Funky κλινοστρωμνής

Ένα θαμπό δωμάτιο, γεμάτο με άχρηστα αντικείμενα διάσπαρτα σε όλο και λιγότερο ελκυστική μια κρεβάτι είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να αισθανθείτε υπνηλία και βαριέται μόλις τα πόδια in Λοιπόν, ήρθε η ώρα να μπαχαρικό μέχρι το δωμάτιό σας. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να είναι ένα ακριβό έργο, όπως μπορεί να αναρωτηθείτε. Εάν η βαφές τοίχου και επίπλων βρίσκεται σε αρκετά καλά κατάσταση, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εργαστούμε για το κρεβάτι. Bedding παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ενός υπνοδωματίου. Έχοντας αυτό σε ορισμένα funky αποχρώσεις είναι το πιο εύκολο τέχνασμα για να μετατρέψει ένα θαμπό δωμάτιο σε μία πολυσύχναστη περιοχή. Ας προχωρήσουμε για να ξέρετε για μερικά funky ιδέες κρεβάτι που μπορούν να εφαρμοστούν στο υπνοδωμάτιο για τα κορίτσια ή τα αγόρια.
Καλύτερο Funky Ιδέες Bedding
Πηγαίνετε για animal prints? Ένα από τα πιο funky σύνολα κλινοστρωμνής είναι εκείνες οι οποίες έρχονται σε animal prints. Λοιπόν, αυτό είναι το δωμάτιο ενός αγοριού που πρέπει να έχει μια τολμηρή κρεβάτι αναζητούν ή το υπνοδωμάτιο ενός κοριτσιού που χρειάζεται μια ευαίσθητη αφή, μπορείτε να βρείτε τόσο σε animal prints. Πηγαίνετε για την τίγρη εκτυπώσεις που είναι τέλειο κομμάτι του funky κρεβάτι για τα αγόρια. Τα κορίτσια μπορούν να επιλέξουν για το εξαιρετικά όμορφο και θηλυκή πασχαλίτσα εκτυπώσεις. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα οβάλ χαλί έχοντας πασχαλίτσα εκτύπωσης. Προσθέστε πασχαλίτσα γύροι για να επαινέσει αυτό το funky κρεβάτι για τα κορίτσια. Ένα all time χτύπημα των ζώων εκτύπωσης ότι τα αγόρια και τα κορίτσια και οι δύο μπορούν να επιλέξουν είναι η εκτύπωση ζέβρα. Το αριστοκρατικό μαύρο και άσπρο μοτίβο ζέβρας θα δώσει μια εκπληκτική εμφάνιση στην κρεβατοκάμαρά σας. Ζεύγος με μαύρο και άσπρο χαλιά και ρίχνει τα μαξιλάρια. Μην ξεχάσετε να δείτε το λεοπάρδαλη κρεβάτι που είναι εξίσου funky και πιο καλαίσθητο κομμάτι για να ντύσει επάνω κρεβάτι σας. Τα κορίτσια μπορούν να προσθέσουν φούστα κρεβάτι με τσίτα εκτυπώσεις που θα επαινέσουν σωστά το κρεβάτι. Μπορείτε επίσης να έχετε τα μαξιλάρια και κουβέρτες στην τσίτα εκτυπώσεις σε combo με leopard κρεβάτι. Εδώ είναι μερικά σύγχρονα υπνοδωμάτιο ιδέες διακόσμησης.
Διαλέξτε ένα στερεό χρωματισμένο Base? Λοιπόν, αν νομίζετε ότι τα κομμάτια γεμίσει με σχέδια και ομιλίες είναι το μόνο «σε κάτι», τότε κάνετε λάθος! Επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα στερεά χρώματα είναι επίσης πολύ δημοφιλή και να σας βοηθήσει να έχετε εξίσου funky κρεβάτι εκεί στην τζαζ επάνω το δωμάτιό σας. Έχουν τα βασικά φύλλα σε στερεά χρώματα της επιλογής σας. Μην κολλήσετε στο κοινό αποχρώσεις, να επιλέξουν κάτι διαφορετικό. Ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε με μερικά φανταχτερά και έντονα χρώματα. Έχουν ληφθεί τα φύλλα ή παπλωματοθήκες και χαλιά με έντονα χρώματα και να προσθέσετε μαξιλάρια σχεδιαστή στο κρεβάτι και τον τόπο ρίχνει τα μαξιλάρια για τα χαλιά για να ολοκληρώσετε το σετ κρεβάτι. Τα σχέδια κατ 'ουσίαν, πρέπει να βρίσκονται σε συντονισμό με τα χρώματα των φύλλων. Μπορείτε επίσης να έχετε απλά κουρτίνες στο ίδιο έντονο χρώμα που χρησιμοποιείται για κρεβάτι και πρόσθεσε valences σχεδιαστή για να έχουν μια εντελώς funky κρεβάτι ψάχνετε. Μπορείτε να έχετε πράσινο, μπλε, ζεστό ροζ, κόκκινο, μαύρο, καφέ ή άλλα τέτοια χρώματα για τη βάση. Μπορείτε επίσης να έχετε funky παπλώματα κρεβάτι στον ίδιο συμπαγή χρώματα για το κρεβάτι dorm.
Διαλέξτε Trendy Εκτυπώνει? Αν έχοντας ρετρό funky κρεβάτι είναι ό, τι σχεδιάζετε για την κρεβατοκάμαρά σας, τότε απλά επιλέξτε το σωστό πρότυπα και καλλωπίζω το υπνοδωμάτιο. Έντονα ή λεπτές στροβιλίζεται είναι από τα πιο δημοφιλή κρεβάτι εκτυπώσεις. Μπορείτε να έδωσε μεγάλη floral εκτυπώσεις με έντονα χρώματα σε μια ελαφριά βάση, ένα αγαπημένο πολλών γυναικών. Οι λωρίδες δεν είναι τόσο συμβαίνουν, αλλά επιλέγονται σωστά χρώματα και σε συνδυασμό με απλά ρίχνει τα μαξιλάρια, μαξιλάρια, κουβέρτες, ψεύτικες και φουστών μπορεί να κάνει μια ελκυστική combo. Μια άλλη ιδέα funky κρεβάτι είναι να πάει για την πουά. Λοιπόν, θυμάμαι, όχι για να πάρει αυτές τις μικρές κουκίδες, πάμε για πολύ μεγάλο τελείες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κρεβάτι σε τεθλασμένη εκτυπώσεις με μείγμα από φανταχτερά χρώματα, ιδανική για dorm κρεβάτι δωμάτιο. Πιστέψτε με, αυτό φαίνεται τόσο ζωντανή. Διαβάστε περισσότερα για πολυτελή κλινοσκεπάσματα.
Προσθέτοντας αυτά τα κομμάτια του funky κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα ντεκόρ σας είναι μια τελευταία ιδέα. Εάν δεν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής των κουρτινών, καθώς, για να έχουν ένα πλήρες πακέτο έτοιμος να κάνω κομψό το δωμάτιό σου.