Lawn Αερισμού

Μπορεί να έχετε ακούσει για τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που μπορεί να είναι ένας από τους λόγους πίσω από το θαμπό και ανθυγιεινών εμφάνιση του δέρματος. Μετά την απολέπιση, όπως το δέρμα δείχνει λαμπερό και υγιές. Το ίδιο ισχύει και για το χώμα πάρα πολύ. Σε περίπτωση γκαζόν, τα ανώτερα στρώματα του εδάφους να πάρει συμπιέζεται λόγω της συνεχούς μετακινήσεις παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Εκτός από αυτό, τα στρώματα των νεκρών χόρτου μπορεί επίσης να συσσωρευτούν και να συμπιέζεται με το χώμα. Δεδομένου ότι το χώμα να πάρει συμπυκνωμένη, οι ρίζες που βρίσκονται εντός ή κάτω από αυτό το βρίσκουν δύσκολο να απορροφήσει νερό και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά των φυτών. Οι ρίζες δεν μπορεί να εξαπλωθεί και να αναπτυχθούν. Αυτό προκαλεί νωθρότητα του γκαζόν, που τελικά θα πεθάνει. Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα τμήματα του χλοοτάπητα, που είναι συνεχώς σε χρήση, έχουν θαμπό και ανθυγιεινά χόρτο. Μπορείτε να υποπτεύονται ότι το πρόβλημα είναι ανεπαρκής παροχή νερού, των παρασίτων επίθεση ή ασθένειας. Θα καταλήξουμε προσπαθώντας μέχρι όλες τις λύσεις, αλλά να μην εκμεταλλευτεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο αερισμός γκαζόν μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε διάφορες πτυχές της αερισμού χλοοτάπητα.
Τι είναι αερισμού χλοοτάπητα
Lawn αερισμού είναι μία από τις μεθόδους συντήρησης χλοοτάπητα που αποτρέπει τη συμπίεση του εδάφους και των ελέγχων γκαζόν thatching (συσσώρευση νεκρής οργανικής ιστού που εμποδίζει το οξυγόνο με το έδαφος). Lawn αερισμός γίνεται με τη βοήθεια εξοπλισμού που ονομάζεται αερισμού χλόης, που μπορεί να είναι τόσο απλή όσο παπούτσια με καρφιά σε εξειδικευμένα μηχανήματα. Η λειτουργία των εργαλείων αερισμού χλοοτάπητα μπορεί να είναι με δύο τρόπους. Μπορούν είτε να τρύπες στην επιφάνεια του χλοοτάπητα ή να δημιουργήσετε κοιλότητες, με την άρση των βυσμάτων του εδάφους. Αυτές οι τρύπες / κοιλότητες πραγματοποιούνται από τα εργαλεία αυτά επιτρέπουν στο νερό και θρεπτικά συστατικά για την επίτευξη του ρίζες και επίσης καθιστά δυνατή για το έδαφος και να μετατοπίσουν πιο εύκολα. Εν ολίγοις, όπως το έδαφος στο γκαζόν, παίρνει συμπιεσμένη, εξαερισμός γίνεται, έτσι ώστε το στρώμα thatch είναι σπασμένα και το συμπιεσμένο χώμα χαλαρώνει.
Lawn αεριστήρες μπορούν να ταξινομηθούν ως αιχμή Αεριστήρες και αερισμού πυρήνα. Ενώ, ακίδα αερισμού γροθιά τρύπες στην επιφάνεια του χλοοτάπητα, οι συσκευές αερισμού πυρήνα έχουν κοίλο αιχμές, που τραβούν έξω βύσματα του εδάφους. Αν thatching είναι το πρόβλημα και δεν υπάρχει συμπίεση, στη συνέχεια, ακίδα αερισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ούτως ώστε να αερίζεται το γκαζόν. Αν συμπίεσης είναι το πρόβλημα, τότε, οι συσκευές αερισμού πυρήνα πρέπει να χρησιμοποιηθεί, έτσι ώστε το χώμα παίρνει χαλαρά και να έχουν αρκετό χώρο για να μετακινούνται. Λέγεται επίσης ότι η ακίδα αερισμού, όπως, ενισχυμένο παπούτσια μπορούν να προωθήσουν τη συμπύκνωση του εδάφους, με το πάτημα του εδάφους, κάνοντας τρύπες. Έτσι, οι συσκευές αερισμού πυρήνα πάντα προτιμάται για σοβαρή συμπίεση του εδάφους.
