Αστεία Προσκλητήρια

Οι γαμήλιες προσκλήσεις είναι το πρώτο πράγμα που λένε τη χαρά σας, επισήμως σε ανθρώπους! Αν και, γενικά ευαίσθητο ή ρομαντικές γαμήλιες προσκλήσεις αποστέλλονται, κυρίως επειδή η όλη εκδήλωση έχει μια ρομαντική αφή σε αυτό! Αλλά δεν είναι βέβαια υποχρεωτικό να στείλει μόνο ευαίσθητος προσκλήσεις, θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες χιουμοριστικές προσκλήσεις χρησιμοποιώντας αστεία προσκλήσεις γάμου αποσπάσματα και τα ρητά. Αν δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για τη σκέψη του μερικά μοναδικά διατυπώσεις γαμήλια πρόσκληση, μην ανησυχείτε. Τα παρακάτω είναι μερικές πολύ αστείες ιδέες γαμήλια πρόσκληση για τη βοήθειά σας.
Αστεία Προσκλητήρια Δείγματα
Διατύπωση # 1? Άνθρωποι κατάστημα για ένα μαγιό με μεγαλύτερη προσοχή από ό, τι κάνουν ή της συζύγου. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι. Ψάξτε για κάτι που θα αισθάνεστε άνετα φορώντας. Αφήστε για χώρο για να αναπτυχθούν.
Ο κ. και η κα Davidson και ο κ. και η κα Robinson? Σας προσκαλούν σε μια γαμήλια δεξίωση προς τιμήν των παιδιών τους? Αικατερίνη και ο Mike
Την (ημερομηνία)? Από (ώρα)? Στο (χώρος).
Διατύπωση # 2? Κ. και η κα Davidson και ο κ. και η κα Robinson? Σας προσκαλούν σε μια γαμήλια δεξίωση προς τιμήν των παιδιών τους? Catherine και ο Mike? Θα επίσημα τη σειρά τους χαλαρά για να κάνουν τα κρεβάτια τους σχετικά με:? Από ( ημερομηνία)? Από (ώρα)? Στο (χώρος)? επισκέπτες βρέθηκαν πέρασε έξω θα χρεωθείτε με ενοίκιο, ώστε να το έχουμε κατά νου.? Απαντήστε άμεσα από _____.
Διατύπωση # 3? Πάνω από τα φιλιά μόνο μέχρι στιγμής έχουμε μοιραστεί? Σπίτι μας έχει γίνει με αγάπη και φροντίδα? Τα περισσότερα πράγματα που χρειαζόμαστε έχουμε ήδη έχεις? Σαν μια τοστιέρα και βραστήρα, τηγάνια και κατσαρόλες
A επιθυμεί και πιστεύαμε ότι θα είναι μεγάλη? (Αλλά μόνο αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε)? Ένα δώρο των χρημάτων τοποθετείται στο καλά? Τότε κάνουν μια ευχή. αλλά μην το πείτε
Μόλις έχουμε αντικαταστήσει το παλιό με το νέο? Μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε ότι ήταν χάρη σε σας!
Ο κ. και η κα Davidson να σας προσκαλέσουν τους? Γάμο της κόρης του.
Την (ημερομηνία)? Από (ώρα)? Στο (χώρος).
Διατύπωση # 4? Δουλεύεις, παίζετε? Και, στη συνέχεια, μια ημέρα ...? Αγάπη συμβαίνει ακριβώς!? Catherine Davidson? Και? Mike Robinson? Σας προσκαλούν να είναι μάρτυρας σε μία από τις πιο όμορφες της ζωής? Εκπλήξεις που είναι ενωμένα στο γάμο? Την (ημερομηνία)? Από (ώρα)? Στο (χώρος).
Διατύπωση # 5? Δεν χρειάζεται εισιτήριο? Ή κράτηση εκ των προτέρων? Ακριβώς κάνουν τα κύματα? Σε γαμήλια γιορτή μας? Θα παντρευτεί? Την (ημερομηνία)? Από (ώρα)? Στο (χώρος)? Παρακαλούμε να ενωθούν μαζί μας σε μας γάμο!
Διατύπωση # 6? Κ. και η κα Robinson? Μαζί με τον κ. και η κα David Davidson? Σας προσκαλούν να παρακολουθήσουμε το γάμο των παιδιών τους? Χριστοφόρου και Emily? Αυτή θα όρκο να πλένει τα ρούχα του? Και θα υπόσχονται να έρχονται στο σπίτι τη νύχτα? Και στο τέλος κάθε επιχείρημα? Συμφωνούν ότι θα είναι πάντα να είναι σωστό.
Η τιμή της παρουσίας σας ζητείται? Όπως ο Jack και η Emily ανταλλάσσουν όρκους τους? Την οποία θα ακολουθήσει δεξίωση? Όταν θα είμαστε όλοι μεθύσεις και δυνατά!
Ενάντια στην καλύτερη τους κρίση? Οι γονείς της νύφης και του γαμπρού? Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο γάμο? Αν νομίζουν ότι έτσι είναι πολύ σύντομα!
Την (ημερομηνία)? Από (ώρα)? Στο (χώρος).
Διατύπωση # 7? Η οικογένεια της Ιορδανίας και της οικογένειας Sullivan? Ο γάμος των παιδιών τους Brenda και Bob Γιορτάστε? Στη δεξίωση που παρατέθηκε μετά το γάμο στην οποία καλούνται? Την (ημερομηνία)? Από (ώρα)? Στο (χώρος).? Αμέσως μετά τις 3 μ.μ. τελετή ...? ... αλλά πριν από δύο σύνολα γονέων έκθεση στο πτωχευτικό δικαστήριο.? Haven House Reception Hall? Wichita, Kansas? Απαντήστε άμεσα από ____ αν σκοπεύετε να φάτε ή να πιείτε μαζί μας.
Διατύπωση # 8? Κ. και η κα Davidson? Στην ευχάριστη θέση να δώσει μακριά τελικά η κόρη τους, η Catherine Robinson? Στον Mike Davidson, ο οποίος δεν έχει ιδέα τι είναι ο ίδιος πάρει στο.? Έλα γιορτάσουμε στη ρεσεψιόν έχουμε περίμενε μια ζωή να ρίξει:? Την (ημερομηνία)? Από (ώρα)? Στο (χώρος)? Παρακαλούμε απαντήστε όχι αργότερα από ____.? Μην ψάχνεις για εμάς μετά το κόμμα - είμαστε συνέντευξη από μισθωτές για το δωμάτιο της Jenny.
Διαβάστε περισσότερα για:? Άτυπη Γάμος Πρόσκληση Διατύπωση? Creative διατύπωση για τις γαμήλιες προσκλήσεις? Σπιτική γαμήλιες προσκλήσεις? Γάμου Πρόσκληση εθιμοτυπία? Αυτά ήταν μερικά από τα αστεία γαμήλιες προσκλήσεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη δημιουργικότητά σας και να καταλήξουμε σε μερικές μοναδικές ιδέες! Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, είναι σίγουρο ότι θα κάνουν όλες προσκεκλημένους σας χαμόγελο, πολύ πριν το γάμο!