Ταπητοκαθαριστήριο Μέθοδοι

Ελκυστικό, καθαρά και κομψά χαλιά μπορεί να πάει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση διακόσμηση του σπιτιού σας. Η σκόνη και βρωμιά που συλλέγονται κατά τη χαλιά μπορεί να αποτελούν δυνητική απειλή για όλη την οικογένεια. Έτσι περιστασιακό καθαρισμό των χαλιών χρειάζεται πάρα πολύ. Όμως, τον καθαρισμό και τη διατήρηση της ποιότητας των χαλιών δεν είναι πάντα εύκολο. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καθαρισμού ταπήτων, που είναι σχετικά απλά πάρα πολύ.
Μερικές Αποτελεσματική μεθόδους καθαρισμού ταπήτων
Αν με ρωτήσεις ποια είναι η καλύτερη μέθοδος καθαρισμού χαλιών, θα έλεγα ότι ξεσκόνισμα και σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα το χαλί καθημερινά. Λοιπόν, ο λόγος για αυτό είναι, θα αποφευχθεί περαιτέρω την κατανάλωση του χρόνου και τον καθαρισμό.
Καθημερινά άρει μόλις το χαλί και σκόνη από το χώμα. Μετά από αυτό το σκούπισμα από το χαλί με μια σκούπα. Κατόπιν καθαρίστε με ηλεκτρική σκούπα, θα καταργήσει τα ακάρεα βρωμιά και τη σκόνη από το χαλί σας. Περιστασιακό καθαρισμό ταπήτων είναι μια πρώτης ανάγκης, έτσι δίνονται παρακάτω είναι μερικές μεθόδους καθαρισμού ταπήτων.
Μέθοδος καθαρισμού με ατμό? Αν δεν ήταν σε θέση να καθαρίσετε το χαλί για πολλά χρόνια, ή αν θέλετε να απαλλαγείτε από μια σκοτεινή κηλίδα τότε καθαρισμού με ατμό είναι η πλέον κατάλληλη μέθοδος καθαρισμού ταπήτων. Ο καθαρισμός ατμού συνεπάγεται στην πραγματικότητα τη χρήση του ζεστού νερού που είναι από 150 έως 200 βαθμούς Φαρενάιτ βαθμό. Το ζεστό νερό βοηθάει να απαλλαγείτε από επιβλαβή βακτήρια και άλλα αλλεργιογόνα. Αυτό το ζεστό νερό αναμειγνύεται με ένα μέσο καθαρισμού και spurted για το χαλί με υψηλή πίεση. Ζεστό νερό και η πίεση βοηθά να χαλαρώσει την βρωμιά σωματίδια κρυμμένο μέσα από το χαλί. Ο καθαρισμός ατμού από τους επαγγελματικούς καθαριστές ταπήτων μπορεί να είναι αποτελεσματική, αλλά μπορεί να αποδειχθούν δαπανηρά. Αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε τη μέθοδο καθαρισμού με ατμό σπίτι, τότε συμβουλευτείτε ένα επαγγελματία για το ποσό της θερμοκρασίας και της πίεσης του νερού που χρησιμοποιείται. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για καθαριστές ταπήτων ατμού σπίτι.
Χαλί Σαμπουάν Μέθοδος? Αν συγκρίνει κανείς τις μεθόδους καθαρισμού χαλιών μέθοδος σαμπουάν είναι το πιο αποτελεσματικό και εύκολο να γίνει μέθοδος καθαρισμού. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση διάλυμα καθαρισμού ή βασικά ένα σαμπουάν που διαδίδεται για να το χαλί. Στη συνέχεια, μια κυκλική βούρτσα καθαρισμού χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αφρού. Το αφρώδες υλικό προσελκύει και συλλέγει τα μόρια του εδάφους και τις ακαθαρσίες στο χαλί. Στη συνέχεια το χαλί να στεγνώσει ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα για να απαλλαγούμε από τη συσσωρευμένη σκόνη. Αυτό το χαλί καθαρισμό η μέθοδος είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει στο σπίτι. Αν το χαλί σας είναι παλιά και έχει γίνει χαλαρά, μην χρησιμοποιείτε πολύ ισχυρά καθαριστικά, καθώς μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω δάκρυ.
Ξηρά Σκόνη Μέθοδος? Σε αυτή τη μέθοδο, το χαλί καθαρίζεται χωρίς τη χρήση νερού, έτσι είναι το καλύτερο στεγνό καθάρισμα ταπήτων μέθοδο. Μια ξηρή σκόνη αποτελείται συνήθως από το απορρυπαντικό, το οποίο έχει μεγάλη περιουσία απορρόφησης. Αυτή η ξηρή σκόνη ψεκάζεται πάνω στο χαλί, μαζί με λίγο νερό. Στη συνέχεια, το χαλί είναι συσκευασμένο μέσα σε μια περιστρεφόμενη μηχανή που βοηθά να εξαπλωθεί η σκόνη πάνω από το χαλί μετά το περιστρεφόμενο για περίπου δεκαπέντε λεπτά. Μια ηλεκτρική σκούπα χρησιμοποιείται για να απορροφήσει τη συσσωρευμένη σκόνη.
Μέθοδοι για την Καθαριότητα Χαλιά στο σπίτι? Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις παραπάνω μεθόδους ή χρειάζεστε κάποια μεθόδους καθαρισμού ταπήτων με την οποία μπορείτε να απαλλαγείτε από τους λεκέδες τροφίμων ή λιπαρό επίμονους λεκέδες στο χαλί σας, στη συνέχεια, μετά καθαρισμού θα είναι στη διάσωση σας .
Απορρυπαντικό με λευκό ξύδι? Αναμείξτε ίσα μέρη από λευκό ξύδι, υγρό απορρυπαντικό και χλιαρό νερό. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα για το χαλί και στη συνέχεια τρίψτε με μια βούρτσα. Ξεπλύντε το με χλιαρό νερό. Ας ελπίσουμε ότι η κηλίδα θα ξεπλύνει εντελώς.
Λεμόνι, ξύδι και βόρακας? Κάντε μια παχύρρευστη κρέμα ανακατεύοντας ανάλογα μέρη του βόρακα και το ξύδι και στη συνέχεια, προσθέστε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού σε αυτό. Απλώστε το στο χρωματισμένο μέρος. Μετά από αυτό το κενό από το χαλί ή να το πλύνετε με απορρυπαντικό. Διαβάστε περισσότερα για? Πως να καθαρίζετε χαλιά? Carpet αφαίρεση λεκέδων Συμβουλές: Stain Διαγραφή Carpet? Best μεθόδους καθαρισμού ταπήτων? Αν βρείτε τις παραπάνω μεθόδους καθαρισμού ταπήτων είναι υπερβολικά περιοριστική, μπορείτε να μισθώσετε την επαγγελματική βοήθεια. Αλλά, όπως είπα, τον καθαρισμό των χαλιών καθημερινά ή σε εβδομαδιαία βάση είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τη διατήρηση μια όμορφη, μεγάλη διάρκεια χαλί.