Lawn Οφέλη Αερισμού
Όπως προαναφέρθηκε, εξαερισμός χλοοτάπητα είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους γκαζόν επισκευή, σε περίπτωση συμπίεσης του εδάφους. Διαφορετικά πάρα πολύ, εξαερισμός γκαζόν συνιστάται, μία ή δύο φορές το χρόνο, ως μέρος της προσοχής χορτοταπήτων. Αυτό γίνεται συνήθως κατά τα τέλη της άνοιξης (για τη θερμή χλόη εποχής) σεζόν ή το πρώιμο φθινόπωρο (για το δροσερό γρασίδι εποχή). Lawn αερισμού βελτιώνει την αποστράγγιση του εδάφους και παρέχει αρκετό οξυγόνο για τα σκουλήκια και άλλους μικροοργανισμούς του εδάφους. Αυτά τα σκουλήκια και τους μικροοργανισμούς τη δραστηριοποίησή τους στη αποσυντίθεται thatch. Επίσης, ενισχύει την κυκλοφορία του νερού και των θρεπτικών ουσιών στο έδαφος και οι ρίζες θα πρέπει να επωφεληθεί. Δεδομένου ότι η χαλαρώνει εδάφους, οι ρίζες πάρει αρκετό χώρο για να εξαπλωθεί και να αναπτυχθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη πυκνότερα του χόρτου. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από αερισμού χλοοτάπητα. Lawn αερισμού μπορεί να επιλέξει, εάν το χορτάρι είναι να πάρει θαμπό και λεπτό, ακόμα και μετά από παροχή νερού και τροφής ή αν το νερό δεν βυθίζεται μέσα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να είναι κάτι συνηθισμένο σε χλοοτάπητες, τα οποία χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό ή όταν στρώμα thatch είναι παχύτερο από μισή ίντσα ή στο γρασίδι με πηλό χώμα. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αερίζεται γκαζόν.
Τώρα, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μεθόδους αερισμού γκαζόν και τα οφέλη. Τα παρακάτω είναι μερικές συμβουλές αερισμού χλοοτάπητα, που μπορεί να είναι επωφελής, αν σκοπεύετε αερισμό γκαζόν και overseeding. Ο αερισμός γίνεται καλύτερα πριν την λίπανση και επανασπορά χλοοτάπητα. Θα είναι καλύτερα να ποτίζετε το γρασίδι σε βάθος, μια ημέρα πριν από τη διαδικασία του αερισμού. Είναι επίσης σκόπιμο να αναλάβει γκαζόν ζιζανίων μεθόδους ελέγχου πριν αερισμού. Συνιστάται, επίσης, ότι ο αερισμός γρασίδι δεν πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της ξηρασίας. Αν έχετε αργιλώδη εδάφη, θα πρέπει να αερίζεται το γκαζόν δύο φορές το χρόνο και σε περίπτωση έδαφος με άμμο, ο αερισμός είναι απαραίτητη μόνο μία φορά. Μπορείτε να συντρίψουν το φις χώμα και ανακατέψτε το με κομπόστ ή τύρφη και γεμίστε τις τρύπες. Χρησιμοποιήστε ένα αργό τύπου χόρτο απελευθέρωση και το νερό το γκαζόν. Ωστόσο, η μετακίνηση δεν συνιστάται για άλλες τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Lawn αερισμού μπορεί να γίνει από τον εαυτό σας, εάν έχετε τα εργαλεία. Διαφορετικά, οι επαγγελματίες μπορούν να μισθωθούν. Lawn κόστος αερισμού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως, η περιοχή που πρέπει να καλυφθούν, ο τύπος του εργαλείου που χρησιμοποιείται, είτε το κάνετε μόνοι σας ή τη μίσθωση επαγγελματίες, κλπ.