Πώς να Style κυματιστά μαλλιά

Σπαστά μαλλιά είναι αγαπήθηκε από τους περισσότερους από εμάς. Εκείνοι με ίσια μαλλιά επιθυμούν να έχουν μπούκλες και τα άτομα με σγουρά μαλλιά σαν να τα ισιώσετε. Αλλά, σπαστά μαλλιά είναι κάτι που λατρεύουν όλοι, μετά από όλα είναι φυσικά κομψό! Αλλά εκείνες με κυματιστά μαλλιά θα ήθελα ακόμη να πειραματιστούν με αυτό, σωστά; Τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να ξέρετε πώς να το ύφος κυματιστά μαλλιά. Με αυτά τα φυσικά κομψό κύματα εκεί, δεν είναι πολύ χρειάζεται να κάνετε για να τους δούμε το καλύτερο.
Πώς να Style κυματιστά μαλλιά: τρεις καλύτερες ιδέες,
Πώς να Style κυματιστά μαλλιά: Πάρτε ένα Funky Κούρεμα? Η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα, πώς να το ύφος κυματιστά μαλλιά είναι να επιλέξει μια funky κούρεμα. Μερικά από τα πιο μοδάτη περικοπές μαλλιά ταιριάζουν κυματιστά το καλύτερο. Έχετε αυτό που θα ενισχύσει τα κύματα και να τους εξετάσουμε πιο όμορφη. Η μείωση στρώμα ή ένα ξυράφι cut λειτουργεί το καλύτερο για κυματιστά μαλλιά. Αναρωτιέστε πώς να το ύφος κυματιστά μαλλιά με κτυπήματα; Σίγουρα, κτυπήματα δείχνει καλή για κυματιστά μαλλιά. Τεμαχισμένα κτυπήματα, τα μαλακά στρώματα κτυπήματα, κωνικό κτυπήματα δούμε το καλύτερο για κυματιστά μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε για side-σάρωσε κτυπήματα που είναι ακόμα πιο κομψή. Blunt κτυπήματα δεν θα λειτουργήσει καλά σε σπαστά μαλλιά. U κοπεί ή βαθύ U σε μείωση του ματιά κλασικό για κυματιστά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το κλιπ πεταλούδα να δέσουν σπαστά μαλλιά, για να πάρει καλύτερη εμφάνιση τους. Διαβάστε περισσότερα για κυματιστές χτενίσματα για τις μαύρες γυναίκες.
Πώς να Style κυματιστά μαλλιά: Επιλέξτε ένα κλασικό Χρώμα μαλλιών? Highlights ή lowlights μπορούν να δώσουν αμέσως ένα makeover για κυματιστά μαλλιά σου. Ενώ εσείς αναρωτιέστε πώς θα το ύφος κυματιστά μαλλιά, απλά μην ξεχάσετε την εκπληκτική ραβδώσεις. Οι προτεραιότητες κυματιστή των μαλλιών, χρώμα στο μεταξύ, κοίτα απλά φοβερό. Ξανθιά και χρυσό ανοιχτό καφέ είναι τα καλύτερα χρώματα για την ανάδειξη των κυματιστές σκέλη. Λωρίδες είναι τελικός τρόπος να στιλ κυματιστά μαλλιά. Ενώ styling κυματιστές σγουρά μαλλιά, φροντίστε να επισημάνετε λεπτές λωρίδες. Να μην επιλέγουν το κατεψυγμένο μαλλιών συμβουλές χρωματισμό στυλ για κυματιστά μαλλιά, του ταιριάζει το καλύτερο για ίσια μαλλιά. Μπορείτε επίσης να πάτε για δύο βλέμμα ήχο, είναι ένα από τα καλύτερα χρώμα μαλλιών ιδέες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο σαλόνι ομορφιάς για αυτή τη δουλειά. Λάθος επιλογή του χρώματος μπορεί να χάος που δόθηκε το βλέμμα.
Πώς να Style κυματιστά μαλλιά: Just Style τους Φυσικά? Λοιπόν, κάποιοι από εσάς θα θέλατε να ισιώσει σπαστά μαλλιά ή ακόμα και να τους μπούκλα να κόψει σφιχτά πηνία. Αλλά γιατί να αλλάξει το βλέμμα του κυματιστά μαλλιά, αντί να ενισχύσει αυτά τα υπέροχα κύματα και να φορέσετε ότι καταπληκτική φυσική εμφάνιση. Αυτό σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσει στυλ θερμότητα και να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά στα μαλλιά. Αναρωτιέστε πώς να το ύφος κυματιστά μαλλιά χωρίς θέρμανση; Χρειάζεται μόνο μια πετσέτα και χτένα για να μάθετε πώς να το ύφος κυματιστά μαλλιά φυσικά. Πρώτον, ξεπλύνετε τα μαλλιά με το κανονικό σαμπουάν σας, τελειώστε με ένα βελτιωτικό. Συμπιέστε το υπερβολικό νερό χρησιμοποιώντας πετσέτα για 10 λεπτά. Χωρίστε τα μαλλιά σε 3 ενότητες και τραγανίζω το από τα άκρα, κινείται προς τα πάνω. Μόλις φτάσετε στη ρίζα ασφαλή χρήση μεγάλων καρφίτσες Bobby. Τυλίξτε πετσέτα και να την αφαιρέσετε μετά από 15 λεπτά. Μπορείτε να τραγανίζω περαιτέρω τα μαλλιά στην πετσέτα. Μετακινήστε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά από τις ρίζες προς τις άκρες. Αφήστε τα να στεγνώσουν στον αέρα για μια υπέροχη εμφάνιση κυματιστό. Μπορείτε να εφαρμόσετε περαιτέρω γέλη / μους σε κλειδαριές σας. Μόνο αυτά;
Διαβάστε περισσότερα για Κυματιστό Hairstyles:? Κυματιστό Κουρέματα για τις γυναίκες? Κυματιστό Κουρέματα άντρες? Σύντομη Κυματιστό Hairstyles? Έτσι, οι προαναφερθείσες συμβουλές για το πώς να το ύφος κυματιστά μαλλιά σίγουρα θα σας βοηθήσει να έχετε την τέλεια κυματιστό και κλειδαριές bouncy. Ετοιμαστείτε να καμαρώνω κυματιστά μαλλιά σας!