Πώς να οικοδομήσουμε μια Deck Roof

Μια γέφυρα είναι μεγάλη σημείο στο σπίτι σας για να απολαύσετε την εξωτερική καθαρό αέρα, και να παρακολουθήσουν το τοπίο κατά τις διάφορες εποχές. Αλλά, τι να κάνουν όταν βρέχει, ή όταν είναι πάρα πολύ ηλιόλουστη; Αντί να τηρούν οι ομπρέλες κοντά πίνακές σας ή καρέκλες καταστρώματος κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών, εγκαταστήστε ένα κατάστρωμα οροφή για να απολαύσετε την ύπαιθρο κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι του καταστρώματος, αλλά οικοδόμηση μια εύρωστη στέγη θα διαρκέσει για χρόνια, και είναι μια καλή ιδέα επίσης. Χρησιμοποιώντας αδιάβροχο οικοδομικό υλικό, θα αποτρέψει τυχόν νερό που στάζει στο κατάστρωμα όροφο κατά τη διάρκεια της βροχερές περιόδους. Εδώ είναι τα βήματα που θα σας καθοδηγήσει για το πώς να οικοδομήσουμε μια τράπουλα στέγη, να σας βοηθήσει να βάλετε ένα αδιάβροχο καταφύγιο στη γέφυρά σας.
Βήματα για την Πώς να οικοδομήσουμε μια Deck στέγη? Υπάρχουν διάφορα είδη στεγών που μπορεί να εγκατασταθεί στο κατάστρωμα. Εάν δεν θέλετε να πάτε για ένα αδιάβροχο ένα, στη συνέχεια, μια στέγη στυλ πέργκολα είναι μια άριστη επιλογή. Μια στέγη στυλ πέργκολα στο κατάστρωμα δίνει μια κομψή εμφάνιση στο σπίτι σας, και οι θέσεις είναι στο κατάστρωμα μόνη της, μπορείτε να αυξηθεί μερικές αναρρίχηση ανθοφορία αμπέλια σε μια στέγη πέργκολα. Τα αμπέλια και κιγκλιδωμάτων, θα παρέχουν αρκετή σκιά, πάνω από το κατάστρωμα. Α αέτωμα στέγη είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα, αλλά η εγκατάσταση είναι μια βαρετή ένα, και καλύτερα να αφεθούν στους επαγγελματίες. Ωστόσο, αέτωμα οροφές οροφή είναι πιο δυνατοί και θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι πάντα προτιμότερο να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια εάν επιθυμείτε να πάτε για μια μακράς διαρκείας κατάστρωμα. Αλλά, για να οικοδομήσουμε μια απλή οροφή η οποία θα είναι εύκολο να υψώσουν, και επίσης σας προσφέρει ένα σκιερό καταφύγιο και ένα αδιάβροχο ένα, είναι εδώ τα βήματα για το πώς να οικοδομήσουμε μια στέγη πάνω από το κατάστρωμα.
Βήμα # 1: Εγκατάσταση του Δημοσιεύσεις? Ο κατασκευαστής του θα εγκαταστήσετε πρώτα τις θέσεις για τη στήριξη της οροφής, οι περισσότεροι μπορούν να εγκατασταθούν στο κατάστρωμα πλαίσιο της οροφής που χρησιμοποιούν άγκιστρα μετάλλου. Όμως, εάν η στέγη σας γίνεται βαριά, στη συνέχεια, εγκαταστήστε τα δύο εμπρός θέσεις στο έδαφος. Δέστε τις θέσεις καταστρώματος στο σκελετό της στέγης, και βεβαιωθείτε ότι το ύψος του μετώπου της οροφής ταιριάζει με αυτό της στέγης σπιτιού, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το πίσω μέρος της κάσας στέγη σε στέγη σπιτιού σας, και την μπροστινή πλευρά για τις δύο θέσεις. Το μπροστινό δύο θέσεις μπορούν να τοποθετηθούν στο έδαφος, να γίνει η πιο ισχυρή στέγη και θα πρέπει να είναι επικλινή κατά ποσοστό 6 ίντσες πάνω από δύο πόδια.
Βήμα # 2: Οικοδόμηση ενός πλαισίου οροφής? Μετρήστε την εξωτερική διάσταση του καταστρώματος σας, και να οικοδομήσουν το πλαίσιο του ίδιου μεγέθους, με την αιτιολογία. Χρησιμοποιήστε 2-από-4 ή 2-από-6 ξύλινα κούτσουρα για την κατασκευή του πλαισίου οροφής. Δέστε τους μαζί με τα καρφιά και βίδες. Για να δημιουργήσετε υπο-στεγών, η χρήση σανίδες κόντρα πλακέ.
Βήμα # 3: Η κάλυψη της οροφής & Εγκατάσταση του Roof πάνω στο Πλαίσιο? Τώρα σχετικά με την υπο-δάπεδο του πλαισίου οροφής, εγκαταστήστε ένα από πισσόχαρτο και στη συνέχεια να το καλύψει θέτοντας τις στέγες κασσίτερο κάτω. Η οροφή μπορεί να ανυψώνεται, χρησιμοποιώντας ένα μικρό γερανό. Δέστε τη στέγη κασσίτερου στη στέγη του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας μέταλλο που αναβοσβήνει, το οποίο μπορεί να βρεθεί σε μια προμήθειες σπίτι κατάστημα.
Για να μάθετε περισσότερα καταστρώματος σχέδια και κατασκευές, διαβάστε? Πώς να εγκαταστήσετε το κιγκλίδωμα γεφυρών? Deck υποδείγματα Stair? Κιγκλίδωμα γεφυρών Ideas? Αυτές ήταν οι οδηγίες για ένα DIY, πώς να οικοδομήσουμε μια τράπουλα σπίτι στέγη του σχεδίου βελτίωσης. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες σωστά, και να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό πλαίσιο, και καλύπτουν το καλά με χαρτί πίσσα, για να εξασφαλιστεί σωστή αποστράγγιση του νερού κατά τη διάρκεια της βροχών.