Ιταλικά σχέδια δερματοστιξιών για Άνδρες

Ανυπομονείς να πάρει ένα σώμα τέχνης γίνει με τον εαυτό σας; Έχετε εξετάσει κάποια σχέδια τατουάζ και βρίσκονται σε σύγχυση κοιτάζοντας τα διάφορα είδη των τατουάζ που είναι διαθέσιμοι; Υπάρχουν φυλετικά τατουάζ, Celtic τατουάζ, ιαπωνική τέχνη τατουάζ, τατουάζ λουλούδι, τατουάζ πεταλούδα, κλπ. Είμαι βέβαιος ότι θα θέλουν να ξέρουν τι είναι η τελευταία τάση μεταξύ των τατουάζ. Λοιπόν, ιταλική τατουάζ γίνονται πολύ δημοφιλή, ιδιαίτερα στους άνδρες. Ο λόγος για τον καθένα από αυτούς επιλέγουν μια ιταλική τατουάζ είναι διαφορετική. Ορισμένοι επιλέγουν να πάρετε ένα ιταλικό design τατουάζ, όπως και ότι αισθάνονται πιο κοντά στον πολιτισμό τους ή να αισθάνονται πιο κοντά στο παρασκήνιο και τα οποία έχουν μεγαλώσει in. Για άλλους μπορεί να είναι γιατί να θαυμάσετε την ιταλική κουλτούρα ή απλά επειδή τους άρεσε το σχεδιασμό . Μερικοί άνθρωποι που μαθαίνουν τη γλώσσα και να πάρει τους τατουάζ με τα ιταλικά σχέδια τατουάζ. Άλλοι άνθρωποι να το κάνει επειδή τους αρέσει ο τρόπος με τη γλώσσα τους ήχους. Υπάρχουν διάφορες ιταλικές σχέδια τατουάζ για άνδρες και γυναίκες, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε.
Ιταλική Ιδέες Tattoo για Άνδρες
Ιταλικά είναι μία από τις πιο ρομαντικές γλώσσες στον κόσμο. Θα συναντήσετε ιταλικά σχέδια τατουάζ που αποτελούνται από ρήσεις συντεταγμένος στα ιταλικά και γραφή. Ιταλικά φράση είναι μια άλλη επιλογή, αν θέλετε τατουάζ σενάριο. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις λέξεις στη σωστή σειρά, όταν παίρνετε το τατουάζ γίνεται. Αν δεν το κάνετε, μπορείτε να καταλήξετε με ένα τατουάζ που λέει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θέλησε να είναι.
Ιταλική σημαία είναι ένα άλλο πολύ δημοφιλές ιταλικό τατουάζ για τους άνδρες. Με αυτό οι άνθρωποι είναι σε θέση να επιδείξουν εθνοτική τους καταγωγή. Μαζί με την ιταλική σημαία, το εθνικό πτηνό ή των ζώων της Ιταλίας, επίσης, κάνει για μια ενδιαφέρουσα ιταλικά σχέδια τατουάζ για άνδρες και γυναίκες.
Ιταλική κέρατα έχουν γίνει επίσης πολύ δημοφιλές σχέδιο τατουάζ μακριά αργά, δεδομένου ότι θεωρούνται ως ένα σημάδι της καλής τύχης και λέγονται για να αποκρούσουν τα κακά πνεύματα. Μπορείτε να σχεδιάσετε το κέρατο με πολλούς τρόπους. Μπορεί να είναι απλές και γλυκές ή μπορείτε επίσης να είναι καλλιτεχνικό. Τατουάζ ένα κέρατο με την καλή λόγια η τύχη είναι επίσης μια διαφορετική ιδέα τατουάζ. Κέρας τατουάζ γίνεται με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας είναι μια επιλογή που μπορεί να θέλετε να εξετάσει.
Χρησιμοποιώντας τα χρώματα της ιταλικής σημαίας με πολλούς τρόπους είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους τα τρία χρώματα, δηλαδή πράσινο, λευκό και κόκκινο, μπορεί να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό τατουάζ. Τα χρώματα της σημαίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αστέρια, καρδιές, πανό, τα πουλιά, τα μουσικά φθογγόσημα, κρανία, τα λουλούδια, αλλά και με μια σειρά από σύμβολα ή αντικείμενα.
Η θέση της ιταλικής σχέδια τατουάζ για τους άνδρες είναι κάτι, το οποίο είναι μια προσωπική επιλογή. Αυτά τα σχέδια μπορούν να γίνουν στο μανίκι (την ιταλική σημαία τατουάζ για να καλύψει ολόκληρο το μανίκι), στον αυχένα (μια παροιμία που λέει στο λαιμό), τον αστράγαλο, την πλάτη, τους ώμους, κ.λπ. είναι μερικά μόνο από τα σχέδια. Αν σκοπεύετε να πάρετε μια αγγλική λέγοντας ή φράση μεταφραστεί στα ιταλικά, θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι έχετε τη σωστή μετάφραση. Ταυτόχρονα, ενώ η επιλογή του τόπου, το μήκος των λέξεων, θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη. Μια σύντομη λέξη στην αγγλική γλώσσα, μπορεί να απαιτηθούν έως και δύο φορές τον αριθμό των γραμμάτων, όταν μεταφραστεί στα ιταλικά.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την? Μανίκι τατουάζ? Αυχένα Τατουάζ? Ώμων υποδείγματα Τατουάζ? Τελευταίο, αλλά σίγουρα δεν είναι το λιγότερο, μιλώντας με τον καλλιτέχνη τατουάζ για τα ιταλικά σχέδια τατουάζ θα σας βοηθήσει να αποφασίσει σχετικά με ιταλικά σχέδια τατουάζ για τους άνδρες πολύ πιο εύκολα. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το σχεδιασμό τατουάζ, τότε μπορείτε να πάρετε μια προσωρινή έκανε τατουάζ, και μόλις είστε βέβαιοι για το σχεδιασμό πάρει το μόνιμο, όπως αφαίρεση τατουάζ μπορεί να είναι τόσο επώδυνη, όπως η όλη διαδικασία του να πάρει ένα τατουάζ γίνεται.