Silverfish Αποβολή

Μήπως επιτόπου ένα silverfish στο σπίτι σας; Γνωρίζετε για τις ζημιές που αυτό το μικρό έντομο μπορεί να προκαλέσει σε οικιακά αγαθά σας; Silverfish ή saccharina lepisma είναι ένα μικρό έντομο χωρίς φτερά, με σκληρό εξωσκελετού και μακρύ λεπτό σώμα. Λέγεται silverfish οφείλεται σε ψάρια-όπως κινήσεις της και την παρουσία των κλιμάκων αργύρου στο σώμα του. Είναι ένα από τα κοινά σφάλματα των νοικοκυριών που ευδοκιμεί σε υγρό περιβάλλον. Silverfish έντομο μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην ταπετσαρία, τα βιβλία σας και τα ρούχα. Έτσι, αν επιτόπου ένα silverfish στο σπίτι σας, θα πρέπει να εξετάσει άμεσα τις μεθόδους silverfish αποβολής.
Silverfish Πληροφορίες
Αν και silverfish μπορούν να βρεθούν οπουδήποτε στο σπίτι, μπορείτε να τους βρείτε ως επί το πλείστον σε υγρούς χώρους όπως η κουζίνα, πλυντήριο, υπόγεια, wallpapers και βιβλιοθήκες. Εκείνοι που έχουν μια μεγάλη συλλογή βιβλίων, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πρέπει να λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή ζημιών στα βιβλία, λόγω silverfish προσβολή. Silverfish τρέφονται με ζάχαρη και το άμυλο, ως εκ τούτου η μέγιστη ζημία που προκλήθηκε τα προϊόντα χάρτου, τα ξηρά τρόφιμα και την ταπετσαρία.
Λόγω της παρουσίας αμύλου στο παγιοποιήσεων βιβλίων και κόλλα ταπετσαρίας, πρέπει να ελέγξετε για μόλυνση σε αυτούς τους τομείς. Τρέφεται επίσης από τα νεκρά έντομα, βαμβάκι, λινό, μετάξι και συνθετικών ινών. Silverfish είναι ένα από τα σφάλματα που τρώνε τα ρούχα. Μια μπουκιά silverfish ενδέχεται να αφήσει τους λεκέδες και κίτρινο τρύπες στα ακριβά υφάσματα σας. Λαμβάνοντας υπόψη τη ζημία που αυτό το μικροσκοπικό έντομο μπορεί να προκαλέσει στο σπίτι σας, καθίσταται απολύτως απαραίτητο για την εξάλειψη silverfish. Διαβάστε περισσότερα για silverfish bug.
Πώς να απαλλαγείτε από Silverfish;
Αφύγρανση? Από silverfish ευδοκιμούν σε υγρούς χώρους, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν τους επιτρέπουν τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξή τους. Σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή που επιτρέπει την υγρασία να διαρρεύσουν στο σπίτι σας, πρέπει να το πάρετε επισκευαστεί σύντομα. Κακή εξαερισμός των περιοχών, όπως το υπόγειο οδηγεί σε υγρασία, η οποία με τη σειρά του, οδηγεί σε silverfish προσβολή. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας αφυγραντήρες και αερισμού κλειστά δωμάτια και σοφίτες θα βοηθήσει στη συγκράτηση της ανάπτυξης τους.
Η διατήρηση των συνθηκών υγιεινής? Γιατί οι silverfish ευδοκιμούν στην πρώτη θέση; Λοιπόν, να έχουν πρόσβαση σε αμυλούχα τρόφιμα, κόλλα και άλλα πράγματα που χρειάζονται για την επιβίωσή τους. Αποθήκευση των τροφίμων σας σε αεροστεγείς συσκευασίες και να μην αφήνει έξω σε ανοικτούς θα βοηθήσει. Θα πρέπει να κρατήσει το σπίτι σας καθαρό. Ψάξτε για χώρους όπου silverfish θα μπορούσε να κρύβεται. Δοκιμάστε σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα αυτές τις ρωγμές και τις ρωγμές με ένα στενό άκρο σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και να απαλλαγούμε από παλαιά άχρηστα χαρτιά. Διατηρείτε το σπίτι στεγνό και καθαρό και να κάνουν τα είδη διατροφής απρόσιτες για αυτούς, η στρατηγική αυτή σίγουρα θα εργαστούν σε διακοπή silverfish προσβολή.
Silverfish Δολώματα? Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε δηλητηριασμένα τρόφιμα δολωμάτων για την εξάλειψη silverfish. Πρώτα αφαιρέστε όλα τα είδη τροφίμων από την περιοχή μολυσμένο με silverfish. Τώρα, τοποθετήστε το δηλητηριασμένων δολωμάτων τροφίμων για να προσελκύσει τους silverfish. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για την προσβολή, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια μέθοδο για να προσδιοριστεί κατά πόσο η περιοχή έχει προσβληθεί ή όχι. Κάντε μια πάστα με αλεύρι και νερό και μια πολύ λεπτή επίστρωση και στις δύο πλευρές του δείκτη κάρτες. Μόλις οι κάρτες στερέψει, τα τοποθετεί στο χώρο υπάρχει υπόνοια ότι έχουν μολυνθεί. Σε περίπτωση που η silverfish είναι παρόντες στην εν λόγω περιοχή, μπορεί να δείτε αντικανονική διάλυση στις κάρτες. Στην ύπαρξη επιβεβαιώθηκε της μόλυνσης, η χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων για την εξάλειψη silverfish, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τα κατοικίδια ζώα σας και τα μικρά παιδιά μακριά από τα δηλητηριασμένα δολώματα. Διαβάστε περισσότερα για την καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών.
Εντομοκτόνα? Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε εντομοκτόνα για την εξάλειψη silverfish. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη, σπρέι, δολώματα και βόμβες για την εξάλειψη των silverfish. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σκόνες κατατμήσεις τοίχο και σε άλλους τομείς που μπορεί να διατηρείται στεγνό. Μόλις τεθούν αυτές σε ρωγμές και άλλα σημεία εισόδου στα χωρίσματα τοίχων, η silverfish θα πρέπει να εξαλειφθούν σε περίπου 2 εβδομάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπρέι εσπεριδοειδών καθώς εργάζονται σαν εντομοαπωθητικά. Για σκληρά να φτάσετε μέρη, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις βόμβες εντομοκτόνο. Διαβάστε περισσότερα για silverfish εξόντωσης.
Ελπίζω να βρεθούν οι πληροφορίες για την κατάργηση silverfish χρήσιμη. Σε περίπτωση που το σπίτι σας έχει προσβληθεί από αυτό το έντομο, θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο silverfish εξάλειψη σύντομα, αλλιώς αυτά τα μικρά έντομα μπορεί να κόψουν μια μεγάλη τρύπα στην τσέπη σας από επιβλαβή προϊόντα οικιακής χρήσης σας. Να λάβουν όλα τα μέτρα προφύλαξης και να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες προσβολής silverfish στο σπίτι σας.