Hazel Eyes: Μακιγιάζ Hazel Eyes

Hazel μάτια είναι ένα από τα πιο εκφραστικά μάτια, αλλά και ένα από τα μοναδικά σύνολα μάτι. Αναρωτιέστε γιατί; Λοιπόν, όλα τα χρώματα μάτι παραμένει το ίδιο χρώμα όλη την ώρα. Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να σκέφτονται ακόμη και να αλλάξει το χρώμα των ματιών! Αλλά είναι αλήθεια, μόνο σε περίπτωση φουντουκιά μάτια. Hazel σκιά είναι ένα μοναδικό χρώμα ματιών, ανθρώπων που έχουν φουντουκιά μάτια, να βρουν το χρώμα των ματιών τους αλλάζει ανάλογα με τη διάθεσή τους! Όταν είναι θυμωμένος, το χρώμα των ματιών τους τείνει να πάρει πρασινωπό, όταν σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση, μετατρέπεται σε γκρι ή μπλε! Δεν είναι ένα εκπληκτικό γεγονός! Δεν είναι μόνο η διάθεση, αλλά ακόμη και το χρώμα των ρούχων έχει αντίκτυπο στο χρώμα των ματιών τους. Έτσι, ενώ αποφασίζουν οι σκιές για το μακιγιάζ των ματιών σας, θα πρέπει να επιλέξετε τις αποχρώσεις, σύμφωνα με τη διάθεσή σας καθώς επίσης και το φόρεμά σας. Ας μάθουμε πώς να το κάνουμε μακιγιάζ ματιών για φουντουκιά μάτια, βήμα προς βήμα. Αυτές οι απλές φουντουκιά μακιγιάζ στα μάτια σίγουρα θα σας βοηθήσει να πάρετε εκείνη την πανέμορφη εμφάνιση! Διαβάστε περισσότερα σχετικά με δραματικό μακιγιάζ ματιών.
Eye Makeup Ιδέες για Hazel Eyes
Πριν ξεκινήσετε τη φουντουκιά μακιγιάζ στα μάτια, συγκεντρώνουν όλα τα πράγματα που χρειάζεται εν γένει για το μακιγιάζ των ματιών, τα οποία είναι eyeliner, μάσκαρα και σκιά ματιών. Επιλέξτε τις αποχρώσεις αρχή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να σταματήσει το μακιγιάζ των ματιών μεταξύ τους και τρέχουν για κάτι. δεδομένου Παρακάτω είναι μερικές απλές φουντουκιά συμβουλές μακιγιάζ ματιών.
Σκιές? Εφαρμογή σκιά ματιών είναι το πρώτο βήμα σε περίπτωση μακιγιάζ ματιών για φουντουκιά μάτια. Eye μακιγιάζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να καταστούν τα μάτια φαίνονται διαφορετικά. The eyeshadow for φουντουκιά μάτια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως την ευκαιρία, το επιθυμητό αποτέλεσμα και το χρώμα των ματιών. Τη διάρκεια της ημέρας, επιλέξτε μια απόχρωση και το αντίστροφο. Σε περίπτωση φουντουκιά χρώματος των ματιών, είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλέξετε το σωστό σκιά, γιατί η φουντουκιά μάτια αποτελείται από πολλές αποχρώσεις. Έτσι, ανακαλύψτε το πιο σημαντικό σκιά των ματιών σας. Όπως για παράδειγμα, αν καφέ είναι το πιο κυρίαρχο χρώμα των ματιών σας, πηγαίνετε για taupe ή καφέ. Αλλά εάν δεν είστε σε θέση να καθορίσει τον εξέχοντα χρώμα, πάμε για τα ουδέτερα χρώματα όπως το κρεμ, μπεζ, μαύρο ή ροζ μωρό. Εκτός από αυτά τα χρώματα, μπορείτε να δοκιμάσετε βιολετί, λιλά και δαμάσκηνο. Για μια δραματική εμφάνιση, δοκιμάστε χρυσό λάμψη ή το πράσινο. Ωστόσο, μην πειραματιστείτε με πάρα πολύ μπλε, όπως φαίνεται μεγάλη μόνο όταν εφαρμόζεται στη σωστή ποσότητα και σε ένα συγκεκριμένο τόνο του δέρματος. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες μακιγιάζ ματιών.
Eyeliner? Όταν πρόκειται για eyeliner, η σκιά θα πρέπει να επιλεγεί πολύ προσεκτικά, όπως το λάθος απόχρωση μπορεί να χαλάσει ολόκληρη την εμφάνιση! Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις eyeliner ότι ταιριάζουν οι φουντουκιές μάτια, αλλά υπάρχουν ορισμένα χρώματα που δεν πρέπει να δικαστεί με φουντούκι χρώμα. Εάν προγραμματίζετε για ένα brunch, πρέπει να πάτε για το κλασικό μαύρο ή καφέ μολύβι ματιών. Για μια πετάξει το βράδυ, πάμε για το χρυσό ή πράσινα eyeliner. Αυτά τα χρώματα θα τονίσει την φουντουκιά χρώμα των ματιών σας. Αυστηρά αποφυγή κίτρινο, γκρι και μπλε eyeliner. Όλα αυτά τα χρώματα είναι σε αντίθεση με το χρώμα των ματιών σας και θα δώσει ένα παράξενο βλέμμα στο πρόσωπό σας. Διαβάστε περισσότερα για συμβουλές μακιγιάζ για φουντουκιά μάτια.
Μάσκαρα? Μάσκαρα είναι επίσης ένα από τα σημαντικότερα συστατικά σε περίπτωση μακιγιάζ ματιών για φουντουκιά μάτια. Μάσκαρα κάνει τα μάτια βλέμμα ευρύτερη και πιο «ξύπνια». Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να εφαρμόζουν μάσκαρα to φουντουκιά μάτια, αλλά η μέθοδος είναι ακριβώς ίδια όπως στην περίπτωση της όλα τα άλλα χρώματα ματιών. Και πάλι μαύρο και καφέ χρώματα είναι η σωστή επιλογή για το χρώμα των ματιών σας. Μπορείτε μείγμα τους, ακόμη και μαζί για ένα καπνιστή εμφάνιση. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, πηγαίνετε για μωβ μάσκαρα. Αυτό θα βοηθήσει να φέρει έξω το πρασινωπό χρώμα στα μάτια σας. Διαβάστε περισσότερα για τον τρόπο εφαρμογής μάσκαρα.
Αυτά ήταν μερικά από τα φουντουκιά ιδεών μακιγιάζ στα μάτια. Πέραν των ανωτέρω σκιές, κάνουν πειράματα με άλλες αποχρώσεις, επίσης, και κάνει τον κόσμο μπερδεμένος από την αλλαγή των χρωμάτων των ματιών σας!