Στεγνό Βερνίκι νυχιών

A αλλοιωμένους βερνίκι νυχιών μπορεί να ενοχλήσει κάθε γυναίκα. Εφαρμόζουμε συχνά βερνίκια νυχιών, αφήστε όλες τις δραστηριότητές μας και να καθίσουν ακόμα για μερικά λεπτά μετά την εφαρμογή του, έτσι ώστε βερνίκι νυχιών μας μπορεί να γίνει ξηρό και δεν παίρνει χαλασμένο. Όμως, τόσες πολλές φορές έχει συμβεί ότι τη στιγμή θεωρούμε ότι τα νύχια μας είναι εντελώς ξηρό και αρχίζουμε να πρόκειται για το έργο μας, αντιλαμβανόμαστε ότι ήταν ακόμα υγρή, και διαθέτει λεκιασμένο, να χαλάσει ολόκληρη μανικιούρ μας και φυσικά τη διάθεση μας, καθώς και ! Πολλές γυναίκες σαν κι εμένα πρέπει να έχουν περάσει από αυτή την κατάσταση. Έτσι για να τους βοηθήσει, εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να εφαρμόσει βερνίκι νυχιών με τέτοιο τρόπο ώστε να στεγνώνει γρήγορα, ακολουθούμενη από μερικές δημιουργικές μεθόδους για να στεγνώσει βερνίκι νυχιών στο σπίτι.
Συμβουλές για την εφαρμογή βερνίκι νυχιών
Πόσο γρήγορα θα είστε σε θέση να στεγνώσει βερνίκια νυχιών, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που εφαρμόζεται ένα στρώμα πολωνικά στις νυχιών σας. Ιδανικά, θα πρέπει να εφαρμόζονται δύο στρώσεις του χρώματος καρφί για το νύχι σας. Το δεύτερο χέρι εφαρμόζεται συνήθως να δώσει το καρφί μια ακόμη ματιά. Ωστόσο, το λάθος που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν είναι ότι εφαρμόζεται παχιά στρώματα βερνίκι νυχιών, δύο φορές. Αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται ως δύο παχιά στρώματα θα πάρει πολύ χρόνο για να στεγνώσουν. Έτσι, προκειμένου να στεγνώσουν τα νύχια γρήγορα, ισχύουν πάντα λεπτές στρώσεις βερνίκι.
Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, μετά την εφαρμογή βερνίκια νυχιών, είναι να εφαρμόσει ένα παλτό του γρήγορος-ξήρανση, διαφανές βερνίκι νυχιών, πάνω από το βερνίκι. Αυτές γρήγορο στέγνωμα διαφανή βερνίκια νυχιών περιέχουν συστατικά όπως τα ορυκτά καύσιμα, τα οποία δεν είναι μόνο να βοηθήσει στην προστασία των βερνίκι νυχιών από το να αποκρούσεις, αλλά και οι ενισχύσεις στη φροντίδα των νυχιών. Αυτά τα σαφή βερνίκια νυχιών κάνει το βερνίκι νυχιών στεγνώσει γρήγορα.
Μέθοδοι για την πολωνική Dry Nail Γρήγορα
Χρησιμοποιήστε έναν ανεμιστήρα? Ένας από τους απλούστερους τρόπους να στεγνώσει βερνίκι νυχιών είναι να κρατήσει τα χέρια σας μπροστά από τον ανεμιστήρα. Αν και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο πριν από το βερνίκι νυχιών θα είναι πλήρως ξηρά, η μέθοδος αυτή είναι το φθηνότερο και δεν απαιτεί τίποτα, αλλά λίγο περισσότερο χρόνο. Διαβάστε περισσότερα για στυλό βερνίκι νυχιών.
Blow-Dry? Ο πιο γρήγορος τρόπος για να στεγνώσει βερνίκι νυχιών, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι και κατευθύνουν τον αέρα της προς τα νύχια σας. Θυμηθείτε να ρυθμίσετε το πιστολάκι στο ελάχιστο, ενώ στέγνωμα των νυχιών. Θα χρειαστούν περίπου δύο λεπτά για το βερνίκι νυχιών για να γίνει στεγνώσει εντελώς, όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι πλήγμα.
Ψυχρό νερό? Μια άλλη γρήγορη ξηρά μέθοδο βερνίκι νυχιών είναι να απορροφούν τα νύχια σας με κρύο νερό για περίπου ένα λεπτό μετά την εφαρμογή βερνίκι νυχιών τους. Απλά διατηρούν ένα μπολ με νερό στην κατάψυξη του ψυγείου σας για περίπου δεκαπέντε λεπτά. Εν τω μεταξύ, εφαρμόζεται βερνίκι νυχιών για τα νύχια σας. Βγάλτε το μπολ με νερό και βυθίστε φρεσκοβαμμένο τα νύχια σας σε αυτό. Το παραγόμενο ψυχρό νερό θα βοηθήσει στον καθορισμό της βαφής νυχιών για τα νύχια, δίνοντάς τους έτσι τη ξήρανση γρήγορα στη διαδικασία.
Καρφί σπρέι? Στεγνώνει γρήγορα σπρέι νυχιών, τα οποία διατίθενται σε πολλά καταστήματα ομορφιά αυτές τις μέρες, χρησιμοποιούνται επίσης για να στεγνώσει το βερνίκι νυχιών γρήγορα. Μετά την εφαρμογή της βερνίκι νυχιών, ψεκάστε τα νύχια με το σπρέι καρφί κατά τέτοιο τρόπο ώστε ένα ακόμα, πολύ λεπτό στρώμα διαμορφώνεται. Διατηρείτε τη φιάλη ψεκασμού καρφί λίγο μακριά από τα νύχια, ενώ ο ψεκασμός η διατήρηση της φιάλης πολύ κοντά μπορεί μερικές φορές τσιπ το βερνίκι νυχιών.
Διαβάστε περισσότερα για:? Βερνίκι νυχιών Συστατικά? Nail Care Προϊόντα: Βερνίκι νυχιών και λοσιόν? Αυτοί είναι μερικοί τρόποι για να στεγνώσει βερνίκι νυχιών. Ωστόσο, αν δεν έχετε το χρόνο ή την υπομονή για τις παραπάνω μεθόδους, μια καλή εναλλακτική λύση για σας θα ήταν να χρησιμοποιηθεί στεγνό βερνίκι νυχιών ταινίες, αντί της τακτικής βερνίκι νυχιών. Αυτά τα ξηρά ταινίες σμάλτο έρχονται συνήθως σε ένα σύνολο δεκαέξι. Θα πρέπει απλώς να κολλήσει στα φυσικά νύχια και μετά πτέρυγες σχήματος σύμφωνα με το μήκος και το πλάτος του φυσικού νυχιού. Αυτές οι ταινίες ξηρό βερνίκι νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στο σπίτι, ώστε να μην χρειάζεται καν να πάει στο σαλόνι. Επίσης, αυτές οι ταινίες συνήθως διαρκούν για ένα δεκαπενθήμερο, κατά συνέπεια, σε αντίθεση με βερνίκια νυχιών, δεν χρειάζεται να εφαρμοστεί ξανά και ξανά.