Falling in Love με τον καλύτερο φίλο σας

Είστε ένα από τα καλύτερα πράγματα που ποτέ συνέβη σε μένα. Είσαι η αγάπη μου και ο καλύτερος φίλος μου. Και κάθε μέρα που περνάει, φαίνεται σαν να ανακαλύψουν κάτι νέο για την αγάπη σου για μένα. Μπορείτε αγγίξει την καρδιά μου με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήξερα πριν. Θα ανακαλύψουν κάτι νέο για σας καθημερινά. Είναι απίστευτο για μένα πώς ένα άτομο μπορεί να κάνει μια τέτοια μεγάλη διαφορά στη ζωή μου.
Δεν υπάρχει προκαθορισμένο μαθηματικό τύπο για τον έρωτα. Απλά κάνουμε. Συχνά φορές, θα βρείτε ανθρώπους να λένε, ότι υπάγονται στην αγάπη με το καλύτερο φίλο σας, θα καταστρέψει τη φιλία σας. Σοβαρά, η παρτίδα αυτή, δεν ξέρει τίποτα για την αγάπη. Κοιτάξτε Τσάντλερ και Μόνικα. Ήταν οι καλύτεροι φίλοι και τα καλύτερα των εραστών, να είναι στην αγάπη για πάντα και για πάντα. Έτσι, αν είσαι ερωτευμένος με τον καλύτερο φίλο σας και θέλετε να πάρετε τη γενναία άλμα για να καταστήσει την εργασία κάτι έξω, είναι εδώ τι μπορείτε να κάνετε.
Ξέρω καλά? Να είναι η αγάπη μπορεί να είναι πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα δεν παίζουν ανόητου. Για μερικούς είναι μια απλή πάθος, η οποία ξεθωριάζει με τον καιρό. Αν δείτε πραγματικά το μέλλον σας με τον καλύτερο φίλο σας, θα πρέπει να ξέρω αν είσαι ερωτευμένος με τον καλύτερο φίλο σας ή είναι απλώς κάποια νεανική έλξη. Γνωρίστε το αίσθημα καλά, αναλύοντας τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ενέργειές σας προς το καλύτερο φίλο σας. Έτσι, είναι εδώ πώς ξέρετε είσαι ερωτευμένος.
Ανακαλύψτε? Μπορεί να έχετε όλη την αγάπη του κόσμου γι 'αυτό το πρόσωπο. Αλλά τι γίνεται με την αγάπη σε αντάλλαγμα; Για να ληφθεί η υπάρχουσα σχέση στην επόμενη φάση, θα πρέπει να μάθετε τι κάνει ο καλύτερος φίλος σας αισθάνεται για σας. Φλερτ συμβουλές και κόλπα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρουν αυτό. Αν ο καλύτερος φίλος σας ανταποκρίνεται στο φλερτ σας, τότε αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ενδιαφέροντος. Επίσης, ο καλύτερος φίλος σας, βόλτες το επιπλέον, σε ό, τι ποτέ μικρό τρόπο και είναι άκρως ανησυχεί για εσάς, τότε που υπάγονται στην αγάπη με το καλύτερο φίλο σας, είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα στον ουρανό. Διαβάστε περισσότερα για σημάδια της πτώσης στην αγάπη.
Η κατανόηση των αναγκών? Πτώση ερωτευμένη με τον καλύτερο φίλο σας είναι πολύ πιο εύκολο από το να είναι ερωτευμένος με τον καλύτερο φίλο σας. Για τους δύο για να έχει συνοχή, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πρώτα τη διαφορά. Παίρνουμε συχνά τους καλύτερους φίλους μας δεδομένα σε πολλούς τρόπους. Μεταξύ των καλύτερων φίλων, πολλά πράγματα πάνε ανείπωτο και απαρατήρητη, η συγχώρεση είναι εύκολη από τους καλύτερους φίλους και ο δεσμός είναι τρόπος ισχυρότερη από οποιαδήποτε άλλη σχέση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παλαιά παροιμία, «οι φίλοι είναι για πάντα», ισχύει για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη. Ωστόσο, με μια προστιθέμενη ρομαντική γωνία που χρειάζεστε για να δείτε ο ένας τον άλλον με μια μικρή διαφορά. Ρομαντικό ανάγκες, όπως η σωματική οικειότητα, την προσοχή και το ειδύλλιο θα είναι συντριπτική. Αν θέλετε ένα μέλλον, θα πρέπει να καταλάβουν, ότι πρέπει να υπάρχει σαφής επικοινωνία, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και ευθύνη απέναντι ο ένας τον άλλον, περισσότερο από ποτέ. Έτσι, αν αυτό είναι ο χειρισμός ώριμα, με το χρόνο, όλα τα άλλα θα, σίγουρα, μπαίνουν στη θέση τους.
Στο τέλος του όλα, αυτό που έχει σημασία είναι, τι σε κάνει ευτυχισμένο. Ακόμα κι αν ο καλύτερος φίλος σου, δεν αισθάνεται το ίδιο, να είμαστε ειλικρινείς και να μεταφέρω τα συναισθήματά σας στο φίλο σας. Μερικές φορές, τα συναισθήματα ενός ατόμου μπορεί να αλλάξει, αφού γνωρίζει την κατάσταση στην πλήρη αλήθεια της. Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να πω, το ξέρω, δεν μπορείτε να βοηθήσετε τον έρωτα με τον καλύτερο φίλο σας, αφού αυτό είναι το άτομο, έχετε γνωστό πάντα το καλύτερο. Αγάπη, πραγματικά!