Κόμμα ευχαριστώ Σημειώσεις

Όλοι μας έχουν πήρε τόσο πολύ συνηθίσει να παρακολουθήσουν τα μέρη, που ξεχνάμε συχνά η πιο κοινή έκφραση της ευγνωμοσύνης, ευχαριστώ. Έχουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας σε αυτά τα απίθανα μέρη, έτσι δεν είναι δική μας ευθύνη να ευχαριστήσω τον υποδοχής για τη φιλοξενία τους! Αυτό ισχύει και για το κράτος, μετά από όλα είναι τα σχόλια που κάνουν σε κάθε διάδικο ένα χτύπημα, έτσι ώστε ακόμη και οι οικοδεσπότες πρέπει να ευχαριστήσουμε τον επισκέπτη για την παρουσία και παρουσιάζει τους, εφόσον υπάρχουν. Γράφοντας ευχαριστώ σημειώσεις είναι αρκετά εύκολη καθώς δεν χρειάζεται καμία λουλουδιασμένες γλώσσα για αυτό. Αλλά αν αναρωτιέστε πώς να γράψετε σας ευχαριστώ σημειώσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω. Παρακάτω είναι μερικές σας ευχαριστώ σημειώσεις, μερικά από τα πάρτι γενεθλίων σας ευχαριστώ σημειώσεις, ενώ άλλοι για το δείπνο, συνταξιοδότηση κ.λπ.
Κόμμα ευχαριστώ Σημείωση Δείγματα
Δείγμα # 1? _____, Αγαπητέ
Έπρεπε να σου γράψω ένα επίσημο ευχαριστήριο σημείωμα για το δροσερό φωτογραφική μηχανή που μου στείλατε για το κόμμα τα γενέθλιά μου. Ήταν τόσο ευγενικό εκ μέρους σας για να πάρετε το χρόνο να ξεχωρίσω κάτι τόσο τέλειο. Όμως, η παρουσία σας ήταν πολύ ακριβά χαμένη! Ευχαριστώ και πάλι.
Δείγμα # 2? _____, Αγαπητέ
Σας ευχαριστούμε για την δωρεά προς ορφανοτροφείο προς τιμήν των γενεθλίων μου (διαβάθμιση, ειδική εκδήλωση). Γνωρίζοντας ότι έχω ένα φίλο τόσο γενναιόδωρη και προσεγμένες είναι δώρο στον εαυτό της. Αυτό είναι το πιο μοναδικό δώρο που έχω πήρα! Είμαι ευγνώμων προς εσάς για την επιλογή μου για μια τέτοια αντάξια αιτία. Ευχαριστώ και πάλι για ένα τέτοιο όμορφο δώρο.
Δείγμα # 3? _____, Αγαπητέ
Σας ευχαριστώ για την παρουσία του κόμματος συνταξιοδότησή μου. Είμαι τόσο ευτυχής που ήρθατε. Χωρίς την παρουσία σας, δεν θα είχε τέτοια διασκέδαση, όπως είχαμε εκείνο το βράδυ. Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ και πάλι. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα για το επόμενο πάρτι!
Δείγμα # 4? _____, Αγαπητέ
Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή μας να 30ο πάρτι γενεθλίων σας. Είχαμε μια φανταστική στιγμή χθες το βράδυ και Thomas έχει έναν πονοκέφαλο σήμερα να δείξει για αυτό! Ελπίζουμε να απολαύσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ και δεν έχουν καμία επακόλουθα για να δείξει!
Δείγμα # 5? _____,; Αγαπητοί Το φαγητό ήταν απλά υπέροχο και το σέρβις γρήγορο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να επιστρέψει στο εν λόγω εστιατόριο και πάλι. Ήταν πιο διασκεδαστικό, λόγω της παρουσίας σας, ευχαριστώ για την πρόσκλησή μας!
