Πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά με ένα Flat Iron

Θέλουμε πάντα τα πράγματα που δεν έχουμε. Αυτό είναι ανθρώπινη φύση. Δεν όπου αυτό ισχύει πολύ περισσότερο από ό, τι όταν πρόκειται για την εμφάνιση κάποιου. Όσοι έχουν μαύρα μάτια, την επιθυμία μπλε μάτια και το αντίστροφο. Αυτοί που έχουν λευκό τη χροιά, θα κάνει τα πάντα για να πάρουν οι ίδιοι μαυρισμένο. Και εκείνοι που έχουν ίσια μαλλιά θα ήθελαν να έχουν σγουρά μαλλιά. Επιστημονικές εξελίξεις υπήρξαν επιτυχείς όσον αφορά την εκπλήρωση όλων αυτών των απαιτήσεων και των επιθυμιών των ανθρώπων μας. Υπάρχουν φακοί για να αλλάξετε το χρώμα ματιών, αίθουσες μαυρίσματος για να αλλάξετε το χρώμα του δέρματος και σίδερα για να πάρει σγουρά μαλλιά.
Σίδερα, αν και χρησιμοποιείται κυρίως για να ισιώσει τα μαλλιά, τώρα χρησιμοποιείται επίσης για κατσάρωμα μαλλιών. Αν θέλετε να ξέρετε πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά με ένα σίδερο, τότε εδώ είναι ένα απλό βήμα σοφό διαδικασία η οποία μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί στο σπίτι. Αλλά πρώτα, δύο πολύ σημαντικά πράγματα, που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν σχεδιάζετε να κουλουριαστώ τα μαλλιά με ένα σίδερο.
Πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά με ένα Flat Iron: Πράγματα που πρέπει να θυμάστε
Όταν κατσάρωμα μαλλιών με σίδερο, βεβαιωθείτε ότι οι τρίχες που πρέπει να τσαλακωθεί θα πρέπει να είναι τελείως στεγνή. Αν και υπάρχουν κάποια σίδερα που ισχυρίζονται ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, χτύπημα στεγνώνετε τα μαλλιά σας εντελώς. Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, δεδομένου ότι αυτό θα αποτρέψει οποιαδήποτε ζημία στην τρίχα που προκαλούνται από υπερβολική θερμότητα. Διαβάστε περισσότερα για την περιποίηση των μαλλιών.
Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε, όταν κουλουριαστώ τα μαλλιά σας με ένα σίδερο είναι ότι επιλέγουν ένα σίδερο που είναι πολύ λεπτή. Ένα ιδανικό σιδήρου που χρησιμοποιούνται για κέρλινγκ θα πρέπει να είναι περίπου μια ίντσα σε πλάτος και θα πρέπει να έχει κεραμικές πλάκες. Επίσης, κατά την επιλογή ένα σίδερο για να κουλουριαστώ τα μαλλιά, βεβαιωθείτε ότι έχει στρογγυλεμένες γωνίες, έτσι ώστε κέρλινγκ μπορεί να γίνει σωστά.
Πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά με ένα Flat Iron: Διαδικασία
Βήμα 1? Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κάνει τα μαλλιά σου τελείως στεγνό. Στη συνέχεια χτενίστε τα μαλλιά σωστά και να αρθούν όλα τα μπερδέματα σε αυτό.
Βήμα 2? Εφαρμόστε ένα θερμικό προστασίας στα μαλλιά. Για να κουλουριαστώ τα μαλλιά με ένα σίδερο, η εφαρμογή ενός προστάτη θερμότητας είναι πολύ σημαντικό καθώς βοηθά στην ελαχιστοποίηση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί για τα μαλλιά, λόγω της θερμότητας του σίδερο.
Βήμα 3? Συνδέστε το σίδερο και να το ανάψετε. Το σίδερο πρέπει να θερμαίνεται σε περίπου 400 º F, πριν μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για κατσάρωμα. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε και το εγχειρίδιο, το οποίο έρχεται μαζί με το σίδερο και τη θερμότητα της, σύμφωνα με τις θερμοκρασίες που αναφέρονται σε αυτήν.
Βήμα 4? Μόλις το σίδερο θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία, σφιγκτήρας ένα μικρό τμήμα των μαλλιών σας, ας πούμε περίπου δύο ίντσες, με το σίδερο, στα μισά του δρόμου σε όλη την τρίχα. Ανάλογα με την κατεύθυνση που θέλετε τα μαλλιά σας να είναι τσαλακωμένο μέσα, γυρίστε το σίδερο περίπου 180 º μακριά ή προς το δέρμα της κεφαλής. Τώρα, σιγά-σιγά και αργά, τραβήξτε το σίδερο σε όλο το μήκος μαλλιών μέχρι τις άκρες των μαλλιών. Θυμηθείτε να τραβήξει το σίδερο πολύ αργά καθώς αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της τάσης σχετικά με την μόλις σχηματίστηκε μπούκλα, με αποτέλεσμα την ενίσχυση και καλά διαμορφωμένο μπούκλες.
Βήμα 5? Αφού τελειώσετε με ένα τμήμα της τρίχας, πάρτε ένα άλλο μικρό, Δίσπαστα ίντσες, και επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα. Χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία, κατσαρώματος των μαλλιών για ολόκληρο το κεφάλι σου.
Βήμα 6? Μετά τις μπούκλες έχουν γίνει για το σύνολο μαλλιά, χρησιμοποιήστε μια λακ, όπως αεροζόλ λακ, σχετικά με τους βοστρύχους. Εφαρμογή του σπρέι μαλλιών στα μαλλιά θα κρατήσει τις μπούκλες ανέπαφο και κατάλληλο σχήμα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να κάνει τα μαλλιά Σγουρό σας? Πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά με σίδερο για μπούκλες? Πώς να Curl μαλλιά σας? Ελπίζω τώρα ξέρετε πώς να κουλουριαστώ τα μαλλιά με ένα σίδερο. Η διαδικασία είναι απλή αν και οι προφυλάξεις πρέπει να λαμβάνονται για να κρατήσει το σίδερο τουλάχιστον μία ίντσα μακριά από το τριχωτό της κεφαλής να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο.