Πώς να βελτιώσετε χειρογράφου

γραφής ενός προσώπου, λένε λέει πολλά για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά του. Και είναι γενικά αποδεκτό ότι έχουν μια καλή γραφή δανείζει ένα όμορφο και θετικό συναίσθημα για το υλικό που έχετε διαβάσει, μαζί με τη δημιουργία δέος για το πρόσωπο που έχει την ικανότητα. Αλλά οι άνθρωποι του οποίου γραφικούς χαρακτήρες φαίνονται σχεδόν εξίσου καλή με τυπωμένο θέμα είναι πολύ λίγες. Παρόλο που οι περισσότεροι από τους ανθρώπους έχουν ευανάγνωστα, τακτοποιημένη γραφικούς χαρακτήρες, υπάρχουν κάποια οποίων γραφικούς χαρακτήρες φαίνονται σαν μια φοβισμένη κοτόπουλο αφήσει χαλαρά και έτρεξε σε όλο το χαρτί. γραφικούς χαρακτήρες τους είναι ελάχιστα ευανάγνωστες και να κολλήσει έξω όπως έναν επώδυνο αντίχειρα στη σελίδα. Είναι κάτι χειρόγραφό σας αρέσει αυτό; Είστε αναρωτιούνται πώς να βελτιώσουν χειρογράφου;
Το θέμα είναι πως οι δεξιότητες γραφής που θα αναπτύσσονται σε νεαρή ηλικία που περιλαμβάνουν εκμάθηση κινητικών δεξιοτήτων, το χέρι με το συντονισμό ματιού, η συντήρηση ενός καλή στάση του σώματος και την τοποθέτηση χέρι. Μόλις αυτές οι δεξιότητες που αποκτώνται κατά την παιδική ηλικία γίνονται εγγραφεί στο μυαλό μας και την καλή γραφή γίνεται ένα φυσικό πράγμα που δεν χρειάζεται να δοκιμαστούν. Μερικές φορές, αν και υπάρχουν στην προσωπική how to βελτίωση γραφής στα παιδιά επίσης. Παιδική ηλικία είναι η κατάλληλη στιγμή για τη βελτίωση των δεξιοτήτων γραφής του. Ωστόσο, εάν καλή χειρογράφου δεν αναπτύσσεται στην παιδική ηλικία και ένα γίνεται ορίζεται στο του / τους τρόπους της, είναι μάλλον δύσκολο αν δεν είναι αδύνατο, να αλλάξει ολόκληρη την δομή της γραφής του. Στην περίπτωση του τρόπου βελτίωσης της γραφής για ενήλικες, αυτό θα συνεπάγονταν καταστεί η σύνταξη πιο ευανάγνωστο, την αύξηση της γραφής ταχύτητα και την άνεση και την εκμάθηση πώς να πιάσει το στυλό στη σωστή θέση.
Πώς να βελτιώσετε χειρογράφου
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούν να θεσπίζονται για τη βελτίωση της γραφής.
Προσδιορίστε το πρόβλημα? Γράψτε μια παράγραφο σε τίποτα και, στη συνέχεια, παρατηρήστε τι θέλετε να αλλάξετε με το χέρι σας. Ίσως μερικά γράμματα είναι μικρότερα από τους άλλους ή ο χώρος μεταξύ δύο αλφάβητα δεν είναι καν.
Βρείτε ένα γκολ? Κρατήστε ένα στόχο στο μυαλό. Μάθετε τι χρειάζεται βελτίωση και τι θέλετε χειρόγραφό σας να είναι όπως. Είναι μια καλή ιδέα to compare handwriting σας με διαφορετικούς ανθρώπους. Γνωρίζοντας τι δεξιότητες που θέλετε να υιοθετήσουν από χειρογράφου τους θα σας βοηθήσει να θέσει έναν σαφή στόχο. Θα τότε είναι πιο εύκολο να βελτιωθεί χειρογράφου σας έχουν συγκεκριμένο τελικό αποτέλεσμα κατά νου.
Αγοράστε τα απαραίτητα υλικά? Μερικές φορές η επιλογή του εξοπλισμού που χρησιμοποιείτε μπορούν να επηρεάσουν χειρογράφου σας. Αγοράστε μια ποικιλία στυλογράφων και υλικό για χαρτί, ώστε να μπορείτε να πειραματιστείτε και να βρείτε ποιο ταιριάζει υλικό σκοπό σας καλύτερα. Πολλοί άνθρωποι ορκίζονται από πένες να φέρει έξω το καλύτερο σε γραφή τους. Αλλά είναι μια προσωπική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα σε φύλλα εργασίας χειρογράφου για τα παιδιά.
