Κριός Μαν

Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που συμβολίζεται από το Ram. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν μεταξύ 20 Μαρ με 20 Απρ ανήκουν σε αυτό το σημάδι Zodiac. Είναι μια καρδινάλιος ζώδιο της φωτιάς που κυβερνιέται από τον πλανήτη Άρη. Συχνά αναρωτιέμαι γιατί είναι Κριός το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Πιστεύεται ότι «Μαρτίου», το όνομα προήλθε από τον Άρη που είναι και ο κυβερνήτης του Κριού σημάδι Zodiac. Επίσης, τον Μάρτιο ήταν ο πρώτος μήνας του νέου έτους από την αρχαιότητα μέχρι βασιλείας του Καίσαρα. Συνεπώς, η διασύνδεση του Μαρτίου, του Άρη και Κριός κάνει το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με το σύμβολο έχουν μια ισχυρή και μοναδική προσωπικότητα. Εδώ θα δούμε περισσότερα για τα γνωρίσματα ενός άνδρα Κριού.
Κριός Ο άνθρωπος Χαρακτηριστικά? Τολμηροί και αγελαία είναι οι δύο λέξεις που περιγράφουν καλύτερα ένα Κριός χαρακτηριστικά της προσωπικότητας άνθρωπο. Είναι εξαιρετικά θαρραλέα, ενθουσιώδεις και γεμάτοι ενέργεια. Ποτέ δεν θα βρείτε ποτέ ένα άτομο Κριός lazying γύρω. Αντίθετα, το μυαλό του, εργάζεται για την πλήρη δυναμική σε κάθε ξυπνώντας ώρα. Είναι πολύ φιλόδοξος και έχει τις ιδιότητες όπως εργατικοί φύση και την αποφασιστικότητα που τον παίρνει σίγουρα στους στόχους του στη ζωή του. Είναι πολύ δημιουργική, ενεργητική και γεμάτο ιδέες. Ένας άνδρας Κριός μπορεί να κάνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας ή ένας ηγέτης. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν δύσκολο να συμβαδίσει με τον ίδιο και τα επίπεδα ενέργειάς του. Ένας άνδρας Κριός αγαπά την ελευθερία του και δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει άλλους να τον επιβάλλουν.
Από την άλλη πλευρά του νομίσματος, Κριός τα αρσενικά είναι πολύ πεισματάρης και επίμονος κατά καιρούς. Κανείς δεν ή τίποτα δεν μπορεί να ταλαντευτεί από θέσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Βραδύτητα ή χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού των άλλων, καθιστά ανήσυχο και ανυπόμονος. Αυτό δίνει επίσης τρόπος για την γρήγορη ιδιοσυγκρασία και την επιθετικότητα του Κριού. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι ή ερεθισμένο, ο άντρας Κριός μπορεί να γίνει εξαιρετικά διαλεκτικός, άμεση και αγέρωχος. Από την άλλη πλευρά, έχει ένα εγώ ότι οι επιφάνειες σε αρκετές περιπτώσεις. Κριός άντρες δυσκολεύονται να συγχωρήσουν το άτομο (συμπεριλαμβανομένου του συνεργάτη τους) που προσβάλλει τα διαλείμματα την εμπιστοσύνη τους. Μετά από αυτό, η σχέση δεν είναι ποτέ το ίδιο με Κριό άνδρες έχουν την τάση να κατέχει μνησικακία για μεγάλο χρονικό διάστημα (μερικές φορές ακόμη και ένα χρόνο ζωής). Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Κριού άνδρα.
Κριός Ο άνθρωπος ως εταίρος? Κριό οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς σε αγάπη-at-first-θέαμα από οποιαδήποτε άλλα αρσενικά του ζωδιακού κύκλου. Ένας άνδρας Κριός στην αγάπη είναι εύκολο να τόπου, όπως ο ίδιος θα είναι σε απελπιστικά-in-αγάπη είδος ενός κράτους. Θα είναι αποφασισμένος να έχουν γυναίκες του και ποτέ δεν λαμβάνει μια απάντηση. Καθώς ο άντρας Κριός κοιτάζει έρωτα στην πιο αγνή του μορφή, αφού διαπράξει, θα είναι πολύ τρυφερός, πιστός και αφοσιωμένος. Ωστόσο, δυστυχώς, αν η σχέση πάει ξινό, ο άντρας Κριός θα προσπαθήσουμε το καλύτερο του για να το επιδιορθώσει και θα είναι ελπιδοφόρα μέχρι το τέλος. Όταν τελειώσει, θα είναι αυτός που θα τσούρμο από πάνω του. Επίσης, εάν έρθει σε μια αληθινή (νέα) mate και πάλι, δεν θα διστάσει να αρχίσει ξανά με το ίδιο πάθος και αφοσίωση.
