Γκέτο Τατουάζ

Γκέτο τατουάζ συνήθως αναφέρονται στα τατουάζ γίνεται από την κοινότητα των γκέτο. Αυτή η κοινότητα ζει σε ένα τμήμα της πόλης που κυριαρχείται από μια μειοψηφία των πολιτών. Τα αίτια του μειονοτικού τους οφείλονται σε κοινωνικές, νομικές και οικονομικές πιέσεις που οφείλονται στις οποίες προτιμούν ζουν με άτομα σε απομακρυσμένες περιοχές. Η κοινότητα των γκέτο έχει γενικά πολύ ισχυρές πεποιθήσεις σε ορισμένα ζητήματα και που εκπροσωπούν τους μέσω τατουάζ. Λόγω της ελεύθερης και χαλαρά ανατροφή τους, είναι τολμηρή και και άφοβος. Δεν τους νοιάζει για τις συνέπειές τους και έτσι θα καταστήσει πολύ τολμηρή επιλογή για το τατουάζ τα σχέδια τους. Γκέτο τατουάζ έχουν στην πράξη για πολύ καιρό τώρα και να κερδίσει τη φήμη με πολλά πρόσωπα μη-γκέτο που έχουν τατουάζ απλά οπαδοί ή υποστηρικτές γκέτο. Έτσι, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε μερικά ενδιαφέροντα τατουάζ γκέτο που αναφέρονται στις επόμενες παραγράφους.
Γκέτο σχέδια δερματοστιξιών
Με την επεξεργασία τατουάζ γκέτο έννοια στην εισαγωγή, είμαι βέβαιος ότι είστε λίγο πιο περίεργος να μάθω ποια είναι τα μοναδικά σχέδια τα οποία τα άτομα αυτά να πάει για.
Pit Bull υποδείγματα? Αυτό είναι ένα πολύ κοινό σχέδιο στα τατουάζ γκέτο, όπως πίτμπουλ θέσει υποψηφιότητα για τη δύναμη και τις αρχές. Είναι μια όμορφη μορφή τέχνης που είναι αρκετά δύσκολο για την tattooers να πάρει. Μια πίτμπουλ φυλετική σχεδιασμό με αστραπή στο βάθος είναι πολύ μοναδικό. Pit Bull αντιμετωπίζει με πανό εκθειάζουν κάποιες φράσεις ή συνθήματα είναι επίσης πολύ συχνές. A Rottweiler με τις φλόγες είναι ένα πολύ ελκυστικό σχεδιασμό τατουάζ είναι ένα πολύ έντονο παράδειγμα. Όπως σοφός ένα απλό πίτμπουλ με ένα όνομα ή μια φράση γραμμένη σε καλλιγραφικά κείμενο μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για μια ισχυρή επιζών της κοινωνικής και κοινόχρηστων εμποδίων. Περισσότερα για καλές ιδέες τατουάζ.
Σύμβολα? Μερικά σχέδια περιλαμβάνουν διάφορα σύμβολα που είναι πολύ απλό ή άσχετο, αλλά είναι απλώς επιλογές ορισμένων γκέτο. Τα σύμβολα αυτά μπορεί να είναι τόσο τυχαία ως βιο σύμβολο κινδύνου ή ραδιενεργό σύμβολο. Μπορεί να είναι μια σφαίρα ή ένα αυτοκίνητο με την καρό δηλώνει υποστηρικτής της F1. Υπάρχουν πολλά βιβλικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται ως τατουάζ πάρα πολύ. Γράφει με έντονο κείμενο, τα σχέδια αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν, Πατέρας συγχωρήστε ή Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει και πολλές άλλες φράσεις όπως αυτές. Περισσότερα για Gothic σύμβολα.
Άλλοι? Γκέτο τατουάζ περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά διάχυτη απεικονίσεις της ανθρώπινης μορφής, καθώς δεν ενδιαφέρονται για τις εκφράσεις. Έχουν γοργόνες και γυναίκες τατουάζ στα χέρια και την πλάτη τους για να τους καμαρώνω δημοσίως. Μερικοί έχουν προσβλητικές φράσεις και λέξεις εμποτισμένα να εκφράσει την έλλειψη σεβασμού σε ορισμένα θέματα. Το χαμόγελο τώρα κραυγή αργότερα πρόσωπα είναι επίσης πολύ γνωστό με αυτές τις επιλογές τατουάζ. Έχουν φυλετικά τατουάζ συνοδεύεται με διαφορετικά σχέδια τατουάζ οποία χρησιμοποιούν για να υποστηρίζουν τις πεποιθήσεις τους. Πυροβόλα, μαριχουάνα, σταυρό τατουάζ, άγγελοι, συστημάτων ραδιοεπικοινωνίας, Gothic δομές και πολλά άλλα τέτοια σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γκέτο σχέδια τατουάζ.
Πολλοί γκέτο είναι εξαιρετικά θρησκευτικά και υποστήριξη Χριστιανισμό πολύ έντονα. Οι επιλογές τους περιλαμβάνουν προσεύχεται χέρια σχέδια τατουάζ, τατουάζ ο Ιησούς, το σταυρό με φτερά, Μητέρα τατουάζ Μαίρη, βιβλική τατουάζ, κ.λπ. Έχουν ακόμη και στίχους από τη Βίβλο και εμποτισμένα σε μέρη του σώματός τους ως καταδήλωση τι πιστεύουν in Αυτά τα τατουάζ γκέτο μπορούν να εμποτισμένα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. Είναι πλέον προτιμώμενη στο πίσω μέρος, κάτω μέρος της πλάτης, του αυχένα, τα χέρια, τα πόδια, τους καρπούς, κασέλες, το στομάχι, πυελική περιοχή και τα ισχία. Αυτά τα τατουάζ που φοριούνται από τους άνδρες και τις γυναίκες, αλλά μερικές φορές διαφέρουν με τις επιλογές. Οι άνδρες συχνά πηγαίνουν για την macho σχέδια και οι γυναίκες ήθελαν να έχουν πεταλούδα και λουλούδι τατουάζ, μαζί με τα αστέρια και τα σχέδια τατουάζ καρδιά.
Όποια και αν είναι οι επιλογές σας μπορεί να είναι, τατουάζ γκέτο αντιπροσωπεύουν στέκονται όρθιοι για το τι πιστεύουν και με τόλμη να εκθειάζουν με την τέχνη του τατουάζ. Αν είστε ένας επιζών, πηγαίνετε πάρετε αυτό το δικαίωμα τατουάζ γκέτο μακριά!