Dark μακιγιάζ των ματιών

Σε αυτή την ταραχώδη τρόπο ζωής ενός δεν παίρνει αρκετό χρόνο για το σύνολο της μακιγιάζ, και χωρίς μερικά αφή UPS ένα πραγματικά αισθάνομαι καταβεβλημένος λίγο. Αλλά αυτό μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με απλό μακιγιάζ ματιών. Οφθαλμικές μακιγιάζ κάνει μια ματιά έξυπνη, χωρίς καν μια νότα βούρτσα μακιγιάζ στο πρόσωπό σας, μπορείτε να ένα χτύπημα ένα κόμμα και ακόμη και να είναι το κέντρο της έλξης! Αν και οι περισσότεροι από εμάς θεωρούν μακιγιάζ στα μάτια ως ζήτημα λίγων λεπτών, δεν είναι έτσι. Είναι αρκετά εκτεταμένη και θα πρέπει να γίνεται με προσοχή.
Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να έχουμε κατά νου, ενώ κάνει μακιγιάζ στα μάτια, εκ των οποίων η περίπτωση είναι το πιο σημαντικό. Τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει κατά κανόνα να επιλέξουν ελαφρύτερο μακιγιάζ των ματιών και για τα κόμματα το βράδυ, σκοτεινό μακιγιάζ των ματιών είναι το τέχνασμα. Υπάρχει απλή λογική πίσω από αυτό, σκούρο μακιγιάζ στα μάτια κατά τη διάρκεια της ημέρας πονάει κυριολεκτικά τα μάτια και το φως είναι ήδη έντονο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αντίθετα, το φως μακιγιάζ στα μάτια είναι εύκολα κρυμμένα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμη και αν υπάρχουν τεχνητά φώτα. Έτσι εάν επιλέγουν για τη σκοτεινή μακιγιάζ στα μάτια, βεβαιωθείτε ότι η πρόσκληση του κόμματος δεν είναι ότι για ένα brunch. Αυτό ήταν λίγο σχετικά με το πότε θα πρέπει να εφαρμόζεται σκούρα μακιγιάζ ματιών. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά απλά σκοτεινά συμβουλές μακιγιάζ ματιών, το οποίο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το ερώτημα, πώς να εφαρμόζουν σκούρο μακιγιάζ στα μάτια.
Dark συμβουλές μακιγιάζ ματιών
Δημιουργώντας ένα σκούρο μακιγιάζ στα μάτια είναι αρκετά εύκολο, δεν είναι πολύ τις προσπάθειες που απαιτούνται για αυτό. Ξεκινήστε από την επιλογή του σωστού σκιά της μάσκαρα και eyeliner για το χρώμα των ματιών σας. Αν έχετε καστανά μάτια, μπορείτε να πάτε στα τυφλά για το μαύρο eyeliner, όπως μαύρο eyeliner θα εντείνει το καφέ χρώμα των ματιών σας. Αλλά εάν έχετε μπλε ή πράσινα μάτια, πάμε για μια ελαφρύτερη σκιά. Ακόμα κι αν wan ένα σκοτεινό βλέμμα, δεν θα πρέπει να πάτε για χρώματα όπως το μαύρο, καθώς αυτό θα προκαλέσει μια επίδραση Αντίθετα, η οποία δεν θα είναι πολύ ελκυστική! Ας δούμε πώς να εφαρμόσει τα μάτια βήμα μακιγιάζ βήμα για μια σκοτεινή αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα για smokey σκιά ματιών.
Ξεκινήστε με τη σκιά ματιών. Κάποιος πρέπει να εφαρμόζει πάντοτε eyeshadow πριν μάσκαρα, όπως μάσκαρα αποσκοπεί μόνο στην δημιουργήσετε ένα περίγραμμα για τα μάτια. Επιλέξτε μια σκοτεινή σκιά ματιών όπως το μαύρο, μοβ, ασημί κλπ. Εφαρμόστε ομοιόμορφα. Για ένα smokey μακιγιάζ στα μάτια, θα πρέπει να συνδυάσει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις σκιά ματιών. Επιλέξτε τα χρώματα που είναι ελαφριά, πιο σκοτεινή και μια πολύ σκοτεινή σκιά. Ξεκινήστε την εφαρμογή με απόχρωση ακριβώς πάνω από τις βλεφαρίδες, εφαρμόστε την πιο σκούρα απόχρωση επόμενη και τελευταία την πιο σκοτεινή σκιά. Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι όπως η σκιά χάνεται στο πάνω μέρος του ματιού, από το φως στο σκοτάδι. Στη συνέχεια επιλέξτε το eyeliner, και πάλι σύμφωνα με το χρώμα των ματιών σας. Μαύρο και καφέ είναι τα δύο κοινά χρώματα που χρησιμοποιούνται για τη δραματική μακιγιάζ ματιών. Εφαρμόστε το eyeliner στην άνω όσο και κάτω βλεφάρου. Στο κάτω βλέφαρο, σχεδιάστε μια παχιά γραμμή. Μην ένα εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα στην άνω μαστίγιο. Το πιο σημαντικό, δεν ισχύουν σκάφος της γραμμής ματιών στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Στο τέλος, εφαρμόστε δύο στρώσεις μάσκαρα στις επάνω και κάτω μαστίγιο. Σκούρο μπλε, μαύρο και μοβ είναι μερικά από τα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα σύνολο σκούρο αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες σκιά ματιών.
Διαβάστε περισσότερα για:? Μακιγιάζ για Πράσινη μάτια? Eye Makeup για Blue Eyes? Eye Makeup για καστανά μάτια? Hazel Eye Μακιγιάζ Συμβουλές? Αυτά ήταν μερικά από τα εύκολα σκοτάδι ιδέες μακιγιάζ ματιών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε eyeliner με σκιά ματιών. Αυτό θα σας δώσει μια στιγμιαία ματιά smokey. Έτσι τώρα που ξέρετε όλοι για τη σκοτεινή μακιγιάζ ματιών, μπορείτε να flaunt αισθησιακό τα μάτια σας με την υπερηφάνεια!