Δημοφιλή σχέδια δερματοστιξιών

Νωρίτερα, τα τατουάζ θεωρούνταν απλώς ένα μέρος του πολιτισμού hippie και εξετάστηκαν κάτω επάνω από πολλούς. Ωστόσο, με την αλλαγή φορές, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως σήμερα εξάπλωση τέχνες. Με πολλές διασημότητες και δημοφιλείς αριθμοί είναι αθλητική, κάνοντας τατουάζ έχει γίνει μια τάση της μόδας σε αυτόν τον αιώνα. Ωστόσο, τη στιγμή που έχετε αποφασίσει να έχει έναν έκανε τατουάζ, θα πρέπει να ψάχνει για ένα κατάλληλο σχέδιο ή ένα σύμβολο για αυτό. Με πολλές επιλογές για σήμερα, είναι πραγματικά δύσκολο να το μηδέν κάτω σε ένα ενιαίο σχέδιο. Αλλά, εδώ θα έχουμε μια ματιά σε μερικά από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα σχέδια τατουάζ και τα σύμβολα σήμερα που ποτέ δεν θα είναι «εκτός μόδας».
Τα πιο δημοφιλή σχέδια δερματοστιξιών? Τα ακόλουθα είναι μερικά ευνοούνται σχέδια τατουάζ αγαπήθηκε από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Καρδιά Τατουάζ? Η καρδιά θεωρείται ως ένα από τα πιο συμβολικά σημεία του κόσμου που δεν χρειάζεται καμία εξήγηση. Μια καρδιά συμβολίζει την αγάπη, το πάθος, την αθωότητα καθώς και τη σχέση. Επίσης, διάφορα είδη των τατουάζ καρδιάς είναι διαθέσιμα, δηλαδή., Η κόκκινη καρδιά, αδιάσπαστο της καρδιάς, η πληγωμένη καρδιά, διαπέρασε την καρδιά, κλπ. τατουάζ που απεικονίζει την πραγματική ανθρώπινες καρδιές είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια τατουάζ καρδιά.
Κυρ Τατουάζ? Ο ήλιος συμβολίζει δύναμη, τη ζωτικότητα, ενέργεια και δύναμη. Ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να λατρεύεται από τους αρχαίους χρόνους, και ακόμη και σήμερα, θεωρείται ως μια επιτομή της δύναμης. Σύμφωνα με ορισμένες απόψεις, ο ήλιος συμβολίζει επίσης μετενσάρκωση, το πάθος, το θάρρος και την αξιοπρέπεια. Μπορείτε απλά να αθλητισμό μια λαμπερό ήλιο ή ακόμα και να το μετατρέψει σε ανθρώπινη μορφή, δίνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ήλιος και τατουάζ φεγγάρι, ήλιο με τα αστέρια, κ.λπ. είναι επίσης ευνοούνται. Διαβάστε περισσότερα για την έννοια τατουάζ Κυρ
Ζώδιο Τατουάζ? Zodiac τατουάζ σημάδι είναι δημοφιλείς μεταξύ των πιστών στην αστρολογία. Μπορείτε να έχετε πάρα πολλές ιδέες και σχέδια για να διαλέξετε αν έχετε αποφασίσει να έχει ένα τατουάζ σημάδι Zodiac. Μπορείτε να τον αθλητισμό το σύμβολο του Zodiac σημάδι σας, έχουν το σημείο ή λατινικό αριθμό, ή απλά να διευκρινίζει το όνομα του σημείου. Διαβάστε περισσότερα για Zodiac τατουάζ.
Τα πιο δημοφιλή σχέδια δερματοστιξιών για τις γυναίκες? Αν και η τέχνη του τατουάζ είναι εξίσου διάσημο μεταξύ ανδρών και γυναικών, υπάρχουν ορισμένα σχέδια που θεωρούνται γυναικεία και ταιριάζουν οι γυναίκες το καλύτερο. Αυτά περιλαμβάνουν:
Πεταλούδα Τατουάζ? Πεταλούδα τατουάζ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες. Πρώτιστα, μια πεταλούδα συμβολίζει την ομορφιά, η ευαισθησία και χάρη. Αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο, που συμβολίζει την αναγέννηση, αλλά και ταξίδια της ψυχής προς τον ουρανό. Πεταλούδες και ως εκ τούτου, το τατουάζ πεταλούδα επίσης θέσει υποψηφιότητα για την παροδικότητα και την αστάθεια στη ζωή. Διαβάστε περισσότερα για την έννοια τατουάζ πεταλούδα.
