Φτιάξτε ένα τραπεζάκι σαλονιού

Ξύλινα έπιπλα, με αρκετά καλή ποιότητα, μπορεί να είναι μερικές φορές ένα πραγματικό ζούλιγμα στις τσέπες σας. Έτσι, στην εποχή όπου οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουν για να σώσει αυτό το πολύτιμο buck ή δύο, κάνοντας ένα στοιχείο επίπλων για τη δική σας, όπως ένα τραπέζι του καφέ, φαίνεται ενδιαφέρουσα και χρήσιμη, σωστά; Αν το κάνει, δεν θα θέλατε να χάσετε μάθει για το πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα τραπέζι του καφέ!
Πώς να οικοδομήσουμε ένα τραπέζι του καφέ
Σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα τραπεζάκι του καφέ: Η επιλογή ενός σχεδίου κατασκευής είναι ουσιαστικής σημασίας, πριν να οικοδομήσουμε το τραπέζι του καφέ. Αυτό είναι σημαντικό για να σας καθοδηγήσει στο να καταστεί η τραπεζάκι του καφέ, καθώς και να σας δώσει μια ιδέα για το πώς θα το τελικό προϊόν όπως φαίνονται. Θα πάρετε έναν αριθμό τραπεζάκι σχεδίων στο διαδίκτυο. Κατεβάστε το σχέδιο που θα βρουν τους κατάλληλους. Αυτά τα σχέδια έχουν ολοκληρωθεί από τις οδηγίες για την κοπή και συναρμολόγηση με τις πραγματικές κτίριο.
Γούντι υποθέσεις: Ανάλογα με το σχέδιο για την οικοδόμηση ενός καφέ πίνακα, επιλέξτε τον τύπο του ξύλου, όποιο θέλετε. Το είδος του ξύλου θα μπορούσε επίσης να επηρεαστούν από την εμφάνιση που θέλετε για τον πίνακα. Για παράδειγμα, το πεύκο είναι καλό για ένα απλό ζωγραφισμένο ξύλινο τραπέζι του καφέ. Αντιθέτως, σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να το λεκέ, βελανιδιά ή σημύδα είναι καλό. Αφού κόψετε τα κομμάτια από ξύλο ή από ξυλεία σύμφωνα με τις προδιαγραφές του σχεδίου, την ομαλή κάθε κομμάτι από το τρίψιμο της.
Η οικοδόμηση της Τραπέζι? Αν και η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το σχέδιο και το υλικό, υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία είναι περισσότερο ή λιγότερο κοινά, όταν θέλετε να χτίσετε ένα τραπέζι του καφέ. Αυτό θα εξασφαλίσει αυτή τη διαδικασία σας πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Για αρχή, να κάνει το τραπέζι του καφέ βίδα στην κορυφή ράγες για να την επιφάνεια του τραπεζιού. Με τη βοήθεια των βιδών προσθέσετε υποστηρίζει γωνία. Στη συνέχεια, στόχος των ποδιών πίνακα. Σμίλη ο καθένας με τον τρόπο που ταιριάζει απόλυτα εναντίον της κεφαλής βίδας. Τότε σφιγκτήρα κάθε πόδι στην κορυφή ράγες σε κάθε γωνία και ανοίξτε μια τρύπα μέσα από την υποστήριξη γωνία και το πόδι. Τέλος, τοποθετήστε τα μπουλόνια και στη συνέχεια σφίξτε τους. Στην παρούσα συγκυρία, πρέπει να εξετάσετε καλλωπισμούς εάν καθόλου πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε. Αν υπάρχουν παρατυπίες και ανωμαλίες, το γεμίσει με μια ανάλογη στόκος ξύλου. Διαβάστε περισσότερα για την άρση τραπέζι του καφέ.
Μόλις τελειώσετε με τη συναρμολόγηση του πίνακα, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό επάνω με χρώση ή βαφή με το τραπέζι του καφέ. Stain τον πίνακα δύο φορές, τουλάχιστον για ένα πλούσιο χρώμα. Σε περίπτωση που ψάχνετε στην προστασία του τραπεζάκι από υπερβολική χρήση στην επιφάνεια, μπορεί να μπορείτε να το παλτό του πάνω πίνακα χρησιμοποιώντας ένα σαφές στιλπνότητα. - βλέπε (*) Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ένα τραπέζι του καφέ; Αλλά και πάλι, δεν γίνεται με την κατεργασία του ξύλου!
Μερικές περισσότερες ιδέες? Αν έχετε βαρεθεί τα ξύλινα έπιπλα στο χώρο σας, δεν χρειάζεται να πάμε για έναν πίνακα του all-ξύλο. Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα με αντίκες, ή αν έχετε ένα στο σπίτι, βρείτε κάτι που είναι σωστό μέγεθος για ένα τραπέζι του καφέ και να το καταστήσει κατάλληλο πίνακα, έχοντας ένα κομμάτι γυαλί πάνω του. Βεβαιωθείτε ότι δεν κουνιέμαι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε τραπεζάκι με αφάνταστη ακόμα χρήσιμα πράγματα και πρόσθεσε ότι jazzy πινελιά στο σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα τετράγωνο τραπέζι του καφέ! Αν είναι καινοτόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και τους λαμπτήρες και μια πλάκα από γυαλί για να οικοδομήσουμε ένα τραπέζι του καφέ.
Τελικά, το μόνο που χρειάζεται είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα και την ικανότητα να σκέφτονται έξω από το κουτί να οικοδομήσουμε ένα τραπεζάκι του καφέ που δεν είναι όλο το ξύλο! Ποιος είπε ότι ένα τραπέζι του καφέ πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ξύλο!
Αυτό είναι που υπογράφει! Απολαύστε την ξυλουργική και να πιείτε ένα ωραίο ζεστό τσαγάκια!