Δέντρο Εμβολιασμός

Είσαι περίεργος κηπουρός, που του αρέσει να πειραματίζονται με τα φυτά και τα δέντρα στον κήπο σας; Στη συνέχεια, η εκμάθηση δέντρο μόσχευμα μπορεί πραγματικά να αποδειχθούν χρήσιμες? Είτε πρόκειται για τις ντομάτες κηπουρικής και πατάτες μαζί, ή τη δημιουργία ενός τριαντάφυλλο μονάδα που παράγει τα λουλούδια των χρωμάτων που δεν έχουν ποτέ δει πριν. Υπάρχουν πολλά οφέλη δέντρο μόσχευμα, μία από τις σημαντικότερες είναι η εξημέρωση των ετεροφυλόφιλων οπωροφόρα δέντρα όπως τα μήλα ή κεράσια δέντρα δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν αν οπωροφόρων δένδρων μόσχευμα δεν είχε πραγματοποιηθεί. Διότι, όπως τα δέντρα η φυσική σεξουαλική αναπαραγωγική μέθοδος είναι τέτοια ώστε να εμποδίζει την καλά γονίδια από το να περάσει με συνέπεια.
Άλλα σημαντικά οφέλη είναι ότι τα δέντρα μόσχευμα βοηθά να μεγαλώνουν τα διάφορα είδη φυτών ή δένδρων στις υπάρχουσες δέντρα, και έτσι σώζει το χώρο φυτεία. Επίσης, λόγω αυτής της πλεονέκτημα δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ξεριζώσουν τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις / δένδρα να φυτευτούν οι νέες εγκαταστάσεις. Έτσι, ουσιαστικά ο στόχος της μπόλιασμα είναι να παράγουν καλύτερα δέντρα / φυτά είτε πρόκειται για την υποστήριξη τόσο τα φυτά, ή να αναπτύσσονται δύο ειδών τα φρούτα και τα λουλούδια για το ίδιο απόθεμα δέντρο. Αλλά, τι ακριβώς είναι δέντρο μόσχευμα, και πώς γίνεται;
Τι είναι το Δέντρο Επανεμβολιασμός;
Δέντρο μπόλιασμα? Να το θέσουμε απλά, συνδυάζοντας ένα απόθεμα με γόνος (ανέφερε ως si-ΟΗΕ) είναι δέντρο μόσχευμα. Ένα απόθεμα είναι το επιλεγμένο τμήμα της εγκατάστασης για ρίζωμα του, ή επί το πλείστον καλείται ως απόθεμα. Ο γόνος είναι το άλλο φυτό μέρος (που μπορεί να τον πυροβολήσουν ή να φυτρώνουν από το δεύτερο μέρος), που είναι εμβολιάζονται στο χρηματιστήριο. Τα γονίδια της scion τα επιθυμητά γονίδια που έχουν ως στόχο για αντιγραφή στο μέλλον. Τα κριτήρια για την επιτυχή δέντρο μόσχευμα είναι ότι η αγγειακή σύνδεση μεταξύ του υλικού και Γόνος είναι εγκατεστημένος. Αυτό συμβαίνει όταν αγγειώδους ιστού cambium τόσο το εργοστάσιο βρίσκεται σε επαφή με το υλικό και το εμβόλιο, και ο ιστός διατηρείται ζωντανός μέχρι το μόσχευμα έχει λάβει χώρα. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε διάστημα λίγων εβδομάδων.