Αμπέλου Τατουάζ? Αμπέλου τατουάζ είναι ένα άλλο ευαίσθητο και χαριτωμένες σχέδια τατουάζ που σημαίνουν για τις γυναίκες. Είναι δύσκολο να εντοπίσουμε την ακριβή έννοια του τατουάζ αμπέλου, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Όσον αμπέλου ήταν να κάνει κορώνες στο αρχαίο ρωμαϊκό πολιτισμό, αντιπροσωπεύει την αθανασία. Από την άλλη πλευρά, αποτελεί επίσης μετενσάρκωση ή αναγέννηση. Σήμερα, ωστόσο, τα τατουάζ αμπέλου που γίνονται για την απόλυτη ομορφιά και τη χάρη τους. Το άλλο πλεονέκτημα του ένα τατουάζ αμπέλου είναι ότι μοιάζουν πολύ με τις ένα βραχιόλι ή anklet, όταν γίνεται με τον καρπό ή τον αστράγαλο, αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια τατουάζ αμπέλου.
Floral Τατουάζ? Τα floral σχέδια και μοτίβα αγαπήθηκε από τις περισσότερες γυναίκες. Έτσι, γιατί δεν έχουν αυτά τα όμορφα και ευαίσθητα σχέδια σκαλισμένα μόνιμα στο σώμα σας; Άσπρα κρίνα, Χαβάης λουλούδια, κεράσι άνθος, λίλιουμ calla, λωτός, μαργαρίτα, ιβίσκους και αυξήθηκε είναι οι πιο δημοφιλείς floral σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες. Ένα άλλο πλεονέκτημα ότι διαθέτει ένα floral τατουάζ είναι ότι μπορείτε να κάνετε χρήση των χρωμάτων στο έπακρο. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ λουλούδι.
Τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ για άντρες? Απλά παρόμοια με γυναικεία τατουάζ, υπάρχουν ορισμένα τατουάζ που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανδρική για την εμφάνισή τους. Αυτά περιλαμβάνουν:
Κινεζική Σύμβολο Τατουάζ? Κινέζικα σύμβολα, αν και ανήκουν στην αρχαιότητα, έχουν ανέκτησε την δημοτικότητα ακόμη και σήμερα. Υπάρχουν περισσότερα από χίλια κινέζικα σύμβολα που έχουν ειδική σημασία που συνδέονται με αυτά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σύμβολα που περιγράφει την προσωπικότητά σας τα καλύτερα και περήφανα άθλημα αυτό. Διαβάστε περισσότερα για την κινεζική τατουάζ και τη σημασία τους.
Dragon Τατουάζ? Dragon τατουάζ έχουν διαφορετικές συμβολικές σημασίες σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Σε κάποιους πολιτισμούς, ο δράκος αντιπροσωπεύει το κακό, ενώ σε άλλα αποτελεί δύναμη και θάρρος. Μερικές φορές, ο δράκος αντιπροσωπεύει επίσης για κάτι που είναι σοφή και ισχυρή καρδιά. Ένας δράκος μπορεί να γίνει σε μια ποικιλία χρωμάτων και ως εκ τούτου, είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ τους τύπους. Διαβάστε περισσότερα για την έννοια τατουάζ δράκου.
Ναυτικός Star Τατουάζ? Ναυτικό αστέρι, με πέντε σημεία, είναι και ένα τατουάζ με πολλές σημασίες. Συμβολίζει τα πέντε στοιχεία της γης (αέρας, φωτιά, φως, νερό και αέρας) και αντιπροσωπεύει θηλυκότητα, την υγεία, δύναμη, κ.λπ. Θεωρείται επίσης ως οδηγό που θα βοηθήσει το χρήστη σε κάθε αποδόσεις της ζωής. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των ναυτικών τατουάζ αστέρι είναι ότι μπορεί να γίνει σε διάφορα σχέδια και τις ποικιλίες που χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με ναυτικά σχέδια τατουάζ αστέρι.
Διαβάστε περισσότερα για:? Σχέδια δερματοστιξιών Απλό Ανδρών? Τατουάζ για τα κορίτσια? Αυτές ήταν μερικές από τις δημοφιλείς ιδέες τατουάζ σχεδίων και υποδειγμάτων. Θα πρέπει να θυμάστε να έχετε ένα τατουάζ γίνεται μόνο από έναν επαγγελματία και εξειδικευμένο καλλιτέχνης τατουάζ που θα σας βοηθήσει επίσης στην επιλογή των καλύτερων σχέδιο για εσάς. Καλή Τύχη!