Πλέξιμο για αρχάριους

Η χαρά της μετατροπής μια μπάλα του νήματος σε ένα χαριτωμένο μικρό πουλόβερ είναι κάτι που πρέπει να βιωθεί από τον καθένα. Να σκεφτείτε ότι το πλέξιμο είναι κάτι που προορίζεται για ηλικιωμένες κυρίες να περάσει μακριά την ώρα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Πλέξιμο δεν είναι μόνο πολύ ικανοποιητική, αλλά είναι επίσης βαθιά θεραπευτική. Το πλέξιμο είναι σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από ψυχικά τραύματα και η κατάθλιψη ως μέσο για την δημιουργική διέξοδο. Πριν από τη δοκιμή περίπλοκα σχέδια είναι καλύτερο να γνωρίζει λίγα πράγματα για το πλέξιμο για αρχάριους. Εδώ θα σας δώσουμε οδηγίες βήμα προς βήμα για πλέξιμο πρότυπα για αρχάριους.
Πλέξιμο για τους αρχαρίους: Συμβουλές
Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πλέξιμο για αρχάριους. Πάντα ξεκινήσω με ένα απλό έργο, όπως ένα μαντήλι, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα συνδυασμό των δύο βασικών ράμματα. Οι δύο βασικές βελονιές που είναι μεγάλη για αρχάριους είναι το κελάρυσμα βελονιά και την δεμένη βελονιά. Μόλις κυριαρχήσετε αυτές τις δύο ράμματα μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε στην πιο προηγμένες. Επιλέξτε βελόνες πλεξίματος που είναι τουλάχιστον 10 εκατοστά σε μήκος. Βελόνες πλεξίματος είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία υλικών όπως το μέταλλο, μπαμπού, πλαστικά και μπαμπού. Ενώ την αγορά του πλεξίματος, τους κρατούν στα χέρια σας να αποφασίσετε εάν είστε άνετοι με αυτές. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν το μέταλλο βελόνες πλεξίματος, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτές ξύλο ή μπαμπού που είναι ευέλικτη και τα ράμματα δεν γλιστρούν μακριά από αυτήν. Το πρώτο βήμα για πλέξιμο για τους αρχαρίους, είναι να δημιουργηθεί μια σειρά θεμέλια της ράμματα για βελόνες πλεξίματος σας. Κρατήστε τις βελόνες στο χέρι σας και να κάνετε μια θηλιά από looping το μαλλί για να σχηματίσουν ένα οβάλ σχήμα. Περάστε το αριστερό βελόνα πλεξίματος πάνω από το οβάλ κόμπο και τραβήξτε την ουρά τέλος του νήματος για να σφίξετε τον κόμπο. Τώρα κάνει άλλο ένα οβάλ σχήμα βρόχου με τη βοήθεια του αντίχειρα και το δείκτη και ολίσθησης πίσω κατά τη διάρκεια της βελόνα πλεξίματος. Σφίξτε το τέλος του νήματος και επαναλάβετε την όλη διαδικασία μέχρι να έχετε τον απαιτούμενο αριθμό ράμματα.
Μόλις έχετε την κύρια γραμμή ίδρυμα, είστε πανέτοιμοι να κάνουν το πλέξιμο. Πρώτα κρατήστε πατημένο το βελόνα πλεξίματος με τη γραμμή ίδρυμα στο αριστερό σας χέρι και κρατήστε την άλλη βελόνα στο δεξί χέρι. Τοποθετήστε το άκρο της βελόνας από πίσω προς τα εμπρός και να ανοίξει την βελονιά θεμέλιο ελαφρά. Τοποθετήστε το τέλος του πλέξιμο νήματα από πίσω προς τα εμπρός και στη συνέχεια πιέστε το βελονιών από το αριστερό χέρι της βελόνας προς τα δεξιά το ένα χέρι. Τοποθετήστε το μεσαίο δάχτυλο σας κατά τη δεύτερη βελονιά απαλά έτσι ώστε να μην γλιστρήσει η βελόνα. Η βελονιά που βλέπετε στη δεξιά πλευρά βελόνα πλεξίματος είναι το κελάρυσμα βελονιά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μέχρι να έχετε το απαιτούμενο μήκος για να κάνουν ένα μαντίλι. Όταν έχετε εξαντλήσει μια μπάλα του νήματος και θα πρέπει να ξεκινήσετε εκ νέου με την μπάλα, απλά να σταματήσει το πλέξιμο με τα παλιά νήματα και τα αφήνετε για μια ίντσα 6 μακριά ουρά. Τώρα ξεκινήσω να πλέκω με τη νέα μπάλα του νήματος αφήνοντας μια μεγάλη ουρά. Μετά από μία σειρά πλέξιμο, τραβήξτε τόσο το μήκος του νήματος καθώς και ασφαλή με έναν κόμπο. Μια άλλη πλέξιμο βελονιά που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι το δεμένη βελονιά. Είναι όπως ακριβώς το κελάρυσμα βελονιά και η μόνη ομοιότητα είναι ότι θα πρέπει να εισάγετε το άκρο της βελόνας από το σημείο στην πλάτη και τον τόπο από το τέλος του πλέξιμο νήματα από εμπρός προς τα πίσω. Τα υπόλοιπα βήματα είναι ίδια με εκείνη του κελάρυσμα βελονιά. Διαβάστε περισσότερα για? Πλεκτομηχανές Οδηγίες για αρχάριους? Πλεκτομηχανές Σχηματομορφές για αρχάριους? Πλεκτομηχανές Τεχνικές? Λοιπόν, αυτό ήταν όλο για πλέξιμο για αρχάριους. Μόλις είστε άνετοι με τις δύο βασικές βελονιές πλέξιμο, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα σχέδια, όπως το πλέξιμο βελονιά το ρύζι, τα πλευρά τρίγωνο, κοροϊδεύει τα καλώδια και τα δύο πλευρών. Το κλειδί για να επικυρωθούν τα σκάφη του πλεξίματος είναι πρακτική και υπομονή.