Μαλλιά αναπαυόμενος

Debbie φίλος μου έχει την curliest τα μαλλιά στον κόσμο. Είναι πεισματάρης, αλλά πανέμορφο. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχω σαφή και απλή ίσια μαλλιά, έχω αξιοζήλευτη της πάντα γι 'αυτούς. Αλλά λέει πάντα ένα πράγμα για μένα το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο στην άλλη πλευρά. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι ακριβώς σαν κι εμένα, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τα μαλλιά της, καθώς και. μπούκλες της είναι πάρα πολύ πεισματάρης για την για να διαχειρίζονται και χτενίστε. Παίρνουν κατσαρός και απολύτως ανεξέλεγκτος σε υγρό καιρό, αν και χάνει την εφαρμογή των χαλαρών έστω και μία φορά, είναι το θύμα της πιο βασανιστική κακές ημέρες τρίχας. Επειδή είμαι εντελώς αφελής για relaxers τρίχας, ξεκίνησα την έρευνά μου, όπως πάντα. Εδώ είμαι με τα αποτελέσματα. Διαβάστε περισσότερα για την περιποίηση των μαλλιών.
Τι είναι τα μαλλιά αναπαυόμενος? A αναπαυόμενος τα μαλλιά είναι ένα είδος κρέμας, λοσιόν ή ορό. Πρέπει να εξωτερικά εφαρμοστεί στο τριχωτό. Βοηθά στη χαλάρωση των μπούκλες και κάνοντας την τρίχα λιγότερο σγουρά. Αυτό βοηθά στο να καταστεί πιο ικανή να ισιώσετε τα μαλλιά. Αυτές οι κρέμες, ορούς ή ως επί το πλείστον αλκαλικά βάση. Πρόκειται για μια χημική αλλαγή που προκύπτει εξαιτίας της αλκαλικής, που χαλαρώνει τους πεισματάρης μπούκλες. Υπάρχουν κάποιες relaxers τρίχας που χρησιμοποιούν χημικές διατύπωση γύρω thioglycolate αμμώνιο. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα relaxers τρίχας είναι ως επί το πλείστον (πάντα), με βάση χημικό, η χρήση τους θα πρέπει να συλλογιστεί πάνω, και όχι βεβιασμένα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις φυσικές αναπαυόμενος μαλλιά, αν επιθυμείτε να αποφύγετε τις χημικές ουσίες.
Μαλλιά relaxers στους λευκούς ανθρώπους? Λόγω του βασικού DNA make up, λευκοί άνθρωποι τείνουν να έχουν τα μαλλιά που είναι ένα tad λίγο πιο ευαίσθητο από καφέ ή μαύρο ανθρώπους. Ως εκ τούτου, απαιτούν τη χρήση relaxers ηπιότερη. Πιό έτσι, οι καιρικές συνθήκες σε χώρους που είναι κατά κύριο λόγο καταλαμβάνονται από λευκούς ανθρώπους, είναι πολύ πιο ευνοϊκό για να επιτρέψει την τρίχα να αναστείλει τον τρόπο. Ως εκ τούτου, θα ήταν πολύ πιο έξυπνη επιλογή για ένα άτομο για να συσκεφτεί με έναν δερματολόγο, ή έναν ειδικό για τα μαλλιά και να μου επιβεβαιώσετε τη χρήση της relaxers τρίχας. Ενώ, είναι απολύτως πρόστιμο να χρησιμοποιήσετε ένα αναπαυόμενος μαλλιά, κάποιος πρέπει να εξετάσει ευνοεί χημικών μακιγιάζ και άλλους παράγοντες. Ο ίδιος κανόνας θα εφαρμόζεται σε Ασιάτες, Λατίνοι ή Αφροαμερικανούς. Ξέρω ότι μπορεί να έχουν συνόρευε με ηχεί ρατσιστής, αλλά, ήταν σημαντικό να διευκρινιστεί ότι λόγω της πολιτιστικής και τις βασικές DNA συνθέτουν διαφορά, οι απαιτούμενες προφυλάξεις πρέπει να ληφθούν. Διαβάστε περισσότερα για relaxers για μαύρα μαλλιά.
Μαλλιά relaxers για σγουρά μαλλιά? Αν και ήταν μια εξέγερση γέλιο στο τραπέζι μου την πρώτη φορά που κάποιος με ρώτησε αν relaxers τρίχας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σγουρά μαλλιά, καθώς, εγώ αργότερα ανακάλυψα ότι πρόκειται για μια αμφιβολία στο μυαλό πολλών. Λοιπόν, relaxers μαλλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε που έχει τραχύ και τρίχες. Έτσι, ενώ είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους που έχουν σγουρά μαλλιά, πολλά άτομα με ελαφρά κυματιστό ή painfully ίσια μαλλιά, επίσης, να προσφύγουν στη χρησιμοποίηση του relaxers τρίχας. Είναι σημαντικό να προσδιορίσει τη φύση των μπούκλες σας να γνωρίζουν τι είδους και του βαθμού των χαλαρών να καταφεύγουν σε. Ως εκ τούτου, είναι συνήθως προτείνεται και η καλύτερη δυνατή για να λάβουν τη θεραπεία αναπαυόμενος μαλλιά σε ένα σαλόνι. Με αυτό τον τρόπο, ο ειδικός μπορεί να κρίνει τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε την κατάλληλη λύση. Πιό έτσι, δεδομένου ότι τα περισσότερα relaxers τρίχας είναι αλκαλικά βάση, το καλύτερο είναι να το εξουδετερώσει με το πλύσιμο των μαλλιών με όξινο σαμπουάν. Και πάλι, αυτό είναι κάτι που το ινστιτούτο θα φροντίσει, ως μέρος της θεραπείας.
Χρησιμοποιώντας μαλλιών αναπαυόμενος Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης? Πολλές χημικές επεξεργασίες καλούνται συχνά να πρέπει να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο ίδιος κανόνας θα ισχύει για relaxers μαλλιά σε κάποιο βαθμό. Είναι συχνά προτείνεται να αποφεύγεται εντελώς κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, το οποίο λέγεται ότι είναι το πιο ευαίσθητο τμήμα της εγκυμοσύνης. Περνώντας από τα μαλλιά χαλαρωτική θεραπεία δεν μπορεί να είναι επιβλαβής, διότι η χημική ουσία είναι μόλις και μετά βίας απορροφάται από το δέρμα. Ωστόσο, είναι δήλωσε ότι η εισπνοή των αναθυμιάσεων κατά τη διαδικασία της θεραπείας μπορεί να είναι επιβλαβής για το μωρό. Ως εκ τούτου, για μια ασφαλή εγκυμοσύνη, που δεν ένταση, θα ήταν καλύτερο να καθυστερήσουν τη χρήση των χαλαρών μαλλιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Διαβάστε περισσότερα για? Βραζιλίας ίσιωμα? Ίσιωμα χωρίς χημικά? Hair Straighteners? Καλά καλά καλά, ότι υπήρξε αρκετά ένα ενημερωτικό ταξίδι για relaxers τρίχας. Έτσι, εν κατακλείδι, είναι απλό, μπορείτε να περάσετε από τη θεραπεία αναπαυόμενος μαλλιά, αρκεί να το κάνετε με την εποπτεία των εμπειρογνωμόνων, και όταν δεν είστε έγκυος. Αλλιώς, μπορείτε να ζήσετε με το κεφάλι της τρίχας είστε ευλογημένοι με. Αυτό είναι που υπογράφει! Όλα τα καλύτερα!