Βιβλίο Γεγονότα Πετσέτες

Σκεφτείτε μια μέρα, όταν έχετε ένα κρύο και δεν έχετε ένα κουτί με μαλακό χαρτί κουζίνας δίπλα σας ... Σπάνιες δεν είναι; Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να χαρτοπετσέτες σε κουζίνες, μπάνια μας και ακόμη και το υπνοδωμάτιο να καταργήσετε αυτό το κάνουν μέχρι το βράδυ, ότι η σκέψη για μια ζωή χωρίς αυτές τις πετσέτες τα οποία είναι κατασκευασμένα από τα ινώδη καλλιέργεια και το ξύλο που προέρχονται χαρτοπολτού, είτε παρθένα ή να ανακυκλωθούν, είναι σχεδόν αδύνατη. Αλλά ποιος ήρθε με αυτά τα λαμπρά κομμάτια από μαλακό χαρτί, που είναι τόσο ευπροσάρμοστο; Στις παραγράφους που ακολουθούν θα σας δώσει κάποια σχετική χαρτοπετσέτες γεγονότα έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιος να ευχαριστήσω την επόμενη φορά που θα σκουπίσει το πρόσωπό του μωρού σας μακριά με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας όταν φτύνει επάνω.
Εφεύρεση του χαρτοπετσέτες
Η ιστορία του χαρτοπετσέτα πάει πίσω στο έτος 1907 όταν η Φιλαδέλφεια ήταν που πάσχουν από τις περιόδους της επιδημίας. Τότε ήταν που ένα τοπικό σχολείο δάσκαλος παρατήρησε ότι αυτή η επιδημία αυτή εξαπλώνεται σαν φωτιά σε μια θημωνιά, λόγω των μικροβίων που άνθισε στις πάνες υφασμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα και δεν απορρίπτονται. Έτσι, εφηύρε την ιδέα να αποκόψουν πλατεία χαρτιά notebook που ήταν από τις πιο ήπια ποικιλίας και διανέμουν μεταξύ των παιδιών. Αυτός ανέθεσε στη συνέχεια οι μαθητές του να χρησιμοποιήσει αυτές τις γρατζουνιές από χαρτί μόνο μία φορά για να φυσήξει ούτε τη μύτη ή φτερνίζεστε τους και στη συνέχεια πετάξτε το αμέσως, χωρίς τη χρήση δύο φορές ή εξέρχονται από αυτό που βρίσκεται περίπου.
Την ίδια περίπου εποχή, ο Arthur Scott της Scott Paper Company έτυχε να έχει αγοραστεί αρκετές κύλιση μητρική μια ποικιλία ιστών κρέπα, κυρίως για πειραματικούς σκοπούς, ιδιαίτερα για μια παράδοση των εν λόγω φορτίο βαγονιού κρέπα ιστούς ήταν ελαττωματικό. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν τόσο πυκνά και βαριά η κοπή τους σε μικρότερα ρολά χαρτιού υγείας, δεν ήταν βιώσιμη και διάθεσης από μια τέτοια τεράστια προσφορά ένα ακόμα μεγαλύτερο θέμα. Ευτυχώς, το χαρτί σημειωματάριο ιδέα πετσέτα είχε φτάσει στ 'αυτιά του και αυτός αμέσως άρχισε δουλειά. Αυτός έδωσε εντολή ότι αυτά τα παχιά φύλλα πρέπει να αφαιρεθούν και να γίνει σε ατομικές πετσέτες φύλλο 13 x 18 και στη συνέχεια πωλούνται στους ανθρώπους κάτω από το όνομα του προϊόντος του Sani-Πετσέτες με το tagline Για χρήση μία φορά από ένα χρήστη. Αυτός rechristened αργότερα αυτά τα χρησιμοποιούν και να ρίξει χαρτοπετσέτες ως ScotTissue πετσέτες. Αυτός ξεκίνησε αργότερα διάτρητο χαρτί κουζίνας χαρτί πετσέτα κατά το έτος 1931 και από το 1933, ScotTissue ήταν ερωτευμένος το κοινό με υγρή δύναμη ή ισχύ για την απορρόφηση και την ευελιξία. Έτσι, τώρα ξέρετε ότι ήταν η απλή και έξυπνη προσπάθεια ενός ταπεινού δασκάλα που οδήγησαν στην επαναστατική ανακάλυψη του τι είναι πρέπει-έχει σε κάθε νοικοκυριό σήμερα! Αναγκαιότητα είναι πράγματι η μητέρα της εφεύρεσης. Διαβάστε επάνω για λίγο περισσότερες γεγονότα χαρτιού πετσέτες.
