Baby Ear Piercing

τρύπημα αυτιών στα μωρά είναι πάντα ένα ζήτημα που απασχολεί, όπως πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις για τη διάτρηση μωρά τα αυτιά τους σε μια τρυφερή ηλικία. Τόσο καλή όσο φαίνεται, τρύπημα αυτιών παίρνει πολλή φροντίδα και φαρμακευτική αγωγή, γι 'αυτό είναι συνήθως συνιστάται από παιδίατρους να περιμένει για τουλάχιστον 5 - 6 μήνες μετά τη γέννηση του μωρού. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι καλύτερα να πάρετε μια διάτρηση σε νεαρότερη ηλικία, όπως τα μεγαλύτερα μωρά θα απέχουν από αυτό και ο πόνος θα είναι μεγαλύτερος σε αυτή την ηλικία, όπου τα μικρότερα μωρά ξεχάσουμε τον πόνο εύκολα. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά αυτί μωρό piercing πτυχές που θα σας βοηθήσει να αποφασίσει, πότε θα πρέπει να πάρει τα αυτιά του μωρού σας διαπέρασε και πώς να το φροντίσω εγώ.
Baby Ear Piercing Ηλικία? Όταν αποφασίζετε να πάρετε τα αυτιά του μωρού σας διαπέρασε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε σχετικά με την κατάλληλη ηλικία για αυτό. Συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας για τη σωστή ηλικία και στη συνέχεια να το συζητήσουμε μαζί. Δεδομένου ότι το μωρό είναι νέα στο περιβάλλον του και εξαρτάται πλήρως από την εσείς, ο τρόπος το σώμα του θα ανταποκριθεί σε μια διάτρηση είναι επίσης αβέβαιη. Ως εκ τούτου είναι πάντα καλύτερο να πάρει ένα αυτί μωρό piercing γίνεται όταν το μωρό είναι 7 μηνών και άνω. Ακόμη και αν η διάτρηση πονάει λίγο, εκείνη την ηλικία το σώμα του μωρού είναι αρκετά κατάλληλοι να θεραπεύσει την πληγή από μόνη της.
Baby Ear Piercing Προβλήματα? Baby τρύπημα αυτιών μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αφού όλα τα piercing είναι μια ζημία στο δέρμα και θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθούν. Κατά την περίοδο αυτή το μωρό μπορεί να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων, όπως λοιμώξεις και ουλές. Διαβάστε περισσότερα για μολυσμένο αυτί διάτρηση συμπτώματα.
Λοιμώξεις: Baby τρύπημα αυτιών μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις στην πληγή ακόμη και από τα μέσα που χρησιμοποιούνται για τη διάτρηση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία και η συλλογή του αποστήματος που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε νοσοκομείο. Μπορούν να υπάρξουν αλλεργικές αντιδράσεις, πόνο και τον ερεθισμό γύρω από την πληγή, λόγω αυτών των λοιμώξεων. Διαβάστε περισσότερα για μολυσμένες τρύπημα αυτιών.
Χηλοειδών ουλών: Αυτά είναι κομμάτια ιστών που αναπτύσσονται γύρω από το τρύπημα. Αυτές μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω μολύνσεις και να οδηγήσουν σε αποστήματα γύρω από την πληγή. Keloid σημάδια είναι συνήθως κληρονομική και τα παιδιά σε τέτοιες οικογένειες δεν θα πρέπει να πάρει το αυτί τους διαπέρασε σε νεαρή ηλικία.
Άνιση η διάθεση: Τα περισσότερα από τα αυτιά του μωρού piercing λοιμώξεων που προκαλούνται λόγω άνιση τοποθέτηση του piercing στο λοβό του αυτιού. Τα μωρά είναι συνήθως νευρικός και μια ξαφνική απρόβλεπτη κίνηση μπορεί να προκαλέσει την απώλεια της απόφασης για το piercing. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάτρηση πάνω στον ίδιο τόπο και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ζημία.
Baby Ear Piercing Φροντίδα? Μόλις έχετε αποφασίσει να πάρει το αυτί piercing γίνεται, να λάβει τις κατάλληλες προφυλάξεις πριν και κατά τη διάτρηση. Εντατικής θεραπείας είναι επίσης αναγκαία μετά τα τρυπημένα αυτιά του μωρού. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω αυτί μωρό piercing συμβουλές. ? Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε το piercing γίνεται από έναν ειδικό σε παιδιατρικούς διάτρηση και δεν επισκεπτόμαστε έναν τόπο όπου θα δώσει έναν πυροβολισμό όπλο. ? Δώστε στο παιδί σας μια δόση του Baby Tylenol πριν από το piercing καθώς αυτό θα εξαλείψει ταλαιπωρία κατά τη διάτρηση. ? Ρωτήστε τον ειδικό για να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο 14 καρατίων με εκείνη που θα εμποδίσει τη μόλυνση. ? Μετά τη διάτρηση, καθαρίστε το τραύμα αμέσως με οινόπνευμα ή υπεροξείδιο του υδρογόνου. ? Διατήρηση των συνθηκών υγιεινής γύρω από την πληγή για τουλάχιστον 7 εβδομάδες μετά το τρύπημα με τον καθαρισμό καθημερινά με ένα καλό αντισηπτικό. ? Γυρίστε τα σκουλαρίκια μία ή δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον μία περίοδο 6 εβδομάδων μετά τη διάτρηση. ? Βεβαιωθείτε ότι το μωρό φοράει τα σκουλαρίκια για τους πρώτους μήνες συνεχώς. ? Καθαρίστε την πίσω και την μπροστινή πλευρά του το αυτί με ένα αυτί οφθαλμός βουτηγμένη σε οινόπνευμα ή απολυμαντικό. ? Αποφύγετε την αλλαγή σκουλαρίκια του μωρού για τουλάχιστον ένα χρόνο. ? Διαβάστε περισσότερα για? Infected Ear Piercing-Τι να κάνω? Infected Ear Piercing Η θεραπεία? Ear Piercing Φροντίδα μετά το? Baby τρύπημα αυτιών είναι θέμα επιλογής, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, αλλά αν πάρετε ένα για το μωρό σας φροντίστε να πάρετε την καλή προσοχή.