Πώς να καθαρίσει ρευστοκονίαμα κεραμιδιών

Οι ακάθαρτοι αρμόστοκοι μπορεί να είναι πραγματική κηλίδες σε στυλάτα διακόσμηση του σπιτιού σας. Αρμόστοκοι είναι ορατά από τα μάτια και μπορεί να σκοτώσει την ελκυστικότητα των πλακιδίων. Ενέματα είναι στην πραγματικότητα μια πορώδη ουσία που αποτελείται από τσιμέντο Portland ή ρητίνη φουρανίου. Είναι χρησιμοποιείται για να γεμίσει το διάστημα μεταξύ των δύο πλακίδια. Τα κεραμίδια μπορούν να παραμείνουν πεντακάθαρη με καθημερινή καθαριότητα, αλλά τελικά παίρνει βρωμιά που συλλέγονται από τις γραμμές των πλακιδίων. Οι γραμμές αυτές είναι οι πιο δύσκολες για τον καθαρισμό και πολλές φορές αφήνει τους ανθρώπους ξύσιμο τα κεφάλια τους για το πώς να καθαρίσετε αρμόστοκοι πλακιδίων. Αν και αρμόστοκοι κρατήσει τα κεραμίδια σταθερά συγκολλήσεις, γίνεται μια ενόχληση όταν μαύρες γραμμές φαίνεται ότι οφείλεται σε συσσώρευση ρύπων. Δεδομένου παρακάτω μερικές συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε αρμόστοκοι πλακιδίων, το οποίο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.
Τρόποι για να καθαρίσει το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών
Ρωτήστε οποιοδήποτε γυναίκες και εκείνη θα σας πει πόσο απογοητευτικό αρμόστοκοι καθαρισμό κεραμιδιών μπορεί να είναι. Τακτική καθαριότητα αρμόστοκοι μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής για τη διατήρηση της λάμψη των πλακιδίων σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα λόγω συσσώρευσης ρύπων για μεγάλο χρονικό διάστημα, τις ακόλουθες μεθόδους για το πώς να τις καθαρές γραμμές ρευστοκονίαμα κεραμιδιών θα σας βοηθήσει σίγουρα.
Εμπορικά προϊόντα? Υπάρχουν πολλά προϊόντα καθαρισμού διατίθενται στην αγορά την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καθημερινή καθαριότητα των ενεμάτων. Εμπορική κεραμίδι και καθαριστές ένεμα θα πρέπει να έχει ουδέτερο pH ισορροπία, διότι σκληρή χημικών προϊόντων μπορεί να αποχρωματίσει μερικές φορές κεραμίδια σας. Συνήθως είναι καλύτερα να διαβάσετε τις οδηγίες πριν την εφαρμογή του προϊόντος, ή μπορείτε να το δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή πριν από τον καθαρισμό όλων των αρμόστοκοι πλακιδίων με αυτό. Ατμοσυστήματα είναι επίσης διαθέσιμα, μπορεί να χαλαρώσει η συσσωρευμένη βρωμιά και είναι καλύτερο για να απαλλαγούμε από τα συντρίμμια.
Λεύκανση Προϊόντα? Λεύκανση μπορεί να είναι μία από τις λύσεις, για το πώς να καθαρίσετε ρευστοκονίαμα κεραμιδιών στο ντους. Ισχυρή καθαριστική δράση ορισμένων από τους πράκτορες λεύκανσης μπορεί να είναι χρήσιμη για να απαλλαγούμε από τη σκοτεινή κολλώδη λεκέδες στα πλακάκια του μπάνιου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι λευκαντικά που είναι διαθέσιμες. Εδώ είναι μερικά από αυτά.
Οξυγόνο Bleach? Αν και χλωρίνη οξυγόνο είναι ένα ισχυρό μέσο καθαρισμού είναι ακίνδυνο και συνήθως δεν αποχρωματίζει τα πλακίδια. Εφαρμόστε λευκαντικό οξυγόνο με ζεστό ή χλιαρό νερό και τρίψτε τα ενέματα. Τα ιόντα οξυγόνου θα σπάσει κάτω από το βαρύ λεκέδες.
