Ash ξανθά μαλλιά

Ash ξανθό χρώμα των μαλλιών είναι η εύλογη χρωματικό τύπο μαλλιών. Αυτός ο τύπος μαλλιών έχει τα χαμηλά επίπεδα του σκοτεινού eumelanin χρωστική ουσία. Σύμφωνα με την επακόλουθη ορατό απόχρωση, η τρίχα μπορεί να είναι μια σκιά κίτρινου σε ένα υπόλευκο χρώμα. Ash ξανθιά είναι ένα πολύ δημοφιλές χρώμα μαλλιών. Εάν δεν είστε ξανθιά, τότε μπορείτε να βαφής μαλλιών σας σε αυτό το χρώμα ή lowlights αυτού του χρώματος για να δημιουργήσει μια μεγάλη διακύμανση στο χρώμα των μαλλιών με βάση ξανθά μαλλιά σας. Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τέφρα ξανθά μαλλιά, και οι ιδέες χρώμα των μαλλιών για την τέφρα ξανθά τον τύπο των μαλλιών.
Το φυσικό ανθρακικό ξανθά μαλλιά? Μερικά παραδείγματα των διασημοτήτων με τέφρα ξανθά μαλλιά είναι Brittany Murphy, Ashlee Simpson και Scarlett Johansson. Αν και αυτές οι προσωπικότητες συνεχίσω από το φως στο σκοτάδι αποχρώσεις των χρωμάτων ξανθά μαλλιά. Τέφρα ξανθά μαλλιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσετε το φως ξανθά μαλλιά σας προς τα κάτω. Αν έχετε φυσικά ξανθά μαλλιά, τότε συνοδεύουν απλά με ένα μεγάλο hairstyle. Ωστόσο, αν σκέφτεστε να το βάψιμο των μαλλιών σας σε τέφρα ξανθιά, τότε φροντίστε να τα συνοδεύουν με καλή προβολή και / ή τις ιδέες χρώμα μαλλιών χαμηλού φωτισμού.
Πώς να πάρει Ash ξανθά μαλλιά;? Πρώτα από όλα, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ποια απόχρωση της τέφρας ξανθά μαλλιά με lowlights θα σας ταιριάζει. Όταν αποφασίζει τον χρωματισμό ολόκληρο τέφρα ξανθά μαλλιά σας, είναι σημαντικό ότι ταιριάζει με το χρώμα των ματιών και του προσώπου σας χροιά. Blonde ταιριάζει το χρώμα των μαλλιών τους ανθρώπους που είτε έχουν φακίδες της επιδερμίδας, χλωμή χροιά με ροδάκινο ή χρυσή Undertones, κατακόκκινη χροιά, καφέ τόνος του δέρματος με ροζ ή χρυσό Undertones. Blonde είναι μια επιλογή το χρώμα των μαλλιών για τα άτομα με χρυσή καφέ μάτια, τα πράσινα μάτια, φουντουκιά μάτια με καφέ ή χρυσά χρωματισμένα κηλίδες ή πρασινωπό-μπλε μάτια.
Εάν δεν εμπίπτουν σε καμία από αυτές τις κατηγορίες χρώματος της επιδερμίδας ή των ματιών, τότε το ενδεχόμενο να πάρει άλλο χρώμα μαλλιών. Ωστόσο, αν σας αρέσει πραγματικά τέφρα ξανθό χρώμα μαλλιών, στη συνέχεια, αντί να βαφεί ολόκληρο τέφρα ξανθά μαλλιά σας, πηγαίνετε για τέφρα ξανθές ανταύγειες ή lowlights. Αναρωτιέστε, πώς να πάρει τα ξανθά μαλλιά; Μπορείτε να αγοράσετε ένα χρώμα μαλλιών κιτ της τέφρας ξανθιά βαφής μαλλιών, και το χρώμα των μαλλιών σας στο σπίτι. Σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στη θέση προσεκτικά. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο αισθητικής, επιλέξτε ένα καλό εμπορικό σήμα του χρώματος των μαλλιών και τη σωστή απόχρωση του νατρίου ξανθό χρώμα μαλλιών, και ζητεί από λογοτέχνης με το χρώμα των μαλλιών σας.
Στιγμιότυπα & lowlights για την τέφρα ξανθά μαλλιά? Κάποιος μπορεί να πάει για τη σκοτεινή τέφρα ξανθά lowlights το χρώμα των μαλλιών κατά τη διάρκεια του χρόνου πτώσης. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι δύο ή τρεις φορές ελαφρύτερο από τη σκιά της τέφρας ξανθό χρώμα lowlights επιλέγετε. Μπορείτε να συνοδεύσετε επίσης τέφρα ξανθιά lowlights ιδέες σας χρώμα των μαλλιών με τις σκιές ένα πιο σκούρο χρώμα επισήμανσης, όπως καφέ, χαλκό ή μια σκιά του ακόμα πιο σκοτεινή ξανθιά. Για τους ανθρώπους που σκέφτονται να πάνε για την τέφρα ξανθά μαλλιά, πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση του νατρίου ξανθό χρώμα μαλλιών, και πάλι να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το χρώμα των ματιών σας και τη χροιά προσώπου.
Ash Blonde Hairstyles? Υπάρχουν διάφορες περικοπές για την τέφρα ξανθά μαλλιά, μπορείτε να πάτε με ίσια μαλλιά στυλ ή κυματιστά μαλλιά στυλ. Μπορείτε να πάτε με στρωματοποιημένη hairstyles σε ίσια μαλλιά σας και το flip έξω μαλλιά. Μπορείτε να κόψετε, επίσης, σπαστά μαλλιά σας σε στρώματα. Συνοδεύστε το χτένισμά σας με ένα ζευγάρι από πλευράς σαρωτικές κτυπήματα ή ένα αμβλύ στυλ Κλεοπάτρας Μπανγκ. Αν έχετε βαρεθεί με το απλό ίσιο ή κυματιστό χτενίσματα, τότε πάμε για διακοπές στη ροή του hairstyles να δημιουργήσουν ένα κομψό και τολμηρή ματιά.
Διαβάστε περισσότερα για τις τάσεις χρώμα των μαλλιών του 2010.
Έτσι, δεν έχει σημασία αν αποφασίσετε για την τέφρα ξανθά μαλλιά lowlights, κυριότερα στιγμιότυπα ή το χρώμα ολόκληρο τέφρα ξανθά μαλλιά σας, επιλέξτε τη σωστή απόχρωση της τέφρας ξανθό χρώμα μαλλιών. Και ζευγάρι με ένα μεγάλο hairstyle, και να απολαύσετε νέα εμφάνιση σας!