Προκειμένου να προσελκύσουν έναν άνδρα Κριό, θα πρέπει να είναι ένα αγοροκόριτσο, καθώς και ένα σούπερ θηλυκό ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να είναι ένας δύσκολος στόχος για τις περισσότερες γυναίκες, αλλά, ο άνθρωπος Κριός προτιμά γυναίκα του για να είναι εκείνος ο τρόπος. Από τη μία πλευρά, το αρσενικό Κριός θα αγαπήσουν τη σύντροφό του να ντύνονται με όμορφα ρούχα και να είναι μια αγαπημένη υποχωρητική εταίρο? Ενώ την ίδια στιγμή, θα περιμένουμε την για να είναι φιλόδοξη, οργανώνεται και επίσης αρκετά έξυπνος για να σταθεί μόνη της. Κριός άντρες μισούν δειλά, επιφανειακές και ανόητες γυναίκες. Μια γυναίκα που ταιριάζει αυτή η περιγραφή θα είναι αρκετά τυχεροί ώστε να αγαπηθεί από τον άνθρωπο Κριός για μια ζωή. Love Affair και ο γάμος σε έναν άνδρα Κριός είναι σαν να έχετε ένα ποτέ δεν τελειώνει περιπέτεια γεμάτη από ενθουσιασμό και την καινοτομία. The έρωτα Κριός μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το πάθος του Σκορπιού. Είναι μία στιγμή που η ευαίσθητη φύση του ανθρώπου Κριού, η οποία είναι συνήθως καταστέλλεται από άλλες ιδιότητες, τις επιφάνειες του. Αν θέλετε να κερδίσετε πάνω από ένα άνδρα Κριό και να τον κρατήσει για πάντα, να είναι εξαιρετικά θηλυκή γυναίκα του, ντύνονται ωραία γι 'αυτόν, τον άφησε να αφεντικό γύρω? Όμως, μην αφήσεις τις φιλοδοξίες σας και τα πάθη σας. Εάν επιτύχει σε αυτό, θα έχετε μια αγαπημένη σύντροφο που θα είναι περήφανοι για σας και θα σας σέβονται επίσης!
Κριός Ο άνθρωπος ως Πατέρα? Ο άντρας Κριός θεωρείται ως η πιο προστατευτική μπαμπάς του ζωδιακού κύκλου (όσο μπορεί να έχει να ανταγωνιστεί με ένα Cancerian μπαμπάς για αυτό). Αν και αγαπώντας και χώρο αντικατοπτρίζει την καλόκαρδη, ο άντρας Κριός είναι πολύ κυριαρχούν και αυταρχικός. ευαίσθητη και δειλές παιδιά του μπορεί να πληγωθεί από την ανυπομονησία και την ανησυχία του? λαμβάνοντας υπόψη ότι περισσότεροι επαναστάτες και ισχυρή με επικεφαλής τα παιδιά του μπορεί να αρνηθεί να υποβληθεί σε έλεγχο της φύσης του. Ωστόσο, εάν κάποιος προσπαθεί να ενσταλάξει αρετές όπως η ταπεινότητα και η σεμνότητα στο πρόσωπό του (προφανώς σε μια πιο ήπια και διακριτική τρόπο), μπορεί να είναι μια θαυμάσια πατέρα. Για έναν άνδρα Κριό, η σύζυγος και η οικογένειά του έχουν πάντοτε και θα είναι μια πολύ γενναιόδωρη πάροχο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Φυσικά χαρακτηριστικά του Κριού Ζώδιο? Κριός Εγγραφείτε Χαρακτηριστικά? Ένας άντρας Κριός είναι επίσης πολύ εκφραστική και πάντα βλέπει τον κόσμο με αυτοπεποίθηση. Αν τον στηρίξουμε στην εκτέλεση των σχεδίων και τις φιλοδοξίες του, διατηρώντας την ανεξαρτησία σας, θα έχετε ένα πιστό εταίρο και ένα φίλο ο οποίος θα είναι στο πλευρό σας μέχρι το τέλος!