Υπεροξείδιο του υδρογόνου? Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό λευκαντικό. Πρώτη διαλύματος υπεροξειδίου του υδρογόνου με το νερό, στη συνέχεια, να εφαρμοστεί στο ακάθαρτο ενέματα. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου δεν είναι μόνο αποτελεσματικό στην αφαίρεση των ρύπων στον αρμόστοκοι, αλλά είναι ένα ήπιο απολυμαντικό, αποφεύγει επίσης την περαιτέρω ανάπτυξη της μούχλας και κρεατοελιές. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό ρευστοκονίαμα με το υπεροξείδιο και μαγειρική σόδα.
Χλώριο Bleach? Mix χλωρίνη και το νερό και το αφήνουμε για την ρευστοκονιάματα κεραμίδι για λίγα λεπτά. Τρίψιμο των πλακιδίων με χλωρίνη μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικά. Αλλά εάν είναι σφραγισμένο κεραμίδια σας, μπορούν να υποβάλλονται ήπια αποχρωματισμός λόγω χλωρίου.
Μαγειρική σόδα? Μήπως ακριβώς αναφωνήσει, πώς να καθαρίσει ρευστοκονίαμα κεραμιδιών με μαγειρική σόδα. Καλά ξέρω ότι είναι περίεργο, αλλά η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει πραγματικά το τέχνασμα. Απλά προετοιμάσει μια πάστα από μαγειρική σόδα με νερό και τρίψτε το στο ενέματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα καθαρισμού ενέματα ή οδοντόβουρτσα για την βρωμιά και την αφαίρεση φορμών. Παρακάτω είναι μερικές ουσίες με τις οποίες μαγειρική σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να απαλλαγούμε από τις ρευστοκονιαμάτων.
Μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού? Αν σκέφτεστε πώς να καθαρίσει ρευστοκονίαμα κεραμιδιών φυσικά; Λοιπόν, μαγειρική σόδα και λεμόνι μπορεί να σας δώσει την τέλεια απάντηση στην ερώτησή σας. Όντας ένα φυσικό μέσο καθαρισμού, μερικά από τα όξινα ιδιότητες του λεμονιού, μαζί με ήπια λειαντικά φύση της μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τη βρωμιά στο ενέματα. Γι 'αυτό το μίγμα μαγειρική σόδα με το χυμό λεμονιού και τρίψτε το στο γραμμών ρευστοκονίαμα κεραμιδιών.
Μαγειρική σόδα και ξύδι? Το σπιτικό καθαριστικό είναι ισχυρότερη και άρα πιο κατάλληλο για τους επίμονους λεκέδες. Κάντε την παχύρρευστη κρέμα από λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα και κατόπιν αραιώνονται με νερό. Εφαρμόστε αυτή τη λύση για βάφονται ενέματα και το αφήνετε για λίγο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκληρό πινέλο για να τρίψετε και ένα υγρό πανί για να σκουπίσετε μακριά τη λύση. Διαβάστε περισσότερα για? Grout Καθαρίζοντας άκρες? Πλακάκια ρευστοκονίαμα Καθαρισμός Μέθοδοι - Πώς να καθαρίσει τα πλακάκια ρευστοκονίαμα? Σπιτική Grout Καθαριστές? Ελπίζω το παραπάνω άρθρο καθαρίζει όλες σας τις απορίες σχετικά με το πώς να καθαρίσετε ρευστοκονίαμα κεραμιδιών; Για να αποφύγετε κάποιο βαρύ, κολλώδεις λεκέδες, καθαρισμού αρμόστοκοι πλακιδίων τα Σαββατοκύριακα θα βοηθήσει να διατηρήσει τη λάμψη του δαπέδου σας.