Record τεχνική σας? Γράψε κάτι και παρατηρήστε πώς το κάνετε. Χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας για να γράψετε; Ή μήπως χρησιμοποιείτε τους ώμους και τους βραχίονες; Τη σωστή τεχνική είναι να γράψετε με τον ώμο σας και αντιβραχίου και να μην τα δάχτυλά σας. Τα δάχτυλα πρέπει απλώς να είναι ένας οδηγός και δεν τη δύναμη. Never πιέστε το στυλό πάρα πολύ σκληρά. Πολλοί άνθρωποι βάζουν όλο το βάρος του χεριού τους σχετικά με το έγγραφο και στη συνέχεια κατ 'επανάληψη κρατήσει σηκώνοντάς το και κίνηση σε ολόκληρη την σελίδα. Αυτό προσδίδει γραφή τους σε στενότητα και σφιχτό γράμματα στυλ. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν οι μύες στο αντιβράχιο και τον ώμο και το εγκεφαλικά επεισόδια με το γραφικό σας θα είναι πολύ πιο ομοιόμορφη.
Σωστή στάση του σώματός σας? Μερικές φορές τη στάση του σώματος μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της γραφής. Αντί να κάθονται υποχώρησε έτσι ώστε όλη η πίεση του σώματος έρχεται πάνω στο χέρι σας, καθίστε ευθεία. Αυτό επιτρέπει αρκετό χώρο για το σκέλος που μετακινούνται εκτός της σελίδας.
Πρακτική με σχήματα? Μην αρχίσετε να εργάζεστε γραπτώς, απευθείας, παίρνουν άνετα με τα σχήματα και μεγέθη πρώτα. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό του σκάφους ή χαρτιού σχεδίασης και να κάνει σαρωτικές δράσεις με τους καρπούς σας. Τούτο θα βοηθήσει να πάρει άνετα με τα σχήματα και τις γραμμές, πριν να περάσουμε σε επιστολές. Επίσης, θα βοηθήσει να κάνει κινήσεις σας πιο λεία και καθαρότερα.
Πρακτική επιστολών? Μόλις είστε άνετοι με τα σχήματα να προχωρήσουμε στο γράμματα. Πρακτική με διάφορες μορφές γραφικούς χαρακτήρες, όπως το ρέον, το κλείδωμα ή εκτύπωσης για να διαπιστώσετε ποια σας ταιριάζει καλύτερα. Στη συνέχεια, τη μελέτη της γραφής - του βάρους της κάθε επιστολής, τα κτυπήματα, ο σχηματισμός γράμμα και το ascenders και ουρές. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε επιστολές σας πολύ καλά. Κίνηση για την ολοκλήρωση λέξεις αφού έχετε εργαστεί με τα γράμματα. Πάλι καταβάλει λεπτά προσοχή στα γράμματα που απορρέουν από τη μια στην άλλη, την απόσταση χαρακτήρων και το διάστημα μεταξύ δύο λέξεων.
Απόσπασμα Ευκαιρίες? Χρησιμοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα έχετε να γράψετε. Try αποφεύγοντας πληκτρολογείτε ή χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή ή βατόμουρο σας και να μεταβείτε στο γράψιμο αντ 'αυτού. Αυτό θα βελτιώσει συντονισμό χέρι-ματιών σας και να αναπτύξετε τον έλεγχο των μυών σας. Είναι μια καλή ιδέα να αγοράσει ένα αντίγραφο συγγραφή του βιβλίου για τον σκοπό αυτό. Διατυπώστε μια πρόταση για τον εαυτό σας και να το γράψετε στο πάνω μέρος της σελίδας καθημερινής όταν κάθεστε στην πρακτική, αυτό θα σας δείξει την πρόοδο που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια των ημερών. Θα σας παρακινήσει και για να προσπαθήσουμε σκληρότερα όταν δείτε θετικά αποτελέσματα.
Πρακτική? Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρακτική πολύ! Τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί αν δεν κρατήσει σε αυτό και να εργαστούν προς την κατεύθυνση του στόχου που έχετε θέσει για σας. Διαβάστε για το πώς να γράψει καλλιγραφικά.
Σύμφωνοι, είναι δύσκολο να αλλάξει συνήθειες, που έχουν εξελιχθεί με τα χρόνια, αλλά δεν είναι αδύνατο. Με τη χρήση αυτών των αρκετά εύκολο υποδείξεις για το πώς να βελτιώσουν χειρογράφου, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που γράφετε για το καλύτερο. Και ενώ είστε σε αυτό, δείτε μόνοι σας την συγκινημένο άνθρωποι ματιές ρίχνει τον τρόπο σας, όταν παρατηρήσετε τέλεια script σας. Άντε λοιπόν, να δούμε αν κάνουμε λάθος!