Η σωστή εθιμοτυπία Φιλοδώρημα

Φιλοδώρημα είναι μια πράξη εκτίμησης που προκύπτει από εσάς για τις υπηρεσίες που παρέχονται από κάθε εγκατάσταση. Υπάρχει πάντα μια σειρά σωστή ανατροπής εθιμοτυπία που πρέπει να ακολουθείται όταν πάμε έξω σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, spa, τα μαλλιά κοπή σαλόνια, ή οποιαδήποτε άλλη θέση. Φιλοδώρημα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που θα αποτρέψει σίγουρα αμηχανία για τη συγκεκριμένη κατάσταση. Ας συζητήσουμε για κάποια παράδοση πίτσα, κομμωτήριο, spa, εστιατόριο και ξενοδοχείο ανατροπής ετικέτες.
Η σωστή εθιμοτυπία αιχμή σε διάφορες ρυθμίσεις
Ξενοδοχείο Tipping εθιμοτυπία? Κατά την διαμονή σας σε ξενοδοχείο, θα πρέπει να κάνει χρήση των υπηρεσιών από πολλές διαφορετικές προσωπικό. Ως εκ τούτου, η άκρη ποικίλλει ανάλογα με τις υπηρεσίες που απαιτούνται και το χρησιμοποίησαν. Αν είστε ανατροπή ενός γκρουμ σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, 5 δολάρια για κάθε τσάντα είναι ένα αξιοπρεπές ποσό. Για μικρότερες ξενοδοχεία τέλος, $ 1 ή $ 2 ανά σάκο είναι η κατάλληλη. Βεβαιωθείτε ότι το συνολικό άκρη σε ένα γκρουμ είναι τουλάχιστον $ 5. Για το πρόσωπο που παραδίδει το αυτοκίνητό σας από την Υπηρεσία στάθμευσης αυτοκινήτων, τουλάχιστον $ 2 θα πρέπει να δοθεί ως μια άκρη. Δεν είναι υποχρεωτικό σε μία άκρη που παίρνει το αυτοκίνητο μακριά για στάθμευση. Με σκοπό την απόθεσή θυρωρού, $ 5 είναι το ελάχιστο ποσό, το οποίο μπορεί να πάει ακόμη και μέχρι και $ 20 εάν παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες. Μια συμβουλή σε θυρωρός για το άνοιγμα της πόρτας δεν είναι να δοθεί, ωστόσο, μπορείτε απλά να πω ένα «ευχαριστώ». Αν σας βοηθά στην τακτοποίηση για ένα ταξί ή το χειρισμό των αποσκευών από την καμπίνα, μπορείτε να άκρη του $ 2 μέχρι $ 3. Καθαριότητας οι επαγγελματίες μπορούν να μύτες $ 2 μέχρι $ 5 καθημερινά.
Εστιατόριο Tipping εθιμοτυπία? Πόσο θα πρέπει να πληρώσει αυτή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τον server ή τα συνακόλουθα. Ωστόσο, υπάρχει μια κατ 'αποκοπή ποσό για τις γενικές υπηρεσίες που μπορείτε να πάρετε σχεδόν σε κάθε καλό εστιατόριο. Σε ένα εστιατόριο, προτείνεται να δοθεί μια άκρη του 15% έως 20% για το νομοσχέδιο. Απλά σημειώστε ότι η άκρη θα πρέπει να είναι επί του ποσού εκτός από τα κουπόνια, εκπτώσεις, πιστοποιητικά δώρων, κλπ. Είναι καλύτερα αν δώσει ένα 20% άκρη για το ποσό, εάν έχετε έρθει μαζί με μια ομάδα από οκτώ ή περισσότερα άτομα.
Γάμος Tipping εθιμοτυπία? Tipping πρέπει επίσης να εξεταστεί παράλληλα ασχολείται με τους πωλητές του γάμου και των συντονιστών. Ακόμη και εδώ, η απόθεση μετράει για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ένας οδηγός λιμουζίνας μπορεί να γέρνει οποιοδήποτε ποσό, αλλά όχι περισσότερο από $ 150. Το προσωπικό hatcheck μπορεί να κλίνει ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών, κάπως $ 0.50 έως $ 1 ανά επισκέπτη. Η εναπόθεση ποσό για DJs μουσική μπορεί να κυμαίνεται από $ 50 έως $ 100 και για τους φωτογράφους, περίπου $ 50. Μπορείτε επίσης να δώσετε το 10% της συνολικής προμήθειας ως μια συμβουλή στον συντονιστή γάμο.
Spa και Salon Tipping εθιμοτυπία? Σε ένα σαλόνι ομορφιάς, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που αποκόμισε, καθώς και κάθε υπηρεσία αξίζει πράγματι μια άκρη. Ένα καλό spa απόθεση εθιμοτυπία είναι να δώσει $ 15 έως $ 20 τοις εκατό του ποσού που καταβάλλεται. Μην χάσετε την ανατροπή του shampooist, στιλίστας, μασέρ, μανικιουρίστα, και άλλοι άνθρωποι. Η άκρη θα πρέπει τουλάχιστον να είναι ένα δολάριο για τις υπηρεσίες τους. Ενώ η σκέψη ανατροπής εθιμοτυπία για μασάζ, δεν είστε υποχρεωμένοι να κλυδωνίζεται. Ωστόσο, αν δεν το κάνετε, ο δωρητής μασάζ θα νομίζουν ότι δεν είστε ευχαριστημένοι με το μασάζ του.
Φιλοδώρημα εθιμοτυπία για Διανομείς πίτσας? Όταν πρόκειται για την απόθεση ενός προσώπου παράδοση πίτσα, μια συμβουλή από $ 2 σε $ 3 δολάρια προτείνεται. Ωστόσο, εάν έχει παραδώσει περίπου 20 ή περισσότερες πίτσες, ένα ελάχιστο 10% επί του συνόλου νομοσχέδιο αναμένεται να δοθεί. Υπάρχουν πολλές φορές που η σειρά δεν είναι αυτό που ζήτησε, η παράδοση παίρνει πολύ χρόνο, ή παρόμοια άλλα πράγματα. Σε μια τέτοια κατάσταση, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι μπορεί να μην είναι πρόβλημα το αγόρι παράδοση του. Αξίζει ακόμα μια άκρη για τις υπηρεσίες παράδοσης που έχει παράσχει. Διαβάστε περισσότερα για την ανατροπή κομμωτές.
Αυτές είναι μερικές βασικές spa, κομμωτήριο, εστιατόριο και ξενοδοχείο ανατροπής ετικέτες που πρέπει να ακολουθηθεί μετά κάνουν αυτές τις υπηρεσίες. Να τοποθετήσει αιχμή για τις υπηρεσίες επωφελήθηκε βοηθά τους παρόχους υπηρεσιών για την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών τους, και επίσης βοηθά το πρόσωπο των εργαζομένων για να πάρετε κάποια πρόσθετα έσοδα.