Επιτυχή εμβολιασμό? Θα είναι χρήσιμο, ενώ εμβολιασμό τα φυτά ή τα δέντρα, εάν μελετάτε για την ανατομία των ιστών του φυτού, και την αναγνώρισή τους, ώστε να μπορείτε να στοιχίσετε τους ιστούς cambium του αποθέματος και Γόνος σωστά. Για βασικές κατανόηση της ευθυγράμμισης της ιστού, εδώ είναι ένα απλό παράδειγμα. Εξετάστε ένα κυλινδρικό κομμάτι του υλικού που διαθέτει 3 κυκλικές ζώνες που μπορεί να δει από την κορυφή, στο κέντρο είναι το κόκκινο, μεσαία ζώνη είναι πράσινο και στην άκρη είναι το μπλε ζώνη. Έχουμε ένα κομμάτι του γόνος που διαμορφώνεται όπως ένα κομμάτι cutout της πίτας, που έχει επίσης 3 χρώμα μπάντα κέντρο μπάντες είναι κυανό, το μεσαίο είναι ματζέντα και η μπάντα στο τέλος είναι το κίτρινο. Το κυλινδρικό τμήμα του αποθέματος και γόνος πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε μεσαία ζώνη του υλικού που είναι πράσινη και τα μεσαία ζώνη του scion που ματζέντα τοποθετούνται μεταξύ τους επικαλύψεις. Με την κατανόηση αυτής της εναρμόνισης καλά, η δουλειά του εμβολιασμού δέντρων ή φυτών θα είναι εύκολη.
Πώς να ξεκινήσετε Επανεμβολιασμός δέντρα / φυτά;
Εργαλεία που απαιτούνται για μπόλιασμα? Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που εμπλέκονται στην δέντρο μόσχευμα, αλλά αν είστε αρχάριος ξεκινήσει με το πιο απλό, όπως το σουβλί δέντρο μόσχευμα τεχνικές, πιο γνωστό ως το φλοιό των τεχνικών εμβολιασμού. Το δέντρο μόσχευμα εργαλεία που απαιτούνται για αυτήν την τεχνική είναι ένα μαχαίρι, μερικά καρφιά, δέντρο μόσχευμα ταινία, η οποία είναι μια πλαστική ταινία άλλα νηολόγια, και κερί. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτά δέντρο μόσχευμα προμήθειες σε έναν τοπικό βρεφικό σταθμό, ή να αγοράσει δέντρο επανεμβολιασμού πακέτα που περιέχουν όλα τα παραπάνω απαιτούνται σε απευθείας σύνδεση εργαλεία κήπου που η τιμή του είναι περίπου USD 22. Εδώ είναι τα βήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εμβολιασμό γόνος επάνω το απόθεμα ενός δέντρου.
Σταδιακή Οδηγίες? Κατά τη διάρκεια τέλη του χειμώνα, κόψτε ένα κλάδο που είναι χαμηλότερο από το έδαφος, κατά προτίμηση 1-2 πόδια κοντά στο έδαφος. ? Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι κάνετε μια τομή που είναι μήκους 5 cm, και παράλληλα προς την κατεύθυνση της scion limp που πρόκειται να εμβολιαστούν για αυτό. ? Πάρτε ένα κορμό που είναι μολύβι μεγέθους και να κάνουν μια ήπια επίπεδη περικοπή κλίση σε όλη την κάτω άκρο του ξύλου, αφήνοντας μια εκτεθειμένη μερίδα που είναι 1,5 ίντσες μακρύ. ? Τοποθετήστε το εμβόλιο εκτεθειμένο τμήμα σταθερά μέσα από την τομή που κάνατε στο χρηματιστήριο, έτσι ώστε οι ιστοί μπορεί να συνδεθεί. Ξύρισμα μακριά ένα κομμάτι του εξωτερικού φλοιού του αποθέματος να συνδεθείτε στο εμβόλιο με το μέρος αποθέματος καλύτερα, και χτυπήστε απαλά το εμβόλιο για να σπρώξετε το τομή καλύτερα. ? Καρφί στο ξύλο scion στον κορμό δέντρου απαλά, με ένα μικρού μεγέθους νυχιού. ? Τυλίξτε το υλικό και scion με την ταινία για να δεθούν μαζί. ? Coat η περικοπή limp με κερί, το οποίο θα λειτουργεί ως σάλτσα. ? Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένουμε και να παρακολουθούμε για νέες αναπτυξιακές να συμβούν. ? Αυτό ήταν όλο για μπόλιασμα δέντρα, και μια απλή μέθοδος δέντρο μόσχευμα για να μπορείτε να δοκιμάσετε. Αφού έχετε κάνει με επιτυχία η παραπάνω τεχνική εμβολιασμού, πειραματιστούν περισσότερο με εμβολιασμό λαχανικά όπως οι ντομάτες και οι πατάτες μαζί, ή συνδυάζουν δύο ανθοφόρα φυτά μαζί.