Πέτρα τιμές Αντικολλητά

Πέτρα καπλαμά σε μεγάλο βαθμό να προσθέσει μέχρι ένα σπίτι διακοσμώντας το σχέδιο, και να αντιγράφουν την εμφάνιση των φυσικών πετρωμάτων. Άλλα ονόματα για καπλαμά πέτρα είναι τεχνητές πέτρες, κατασκευάζονται πέτρα και στοιβάζονται καπλαμά πέτρα. Δεν έχει σημασία ποια ποικιλία που θα επιλέξετε, πάντα να ελέγχετε τα άλλα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, εκτός από τις τιμές καπλαμά πέτρα, όπως και τη σταθερότητά της, κοίτα, το κόστος εγκατάστασης, την ανθεκτικότητα και την τιμή και την προσπάθεια για την εκ νέου εγκατάσταση. Είναι πάντα ένα μεγάλο ερώτημα, εάν πρέπει να πάτε για ένα φυσικό καπλαμά πέτρα ή κατασκευαζόμενων καπλαμά πέτρα. Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο τύπων καπλαμά, με τις πληροφορίες για το κόστος καπλαμά πέτρα, που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σας.
Φυσική πέτρα καπλαμάδες Vs Κατασκευάζεται Πέτρα καπλαμάδες? Το βασικό πλεονέκτημα των επεξεργασμένων καπλαμά πέτρα πάνω από φυσικό καπλαμά πέτρα, είναι ο παράγοντας τιμή. Τα παραγόμενα τιμές καπλαμά πέτρα είναι σχετικά φθηνότερες, και περίπου έρχεται περίπου το μισό να? η τιμή των τιμών του φυσικού καπλαμά πέτρα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του φυσικού καπλαμά πέτρα πάνω κατασκευάζονται καπλαμά πέτρα, είναι ο παράγοντας ανθεκτικότητα. Κατασκευάζεται καπλαμά πέτρα γίνεται με την έκχυση ενός ελαφροσκυροδέματος μείγμα σε μορφές καουτσούκ διαφόρων σχημάτων, και στη συνέχεια να είναι βαμμένα με διάφορα χρώματα που το καθιστά μοιάζουν με μια πραγματική πέτρα. Το κόστος που κατασκευάζονται καπλαμά πέτρα αρκετά μικρότερο, το οποίο περιλαμβάνει το κόστος των οικοδομικών υλικών, το κόστος της εφαρμογής και το κόστος των αποβλήτων.
Τα παραγόμενα καπλαμά πέτρα ζυγίζει επίσης λιγότερο, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να καθορίσει και να εγκαταστήσετε, και υπάρχουν πολλά χρώματα και μοτίβα διατίθεται στα βιομηχανοποιημένα καπλαμά πέτρα ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για τις διακοσμήσεις τοίχων σας. Υπάρχουν περιορισμένη επιλογή των σχεδίων και χρωμάτων, όταν πρόκειται για φυσικό καπλαμά πέτρα, επειδή αυτά τα δύο πράγματα εξαρτώνται, από όπου η φυσική πέτρα εξάγεται. Ωστόσο, το φυσικό καπλαμά πέτρα είναι ισχυρή, σε σύγκριση με αυτά που έχουν κατασκευαστεί. Επίσης, σε περίπτωση που ένα κομμάτι σπάει από ένα κατασκευάζονται καπλαμά πέτρα, ή το κομμάτι έχει αφαιρεθεί από τον τοίχο, τότε δεν είναι ως επαναχρησιμοποιήσιμα σε σύγκριση με φυσικές πέτρες. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω, είναι τα διάφορα είδη του καπλαμά πέτρα και η τιμή τους ανά τετραγωνικό πόδι.
Πέτρα Τιμές καπλαμάδες? Κάποιες καλές όψεις πέτρα εταιρείες, θα σας δώσει μια εγγύηση των 50 περίπου ετών, η οποία περιλαμβάνει την επισκευή και αντικατάσταση ελαττωματικών πέτρες. Ορισμένες εταιρείες θα δώσει μόνο μια περιορισμένη περίοδο εγγύησης των 20 ετών. Έτσι, πάμε για μια καλή καπλαμά πέτρα εταιρεία να πάρετε μια καλή εγγύηση. Πέτρα τιμή καπλαμά ανά τετραγωνικό πόδι εκκίνηση σε τόσο χαμηλή όσο 2 δολάρια ΗΠΑ, και μπορεί να ανέλθει σε τόσο υψηλό όπως USD 40 ανά τετραγωνικό πόδι. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα αναζητούν κόστος καπλαμά πέτρα.
Φυσική πέτρα καπλαμάδες Τιμές: Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εγκαταστήσετε ένα καπλαμά πέτρα. Στοιβάζονται τιμές καπλαμά πέτρα για φυσικές πέτρες θα είναι υψηλότερο, οφείλεται περισσότερο τον αριθμό των πετρών που χρησιμοποιείται και το κόστος της εγκατάστασης θα είναι επίσης εντονότερες, αλλά αν χρησιμοποιείτε το στοιβάζονται καπλαμά, μπορείτε να έχετε μια ενδιαφέρουσα μεσαιωνικό θέμα διακόσμηση του σπιτιού. Η τιμή του φυσικού καπλαμά πέτρα ξεκινά από 2 δολάρια - 3. Το φυσικό καφέ έξοδα καπλαμά πέτρα γύρω από κάτι λιγότερο από 3 δολάρια ανά τετραγωνικό πόδι. Εκδηλώνονται πολλές διαφορετικά φινιρίσματα διαθέσιμα σε φυσικό καπλαμά πέτρα όπως το κόκκινο βράχο, αμυγδαλιές, κρεμώδη σοκολάτα, γκρι, στρείδι γκρι, κ.λπ.
Κατασκευάζεται Stone Τιμές καπλαμάδες: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία κατασκευαστεί καπλαμά πέτρα διαθέσιμα, κάποια μπορεί να έρθει πραγματικά φτηνά, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κατασκευαστεί καπλαμά πέτρα και δημιουργούν μια μοναδική διακόσμηση του σπιτιού. Το καλύτερο που αναζητούν αυτά τα μοτίβα πέτρα του ποταμού και το γκρι στοιβάζονται αυτοί που έρχονται στην τιμή των 3,75 δολαρίων ανά τετραγωνικό πόδι. Μια άλλη καλή κατασκευάζονται αναζητούν καπλαμά πέτρα κόβεται μοτίβο fieldstone που έρχεται στην τιμή των USD 6,75 ανά γραμμικό πόδια.
Αυτές ήταν οι ποικιλίες καπλαμά πέτρα, καθώς και τις αντίστοιχες τιμές καπλαμά πέτρα. Έτσι, εάν είστε σφιχτό σχετικά με τον προϋπολογισμό και ψάχνει για ένα καπλαμά πέτρα που δεν είναι πολύ μεγάλη διάρκεια, στη συνέχεια, να επιλέξουν κατασκευάζονται καπλαμά πέτρα. Όμως, σε περίπτωση που θέλετε να πάτε για την πέτρα εγκατάσταση καπλαμά με φυσικές πέτρες, και έχει ένα καλό προϋπολογισμό, τότε φυσικό καπλαμά πέτρα είναι μια καλή επιλογή. Κοιτάξτε στο διαδίκτυο, για τις εικόνες δείγμα των ανωτέρω ειδών καπλαμά να βρείτε αυτή που σας βρίσκουν ελκυστικό και κατάλληλο για διακόσμηση του σπιτιού σας.