Γεγονότα για χαρτοπετσέτες
Έτσι, τώρα που ξέρεις την ιστορία απορροφητικό χαρτί, ας δούμε κάποια άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με χαρτί κουζίνας. ? Ήταν η επαναστατική εφεύρεση της χαρτοπετσέτα και την ευρεία διαθεσιμότητα αυτό που πράγματι επέτρεψε πολυάριθμες κρατικές νομοθετικά σώματα να απαγορεύσει με νόμο τη χρήση των πετσετών πανί που βοήθησε την εξάπλωση πολλών ασθενειών. Scot Paper Company δημοσιότητα ακόμη και χαρτοπετσέτες του ως εργαλείου για την εξάλειψη την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία των κοινωνικών ασθενειών. ? Για να χαρτοπετσέτες απόλυτα λευκό χλωρίνη, έχει αναμιχθεί με τον χαρτοπολτό, ενώ οι πετσέτες που γίνονται. Χρωματιστό χαρτί κουζίνας είναι επίσης διαθέσιμα στην αγορά και δεν είχαν ξεκινήσει περισσότερα από 30 χρόνια. ? Χαρτί υγείας είναι γενικά κατασκευασμένα από τρία στρώματα του λεπτού χαρτιού που ενισχύει την απορρόφηση των αρμοδιοτήτων τους. ? Μπορείτε να αγοράσετε είτε μόνοι σας στοίβες διπλωμένα επιμέρους χαρτοπετσέτες ή κυλίνδρους, των διάτρητων πετσέτες που μπορεί να εισαχθεί σε έναν κάτοχο και χρησιμοποιούνται στην κουζίνα ή στο μπάνιο. ? Χαρτοπετσέτες γίνεται ένας διαχωρισμός ανάλογα με την κύρια την ποιότητα τους, η οποία μπορεί να είναι είτε απορροφητικότητα, τη δύναμη, το πάχος ή το βάρος. ? Οι χάρτινες πετσέτες τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο χαρτοπολτό δεν είναι μόνο καλό, διότι μειώνει την κατανάλωση ισχύος κατά το ήμισυ, αλλά και χρειάζεται την κοπή μικρότερο αριθμό των δένδρων. ? Επίσης, οι διαφορετικές μάρκες που είναι γνωστό ότι είναι καλό για διαφορετικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, ενώ Viva είναι πολύ λείο και απαλό που το καθιστά ιδανικό για ρινική χρήση σε ένα κρύο, Sparkle χαρτοπετσέτες είναι συνήθως περισσότερο από άλλες από τουλάχιστον δύο ίντσες. Bounty ενυδατώνει γρηγορότερα, Scott είναι η καλύτερη απορροφητής της ελαιώδη υγρά, όταν υγρό καθώς και μια προφύλαξη χρήματα αν αγοράσουν το προϊόν χύμα. GreenX χαρτιά ιστός είναι φυσικά κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο χαρτοπολτό, έτσι ώστε να τους κάνει μια μεγάλη επιλογή αυτόματα. Εκτός αυτού, GreenX χαρτιά είναι μάλλον σκληρό, ώστε να μην δάκρυ εύκολα και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απορροφήσει πολλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τέλος, Marçal ιστούς, η Γη-Friendly Βίβλο Αγαθά Εταιρείας, καθιστά επίσης ανακυκλωμένο χαρτί που είναι μεγάλη για τον καθαρισμό υαλοπινάκων και επίπλων. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες μάρκες που διατίθενται στην αγορά, όπως είναι το ανακυκλωμένο έβδομη γενιά White, τα οποία μπορείτε να διαλέξετε.
Έτσι, εκεί έχετε όλες τις χαρτοπετσέτες γεγονότα που πρέπει να ξέρετε. Είτε πρόκειται για τον καθαρισμό βυθού βρέφους σας με ένα υγρό απορροφητικό χαρτί, το σκούπισμα καθαρά τα σημάδια μουτζούρα για αντικείμενα από γυαλί, καθάρισμα έξω που προκλήθηκε από το πάγκους κουζίνας, τρίβει μακριά το ρουζ από το μάγουλό σας πριν τον ύπνο, χρησιμοποιώντας την ως ένα τρενάκι να απορροφούν την υγρασία που στάζουν καθορισμό παγωμένο ποτήρι ή απλά patting χέρι σας στεγνό, απορροφητικό χαρτί είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Αντιλαμβάνομαι ότι χαρτοπετσετών είναι η καλύτερη διαπραγμάτευση, όταν έχετε μια κρύα και θα πρέπει να πετάξετε μακριά έναν ιστό αμέσως μετά τη χρήση, για την πρόληψη των γεννητικών μόλυνση. Πράγματι, είναι εξαιρετικά βολικό για πολλές καταστάσεις, αλλά πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ο αριθμός των δέντρων που βρίσκονται υπό μειώσει για να μπορείτε να πάρετε ποσόστωση σας χάρτινες πετσέτες κάθε μέρα και ταυτόχρονα η ποσότητα των σκουπιδιών που παράγεται. Έτσι, Λιτότητα για τον αριθμό των πετσέτες που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση και να μην πάει χαμένη. Επίσης, προσπαθήστε να χρησιμοποιούν ανακυκλωμένο χαρτί κουζίνας ώστε να μπορείτε επίσης να κάνετε λίγο σας για τη φύση.