Δείγμα # 6? _____, Αγαπητέ
Εμείς επιμελώς απολαμβάνουν Χριστουγεννιάτικο δείπνο φέτος φιλοξενείται από την τοπική ιρλανδική κοινωνία. Ο σολομός, ιδίως ήταν μια αγαπημένη οικογένεια, αν και η απαλή μουσική από την ιρλανδική άρπα ήταν μια στενή δεύτερο. Επιχείρηση η ετήσια αυτή εκδήλωση είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Τοπικού ιρλανδικής κοινωνίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Σας ευχαριστούμε για τη διατήρηση την παράδοση ζωντανή, και για να γίνει πιο ευχάριστη κάθε χρόνο.
Δείγμα # 7? _____, Αγαπητέ
Είχαμε και οι δύο τον καλύτερο χρόνο της ζωής μας! Είστε μια θαυμάσια υποδοχής! Για άλλη μια φορά, είχαμε την πιο υπέροχη στιγμή. Μετά από αυτές τις mesmerizing στιγμές, ήταν δύσκολο για μας να φύγει, όπως είχαμε τόσο εντελώς χάλασε κατά τη διάρκεια της παραμονής μας. Απολαύσαμε το κόμμα το βράδυ της Παρασκευής με όλους τους άλλους φίλους σας.
Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και ανυπομονούμε να σας τις δύο έμειναν μαζί μας το Δεκέμβριο.
Δείγμα # 8? _____, Αγαπητέ
Ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας για να σας τέταρτο του bash Ιουλίου. Είναι εντελώς συγκλόνισε. Είστε ένα φοβερό υποδοχής και να ρίξει το μεγαλύτερο μέρη. Κοιτάζοντας μπροστά για πολλά περισσότερα από αυτά τα κόμματα! Μπορείτε ροκ!
Δείγμα # 9? _____, Αγαπητέ
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για το δείπνο χθες το βράδυ. Είχαμε και οι δύο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό ήταν υπέροχο να σας δούμε όλους και πάλι μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Το δείπνο ήταν απολύτως νόστιμο? Ιδιαίτερα το θερμιδικό φορτίο-επιδόρπιο! Να μου πείτε μυστική συνταγή σας, Alan ήταν εντελώς εντυπωσιαστεί από τη φιλοξενία σας! Σας ευχαριστώ και πάλι για την υπέροχη βραδιά.
Δείγμα # 10? _____, Αγαπητέ
Ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία Ημέρα δείπνο μια τέτοια διασκέδαση του Αγίου Πατρικίου. Δεν περίμενα να απολαύσετε ένα γεύμα που ήμουν σίγουρος θα βασίζεται γύρω από τις πατάτες και λάχανο, αλλά ιρλανδικά αρνιά σας ξεπεράσει σίγουρα τις προσδοκίες μου! Ήταν μια μεγάλη βραδιά με καλούς φίλους, και η προμήθεια των παλαιών ιρλανδικό ουίσκι δεν έβλαψε ούτε. Francis και κατέληξα να συζητάνε για αρκετό διάστημα και να έχουν μια ημερομηνία που διοργανώνονται για την επόμενη εβδομάδα. Θα είμαι βέβαιος να σας ενημερώσουμε πώς θα πάει!
Διαβάστε περισσότερα για:
Σας ευχαριστούμε Σημείωση εθιμοτυπία? Ευχαριστώ μηνύματα για να γράψει σε κάρτες? Ευχαριστώ κάρτα δείγματα Διατύπωση? Δείγμα ευχαριστώ Σημείωση Διατύπωση? Αυτά ήταν μερικά από το κόμμα σας ευχαριστώ σημειώσεις παραδείγματα. Αν και δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες για το πώς το ευχαριστήριο σημείωμα θα πρέπει να είναι, προσπαθήστε να κρατήσει το μικρό, έτσι ώστε να μην μετατραπεί σε ευχαριστήρια επιστολή!