Ημι-μόνιμης βαφής μαλλιών

Ένας από τους καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί μια αναζωογονητική αλλαγή στην εμφάνιση και την προσωπικότητά σας είναι αλλάζοντας το χρώμα των μαλλιών σας. Σήμερα, τα χρώματα τα μαλλιά κατηγοριοποιούνται σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους. Αυτά είναι: προσωρινά, ημι permananet, ημι-μόνιμης και μόνιμη. Η βασική διαφορά μεταξύ αυτών των χρωμάτων είναι ο βαθμός στον οποίο αυτά τα χρώματα διεισδύουν της τρίχας. Με άλλα λόγια, κάθε ένας από αυτούς έχει μοναδικές επίδρασή της στα μαλλιά. Οι Demi μόνιμες βαφές μαλλιών συνήθως επιλέγεται από εκείνους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών τους από καιρό σε καιρό, αλλά δεν θέλω καμία δραστική αλλαγή τους. Βρείτε περισσότερα σχετικά με ημι μόνιμο χρώμα μαλλιών.
Τι είναι ημι-μόνιμης βαφής μαλλιών;? Demi μόνιμο χρώμα μαλλιών είναι μια χρωστική ουσία που μπορεί να ενισχύσει τόσο το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών. Αποτελείται από μια αλκαλική ενεργοποίηση παράγοντας που συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του είδους η επίπτωση στα μαλλιά. Ωστόσο, δεν αμμωνία είναι παρούσα σε αυτό το χρώμα των μαλλιών. Για το λόγο αυτό, θεωρείται πιο ασφαλής για τα μαλλιά από τις μόνιμες βαφές μαλλιών. Περιέχει μια μικρή ποσότητα υπεροξειδίου σε αυτόν ως ενεργοποιητής που ανοίγει την επιδερμίδα λίγο, προκειμένου να διευκολύνουν τη διείσδυση του χρώματος στον άξονα τρίχας. Αυτό το χρώμα των μαλλιών γίνεται πλένονται μετά από 18 έως 20 σαμπουάν. Σε γενικές γραμμές, διαρκεί περίπου 4 έως 6 εβδομάδες για αυτό το χρώμα των μαλλιών με fade out.
Χρήσεις του Demi Μόνιμη Χρώμα μαλλιών? Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι να περιμένουν από έναν ημι-μόνιμης βαφής μαλλιών, και πότε πρέπει να το χρησιμοποιούν. Γι 'αυτούς, οι σημαντικές χρήσεις της εν λόγω βαφής μαλλιών που αναφέρονται παρακάτω:? Είναι γενικά χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν το χρώμα και την υφή της τρίχας προσωρινά, αλλά για ένα ελαφρώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την προσωρινή χρώματα. ? Είναι μια εξαιρετική επιλογή για σκουραίνοντας το χρώμα των μαλλιών. Για το λόγο αυτό, είναι ευρέως χρησιμοποιείται για την ανάμειξη των γκρίζων μαλλιών. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για τη λεύκανση του μαλλιά. ? Μετά από μια τρίχα χαλαρωτική θεραπεία ή τα μαλλιά περμανάντ, αν ψάχνετε για μερικές ιδέες χρώμα μαλλιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να προκαλούν βλάβη σε πρόσφατα βαμμένα μαλλιά, τότε μπορείτε με ασφάλεια να επιλέξουν την ημι-μόνιμης βαφής. ? Χρησιμοποιείται για επιφέρουν αλλαγές στον τόνο των μαλλιών και για την ανάδειξη της τρίχας που έχει ήδη βαφεί με μόνιμη χρώματα. ? Εκείνοι των οποίων τα μαλλιά έχει ήδη καταστραφεί λόγω επαναλαμβανόμενης χημικές επεξεργασίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ημι-μόνιμης βαφής για τα μαλλιά τους, χωρίς καμία περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης των μαλλιών. ? Demi Μόνιμη Hair Color αφαίρεσης? Είναι Demi μόνιμα χρώματα διατυπώνεται κατά τρόπο που θα σβήσει από μόνη της σε ένα θέμα σε λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, αν το χρώμα των μαλλιών σας έχει άσχημα πάει στραβά, τότε δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει τόσο πολύ και θα πρέπει να δράσουμε άμεσα. Επιλέξτε το σωστό είδος σαμπουάν που πρέπει να χρησιμοποιείται επανειλημμένα για να αφαιρέσετε το χρώμα. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το σαμπουάν που σαλόνι ομορφιάς σας είχε συστήσει, επειδή αυτοί σαμπουάν έχουν συστατικά που παρέχουν προστασία στα μόρια του χρώματος των μαλλιών. Αντ 'αυτού, επιλέξτε ένα ισχυρό σαμπουάν με αλκαλικό βάση και πλένετε τα μαλλιά σας επανειλημμένα με αυτό. Μια αγωγή με καυτό λάδι πριν το λούσιμο των μαλλιών μπορεί να είναι ευεργετική από αυτή την άποψη, γιατί το λάδι διαπερνά καλά στην επιδερμίδα μαλλιά και ταινίες από το χρώμα. Διαβάστε για remover χρώμα μαλλιών.
Ως ημι-μόνιμης βαφής μαλλιών σβήνει πολύ εύκολα, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα καλό σύστημα περιποίησης μαλλιών για να κρατήσει το χρώμα ανέπαφο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πάντα να χρησιμοποιείτε μια καλή ποιότητα ενυδατικό σαμπουάν και conditioner για τα μαλλιά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις καθημερινές λούσιμο των μαλλιών. Όταν βγαίνετε για τον ήλιο, να καλύπτει τα μαλλιά σωστά ή αλλιώς ο ήλιος μπορεί να επιδεινώσει την εξασθένιση της διαδικασίας. Δέστε σας μαλλιά στο πίσω μέρος, ενώ κάνει έντονες δραστηριότητες, όπως εφίδρωση μπορεί να ξεπλύνετε το χρώμα των μαλλιών.