Τύποι βαμβάκι

Αφού έχετε απολαύσει το χαλαρωτικό ζεστασιά της άνοιξης, έχετε τον καύσωνα του καλοκαιριού για να πάει κατευθείαν. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να νικήσει το καλοκαίρι είναι να πάει για τα ρούχα τα οποία παρασκευάζονται από βαμβάκι, επιστημονικά γνωστή ως Gossypium spp. Είναι μαλακό, χνουδωτό, ασυνεχών ινών η οποία έχει την ανάπτυξη της γύρω από τους σπόρους του φυτού του βαμβακιού. Η μορφή με την οποία το βαμβάκι φυτρώνει είναι γνωστή ως Α κάψας. Αν και το βαμβάκι είναι παρούσα σε πολλές πτυχές της ζωής μας, δεν είναι ένα στοιχείο της έκπληξης ότι πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλοί τύποι του βαμβακιού. Λοιπόν, εδώ είναι η επιλογή σας να τους γνωρίζουμε και να κάνουν καλύτερη χρήση τους.
Τύποι Υλικού βαμβάκι
Υπάρχουν πέντε είδη από βαμβάκι που καλλιεργείται σε εμπορική βάση σε όλο τον κόσμο. Αυτά περιλαμβάνουν, το αιγυπτιακό βαμβάκι, Sea Island βαμβάκι, Αμερικανός Prima βαμβάκι, βαμβάκι και ασιατικό αμερικανικό Upland βαμβάκι. Κάθε ένα από αυτά τα είδη έχουν σύντομη σχετικά με την ακόλουθη περιγραφή. Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του βαμβακιού.
Αιγυπτιακό βαμβάκι? Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πρόστιμο, λαμπερή βαμβάκι έχει μακρά και λεπτότερες ίνες. Αυτή η ίνα βαμβακιού είναι ανοικτό καφέ στο χρώμα και είναι ιδανικά για την κατασκευή ισχυρών νήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη από βαμβάκι που χρησιμοποιείται για σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κλπ.
Sea Island βαμβάκι? Sea Island βαμβάκι συμβαίνει να είναι «ακριβός υπόθεση» για την ανάπτυξη και την επεξεργασία της στον κόσμο της βαμβακερά. μακρά συνεχείς του και μεταξένια υφή καθιστούν πρέπει να χρησιμοποιούνται στους καλύτερους μετρά βαμβάκι και αναμειγνύονται με μετάξι. Έτσι, κάθε φορά που θα παρατηρήσετε την ετικέτα του «βαμβάκι νησιού θάλασσα» στο πουκάμισο, γνωρίζουμε ότι το κομμάτι μπορεί να πάρει λίγο βαρύ στις τσέπες σας. Πάρτε μερικές συμβουλές για το πώς να καλλιεργούν βαμβάκι.
Pima βαμβάκι? Το βαμβάκι Pima ανήκει στην ELS (πολύ μακρύ συνεχείς) τα είδη από βαμβάκι και είναι γνωστή για τη μεγάλη, την ομαλή ίνες του. Έχει μια ποιότητα που είναι συγκρίσιμη με εκείνη των αιγυπτιακό βαμβάκι. Η δύναμη, απαλότητα, την ανθεκτικότητα και την απορροφητικότητα του βαμβακιού Pima το καθιστά ένα από τα δημοφιλή και καλύτερα είδη από βαμβάκι για πετσέτες είδη ένδυσης, και τα φύλλα.
Ασιατική βαμβάκι? Ινδία, την Κίνα και την Εγγύς Ανατολή είναι τα μέρη που αποτελούν το καλλιεργητές αυτού του είδους, από βαμβάκι. Έχει τραχιά και σκληρή ινών και έτσι είναι κατάλληλο για την κατασκευή προϊόντων όπως κουβέρτες, φίλτρα, τραχιά ρούχα, υλικά παραγεμίσματος και τα παρόμοια.
Αμερικανική Upland Βαμβάκι? Ένα από τα συνηθέστερα είδη το βαμβάκι είναι το αμερικανικό βαμβάκι Upland. Είναι λιγότερο ακριβό και μιας βασικής ποιότητας, και είναι επίσης χρησιμοποιείται για να κάνει διάφορους τύπους υφασμάτων. Η προσαρμοστικότητα του βαμβακιού καθιστά χρησιμοποιήσιμο για την κατασκευή ακριβά πουκάμισα και τζιν.
Άλλοι τύποι βαμβάκι? Canton βαμβάκι? Μπαμπού βαμβάκι? Βαμβάκι Twill? Γαλλική Τέρι βαμβάκι? Μελιού κηρήθρας βαμβάκι? Οξφόρδη Chambray Βαμβάκι? Είδη βαμβακερού υφάσματος? Πλεκτό βαμβακερό ύφασμα - Σε γενικές γραμμές, πλεκτό βαμβακερό ύφασμα χρησιμοποιείται για την κατασκευή T-shirts. Οι συσκευές με βελόνες που χρησιμοποιούνται για να αρπάξει τα νήματα και να δημιουργήσει μια σειρά από ράμματα. Αυτά τα ράμματα είναι αυτοί που αποτελούν αυτό το μαλακό και stretchable ύφασμα. ? Υφαντά βαμβακερά υφάσματα - Τέτοιου είδους από ύφασμα βαμβακιού γίνεται με τη χρήση ενός αργαλειού και ένα λεωφορείο. ? Μη υφασμένο βαμβακερό ύφασμα - Εδώ, το ύφασμα έχει δημιουργηθεί με χρήση θερμότητας ή χημικών ουσιών να κρατήσει τις ίνες στη θέση του. Βαμβάκι μαξιλάρια, επιδέσμους, πάνες και τα φίλτρα είναι κοινά παραδείγματα. ? Τύποι βαμβάκι νήματα? Μερσεριζέ βαμβάκι Νήμα? Τζάμια Βαμβάκι Νήμα? Gassed Βαμβάκι Νήμα? Βαμβάκι-τυλιγμένα πολυεστέρα Thread? Έτσι αυτό ήταν μια σύντομη συζήτηση που είχαμε σχετικά με τους διάφορους τύπους του βαμβακιού θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες έξω. Η επιλογή του συγκεκριμένου τύπου του βαμβακιού διέπεται από τον σκοπό. Ελπίζω αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό τύπο του βαμβακιού για την προβλεπόμενη απαίτηση σας.