Εξωτερική Νυφικά

Τα τελευταία χρόνια, γάμοι σπάνια θεωρούνται ένα παραδοσιακό υπόθεση όπου η νύφη και ο γαμπρός να τους όρκους τους σε ένα θρησκευτικό περιβάλλον. Σήμερα, η τάση της διοργάνωσης γάμων εξωτερική κερδίζει πολλή δημοτικότητα. Έχοντας ένα γάμο στην κορυφή ενός βουνού, στην παραλία, στον κήπο ή αυλή, ακόμη και σε κάποιου θεωρείται ότι είναι αρκετά μοναδική. Δεδομένου ότι ο υπαίθριος γάμος δεν πραγματοποιήθηκε σε ένα θρησκευτικό σκηνικό, δεν έχει το τυπικό στοιχείο που βρίσκει κανείς στο παραδοσιακό γάμο. Λόγω αυτού, τα πάντα, από τις προσκλήσεις προς τις διακοσμήσεις του χώρου έχει μια περιστασιακή αίσθηση. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή είναι το νυφικό. Όπως υπαίθρια γάμους συνήθως δεν είναι τυπική, κανείς δεν έχει πραγματικά να τηρούν την επίσημη εθιμοτυπία γαμήλια ενδυμασία. Επιπλέον, ορισμένα από τα παραδοσιακά νυφικά μπορεί να μην είναι άνετα ή εφικτό για ένα υπαίθριο γάμο. Λοιπόν, εδώ είναι μερικές ιδέες που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όταν έχουν να επιλέξουν υπαίθρια νυφικά για τους εαυτούς τους. Διαβάστε περισσότερα για τις μη παραδοσιακές νυφικά.
Εξωτερική Νυφικά
Ένα υπαίθριο γάμο δίνει την ευκαιρία να ντύνονται με την ύπαρξη αιτιώδους τρόπο όχι μόνο στους επισκέπτες, αλλά και για τη νύφη και το γαμπρό. Το καλύτερο πράγμα για υπαίθρια νυφικά είναι ότι μπορεί κανείς να φέρει σε ορισμένες καινοτομίες στο να δούμε το μοναδικό. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα μοναδικά υπαίθρια νυφικά για τη νύφη, καθώς και τους επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα για τις εναλλακτικές νυφικά.
Εξωτερική Νυφικά για νύφες? Αν και οι περισσότερες από τις υπαίθριες γάμοι είναι συνήθως περιστασιακά, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που εξακολουθούν να θεωρούν ότι πρόκειται για επίσημη εκδήλωση. Σε μια τέτοια περίπτωση, το ιδανικό φόρεμα για τη νύφη θα είναι ένα πλήρες μήκος λευκό νυφικό φόρεμα το οποίο είναι είτε χωρίς μανίκια ή από τον ώμο. Είναι σημαντικό να το αντιστοιχίσετε με παρόμοια γάντια χέρι επίσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση και οι περισσότερες από τις υπαίθριες γάμοι είναι άτυπες εκδηλώσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, υπάρχουν πολλές επιλογές που η νύφη που θα μπορούν να επιλέξουν από, όπως το νυφικό της. Πρώτα απ 'όλα, η νύφη δεν χρειάζεται να επιμείνουμε σε μια μακροχρόνια ροή παραδοσιακό νυφικό. Επιπλέον, δεν είναι πραγματικά δυνατό να προβεί το φόρεμα αν κάποιος έχει το γάμο στην κορυφή βουνό ή παραλία. Μάθετε περισσότερα για γαμήλια ενδυμασία για το γάμο στην παραλία.
Μερικές από τις καλές απλή εξωτερική νυφικά θα ήταν ένα φόρεμα μήκους τσάι ή μπορεί να είναι ένα αστράγαλο sundress μήκος, αν είναι ένα γάμο στην παραλία. Το χρώμα του φορέματος δεν χρειάζεται να είναι λευκό. Αντίθετα, κάποιος μπορεί να επιλέξει τα χρώματα από τη φύση, δηλαδή ανάλογα με την εποχή κατά την οποία ο γάμος είναι στην κατοχή. Για παράδειγμα, αν είναι της ώρας την άνοιξη, μπορείτε να πάτε για χρώματα όπως πράσινο, κίτρινο, κλπ. Από την άλλη πλευρά, για έναν γάμο πτώσης, μπορείτε να πάτε για χρώματα όπως το κοκκινωπό καφέ, πορτοκαλί, κλπ. Αυτά τα φορέματα είναι casual νυφικά και ως εκ τούτου, θα πρέπει να συνδυάζεται με απλό χτένισμα, κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ. Είναι επίσης σημαντικό να φορούν υποδήματα ανάλογα με τον τόπο διεξαγωγής του γάμου. Για παράδειγμα, δεν είναι καλή ιδέα να φορούν ψηλοτάκουνα παπούτσια για έναν γάμο στην παραλία. Αντ 'αυτού, η νύφη μπορεί να πάει για επίπεδες σανδάλια, flipflops, κλπ. Περισσότερα για casual νυφικά.
Εξωτερική Νυφικά για Επισκέπτες? Πάρουν περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύονται όταν προσκαλούνται για ένα υπαίθριο ή casual γάμο ως προς το τι φόρεμα είναι υποχρεωμένοι να φορούν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι πολλά πράγματα σχετικά με γραπτή κατάλληλη casual υπαίθρια νυφικά για τους επισκέπτες. Ακόμη και στην περίπτωση που οι πελάτες, δεν πρέπει να χρησιμοποιεί την επίσημη ντύνεται σαν φορέματα κοκτέιλ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να φορέσει τα τζιν στην εξωτερική γάμο. Μερικές από τις καλές άτυπη εξωτερική νυφικά για τις γυναίκες θα ήταν φούστα και μπλούζα ή μπορεί να είναι, ένα ωραίο φόρεμα. A λαχανιάζω κοστούμι θα ήταν επίσης μια καλή ιδέα υπαίθρια νυφικό. Αν και το μαύρο είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να φορούν για ένα γάμο, θα ήταν μεγάλη διασκέδαση να πειραματιστούν με μια σειρά από άλλα χρώματα. Στην περίπτωση των ανδρών, την καλύτερη ανεπίσημη εξωτερική νυφικό θα khakis συνδεθεί με ένα λευκό πουκάμισο κουμπωμένο κάτω. Αν και υπάρχουν άνθρωποι που φορούν τζιν σε ένα υπαίθριο γάμο, δεν το κάνετε εάν η γαμήλια πρόσκληση αναφέρει κάτι τέτοιο. Διαβάστε περισσότερα για νυφικά παραλία για τους επισκέπτες.
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Σύγχρονη Νυφικά? Χρωματιστά Νυφικά? Beach Νυφικά? Άτυπη Νυφικά? Ελπίζω όλες τις αμφιβολίες σας για το υπαίθριο νυφικά εκκαθαρίζονται με αυτό το άρθρο. Εξωτερική γάμοι δίνουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να πειραματιστούν με ενδυμασία τους. Έτσι, εάν έχετε έναν κήπο ή έναν γάμο στην παραλία ή καλούνται για ένα, σκέφτονται δημιουργικά και φόρεμα με ένα μοναδικό τρόπο.