Ποδιού για τις γυναίκες

Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, θα βρείτε τις γυναίκες τρελή για κοσμήματα. Αγαπούν ακριβώς και θέλετε να έχετε μια τεράστια συλλογή όλων των τύπων της, που κυμαίνονται από καρφίτσες μύτη δαχτυλίδια toe. Όλα τα κομμάτια του κοσμήματος έχουν μια μοναδική ευπρέπεια και σκοπό. Κολιέ, δαχτυλίδια, καρφίτσες μύτης είναι μεταξύ εκείνων που τα διακοσμητικά κομμάτια που έχετε παρατηρήσει και συμπληρώνεται εύκολα. Αλλά υπάρχει ένα καταπληκτικό κόσμημα που δεν μπορεί να πάρει εύκολα την προσοχή, αλλά όταν το κάνει, εντελώς αρπάζει το βολβό του ματιού του θεατή. Αυτό το κομμάτι του κοσμήματος φοριέται γύρω από τους αστραγάλους, και είναι γνωστό ως ποδιού. Τονίζουν τα πόδια της γυναίκας και αυξάνει την ομορφιά τους, πολλές φορές. Οι γυναίκες, που φορούν ή έχουν φορέσει ποδιού κάποια στιγμή στη ζωή τους, περιγράφουν απλώς ποδιού καθώς τα πράγματα που είναι ο φεμινισμός στη ματιά της. Το παρόν άρθρο παρουσιάζει μια σύντομη περιγραφή για ποδιού για τις γυναίκες.
Μερικές αλήθειες για ποδιού
Όπως αναφέρθηκε ανωτέρω ότι ποδιού είναι αλυσίδα-όπως ή βραχιόλι-όπως στολίδια που φοριέται γύρω από τον αστράγαλο. Είναι γνωστό με διάφορα άλλα ονόματα. Είναι paayal, jhanjhar, pazeb, κ.λπ. Η τάση του φορώντας ποδιού βρίσκει την καταγωγή της στην Αίγυπτο, την αραβική χώρες και την Ινδία. Σήμερα, φορώντας ποδιού είναι μία από τις σύγχρονες ιδέες της μόδας σε όλα σχεδόν τα μέρη του κόσμου. Ο αριθμός των οπαδών αυτής της τάσης μπορεί να είναι λίγοι σε ορισμένα σημεία, αλλά το στυλ υπάρχει σίγουρα. Ποδιού μπορεί να είναι κατασκευασμένα από χρυσό, ασήμι, και μάλιστα με κάποια λιγότερο ακριβά μέταλλα όπως ο χαλκός, και υλικά όπως το δέρμα, νάιλον, πλαστικό, κλπ.
Στην Ινδία, βραχιόλια ποδιού και είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες και πρέπει να φορεθεί από αυτούς κατά τη διάρκεια γάμων. Ινδικό γυναίκες φορούν βραχιόλια ποδιού και στα δύο πόδια. Ωστόσο, σε άλλα μέρη του κόσμου, η πλειοψηφία των γυναικών που προτιμούν να φορούν ένα anklet στο ένα πόδι μόνο. Στις βόρειες περιοχές της Ινδίας, θα βρείτε ασημένια βραχιόλια ποδιού και για τις γυναίκες να είναι πολύ δημοφιλής. Καθώς πηγαίνετε κάτω και φτάσετε στο νότιο τμήμα, θα έχετε να δείτε ποδιού χρυσό για τις γυναίκες και πιο δημοφιλή. Ποδιού μπορεί να είναι ευέλικτη, καθώς και άκαμπτη. Ο πρώην τύπος ποδιού είναι κατασκευασμένα με τη διασύνδεση μικρών μονάδων μαζί για να σχηματίσουν μια αλυσίδα. Μπορεί ή δεν μπορούν να συνδεθούν με μια ηχηρή καμπάνα. Ο σκοπός της ηχηρή καμπάνα είναι να κάνουμε ευχάριστο ήχο, ενώ το χρήστη περιπάτους. Το τελευταίο αυτό είδος, ή άκαμπτοι ποδιού σχηματίζονται, δίνοντας μορφή σε μια επίπεδη λαμαρίνα.
Κάνοντας ποδιού στο Σπίτι
Φορώντας ποδιού και προβάλλοντας τη γοητεία των ποδιών είναι μια οργή μεταξύ των γυναικών. Υπάρχουν πολλοί νέοι και γέροι γυναίκες που έχουν φορέσει ποτέ ποδιού στη ζωή τους, αλλά τώρα ανυπομονούμε να του δώσετε έναν πυροβολισμό. Αν ανήκετε σε μια τέτοια ομάδα των γυναικών, τότε ίσως να αμφιβάλλει για την εμφάνιση των ποδιών σας με την ποδιού του. Αν θέλετε να δείτε πώς το πόδι σας θα μοιάσει με όταν βάζετε ένα anklet σε αυτό, εδώ είναι μια φθηνή ακόμη αποτελεσματικό έξω.Κάντε μία anklet στο σπίτι και το βάζουμε για να δείτε τον εαυτό σας κρίνει κατά πόσον ταιριάζει στα πόδια σας ή όχι.
Συλλέξτε μερικές διακοσμητικές χάντρες. Μπορείτε να την πάρετε από ένα παλιό περιδέραιο ή βραχιόλι. Πάρτε μεζούρα και μετρήστε την περιφέρεια του αστραγάλου σας. Αυξήστε την απόσταση περίπου 3 εκατοστών. Πάρτε ένα νήμα νάιλον και κόψτε το έξω σε ένα μήκος ίσο με αυτό που προκύπτει κατά το προηγούμενο βήμα. Τοποθετήστε το ένα άκρο στην τρύπα μιας βελόνας. Ενώστε τα δύο άκρα και να δημιουργήσουν μια κόμπο. Τοποθετήστε τα σφαιρίδια, μέσω της βελόνας για να σχηματίσουν μια αλυσίδα. Βγάλτε τη βελόνα. Βάλτε την αλυσίδα γύρω από τον αστράγαλο σας και δέστε έναν κόμπο στο σημείο όπου οι δύο άκρες να συναντηθούν. Ο κόμβος θα κρατήσει την αλυσίδα στη θέση του. Αυτή η αλυσίδα λύνει ο σκοπός του anklet. Τώρα να δούμε πώς θα ψάχνει στα πόδια σας. Είναι μεγάλη; Ναι, θα ήταν ως ποδιού για τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, το μέγεθος του σώματος, τη χροιά, μια χαρά. Τώρα, θεωρούν ότι αγοράζουν κάποια όμορφα κομμάτια του ποδιού από ένα κατάστημα κοσμημάτων. Τους έχετε στη συλλογή σας από χρυσό και ασήμι κοσμήματα και να αγαπάμε τους δεν είναι μόνο απλά ως κοσμήματα αλλά και ως ένα είδος αποταμίευσης.