετε βαρεθεί? Fun Stuff να κάνετε on-line Όταν βαρεθεί? Διασκέδαση πράγματα που κάνουν όταν Bored At Work? Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε μπορούν να κάνουν όταν βαριούνται, αυτά τα παιχνίδια διασκέδασης για να παίξει το χαρακτηριστικό στην κορυφή της λίστας των πραγμάτων που κάνουν όταν βαριούνται, επειδή παρέχουν απόλαυση με τεράστια ευκολία. Προσοχή όμως, διότι υπάρχουν αρκετά υψηλές πιθανότητες ότι μπορείτε να πάρετε εθιστεί σε αυτά τα παιχνίδια διασκέδασης για να παίξει όταν βαριούνται.