Prom Μακιγιάζ

Sandra επρόκειτο να είναι 17 σε λίγες μέρες οπότε ήταν ήδη εκστατικός. Για να προσθέσει τον ενθουσιασμό της στη νύχτα prom ήταν γύρω από τη γωνία, πριν από τα γενέθλιά της. Ήταν σε υψηλό όλων των εποχών. Αλλά ξαφνικά κάτι ανέτειλε πάνω της, ότι δεν είχε καν την παραμικρή ιδέα για το πώς να πάει για την συνθέτουν την τόσο-πολύ-σημαντική ημέρα. In ήρθε η μητέρα της, ενώ ήταν να σκεφτόμαστε την απαρτίζουν και, στη συνέχεια, αυτό ήταν! μαμά της έδωσε μερικές καταπληκτικές συμβουλές της.
Έχετε ποτέ σε αυτή την κατάσταση; Ή μήπως πρόκειται να είναι η περίπτωση για κάποιους από εσάς; Αν είναι το πρώτο, ίσως ανάγνωση τις επόμενες κινήσεις θα σας κάνει να νοσταλγούν ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά αν είναι το τελευταίο, το κείμενο για να έρθει να σας βοηθήσει να δούμε σαν να είναι τελείως τη μέρα σας! Έτσι κολλήσει εκεί διότι εδώ είναι όλα σχετικά με χορό μακιγιάζ!
Πώς να το κάνουμε Μακιγιάζ Prom
Μάτια τα λένε όλα? Κατ 'αρχάς μακιγιάζ ματιών εφαρμόζει σκάφος της γραμμής ματιών στα ανώτερα μάτι σας καπάκια χρησιμοποιώντας μια λεπτή κτύπημα του υγρού τακτικών γραμμών, η οποία θα αψίδα στα άκρα για μια διαφορετική και δραματική επίδραση. Η παύλα της επιμήκυνσης μάσκαρα από την εξωτερική πλευρά του άνω μαστίγιο γραμμή για τα εκπληκτικά σγουρά βλεφαρίδων. Για να ακολουθήσετε ότι μια ιριδίζουσα σκιά ματιών με ελαφρά οσμή glitter, θα προσθέσω ότι η αφή αίγλη στο χορό το μακιγιάζ σας. Είτε πρόκειται για χορό μακιγιάζ για τα μπλε μάτια ή το μακιγιάζ χορό για τα πράσινα μάτια, αποφυγή ταιριάζουν με σκιά ματιών με το χρώμα του φορέματος. Δείτε τι ταιριάζει τόνο του δέρματος και η επιδερμίδα σας, καθώς η σκιά ματιών θα πρέπει να συγχαρώ τον τόνο δερμάτων σας. Διαβάστε περισσότερα για? Δραματική Eye Makeup Ideas? Φυσικά Eye Makeup? Διαβάστε τα χείλη μου? Λοιπόν, έχουμε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τα χείλη. Εφαρμόζοντας την αφθονία των lip balm πριν από την απόβαση στη Νορμανδία. Ενώ ετοιμάζεται για την απόβαση στη Νορμανδία, βεβαιωθείτε ότι το κραγιόν σας διαρκεί. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, φέρνοντας το ίδρυμά σας κάτω, πάνω από τα χείλη σας πρώτα και στη συνέχεια να σκιαγραφεί με χειλικό σκάφος της γραμμής. Ακολουθήστε ότι από χρωματισμού των χειλιών με την ίδια επένδυση. Τώρα ισχύει το κραγιόν, λεκές μία φορά και σε σκόνη, στη συνέχεια, και πάλι ισχύει και το λεκέ. Αυτό πρέπει να διασφαλίζει ότι το κραγιόν σας μένει όλη τη νύχτα. Όμως, μία στην τσάντα σας, μόνο στην περίπτωση.
Skinny Ζητήματα? Το δέρμα σας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής πριν από το βράδυ χορό. Εάν έχετε μια άνιση τόνο του δέρματος ή να έχουν ακμή, ένα concealer καθώς και θεμέλιο (για την ακριβή τόνο του δέρματος), θα χρειαστούν. Α αναλαμβάνουν μέχρι σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να μείγμα σε βάθος τα θεμέλια και να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν γραμμές μεταξύ της γνάθου, το λαιμό και το στήθος σας. Εφαρμόζοντας μια ενυδατική κρέμα πριν πάτε για χορό απαρτίζουν θα βοηθήσει περαιτέρω το make μέχρι το μίγμα καλά. Ένα δέρμα προβολή των προϊόντων μπορεί να σας δώσει μια τέλεια εμφάνιση - μια φρέσκια και δροσερή εμφάνιση! Προσθέστε σε αυτό, μια σκιά του κοκκινίζει, παρόμοια με τη σκιά του χρώματος του δέρματός σας.
Από Make Up Ιδέες;? Αν σε όλα είστε εκτός χορό αποτελούν ιδέες για το βλέμμα σας τη μεγάλη ημέρα, καλά, πιο εύκολος τρόπος για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι να έχουμε ένα συνθέτουν όπως μια προσωπικότητα. Έλεγχος για την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και εάν πρόκειται να πάρετε το μακιγιάζ σας γίνεται σε μια αίθουσα, να λάβει μια εκτύπωση της που φαίνονται, έτσι ώστε το άτομο παίρνει υπάρχει μια ακριβή ιδέα για το πώς και τι να κάνει. Δεν είναι αυτό το πιο εύκολο να κάνει για ένα μακιγιάζ χορό; Διαβάστε περισσότερα για το πώς να ισχύσει makeup.
Εντάξει, αυτά ήταν μερικά πράγματα για το πώς να κάνει το απαρτίζουν ακριβώς. Είναι καιρός για μερικές συμβουλές σχετικά με το μακιγιάζ χορό!
Prom Μακιγιάζ Συμβουλές? Αποφύγετε εστιάζοντας σε περισσότερες από μία πλευρά του προσώπου σας. Είτε αφήνετε τα μάτια σας κλέψει την παράσταση ή τις ζεστές και «poutful» χείλη. ? Πάντα στυπόχαρτο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και φόρεσα το πετρέλαιο σε αυτές τις λιπαρές περιοχές του προσώπου σας. ? Φορέστε το φόρεμα πριν πάτε για το make up για την αποφυγή χρώση φόρεμά σας. ? Carry αυτά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείτε αυτά - Lip gloss, μαλλιά κλιπ, νομισματοκοπεία, καθώς και μια μίνι-αποσμητικό. ? Να είστε σαφής σχετικά, αν θέλετε μια φυσική εμφάνιση ή μια δραματική εμφάνιση και επιλέξτε την απαρτίζουν αντικείμενα ανάλογα. ? Gosh! Μπορείτε να πάτε σχεδόν ranting για τις ιδέες μακιγιάζ για χορό ασταμάτητα! Αλλά αυτές ήταν οι γενικές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις καυτές ιδέες μακιγιάζ σας για το χορό!
Τέλος, είσαι ο εαυτός σου, αφήστε τα μαλλιά σας προς τα κάτω και δεν χρειάζεται να είναι πάρα πολύ συνειδητός για το μακιγιάζ σας χορό! Απλά χαλαρώσετε και να έχετε το χρόνο της ζωής σας! Όλα τα καλύτερα!